.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Какво цените у едно приятелство :?

Понеже има много теми какво се търси в едно момче, аз пък питам какво търсите в най-добра фр / най-добър фр (сиг и такива е имало де ) Аз до скоро имах много големи очаквания, но разбрах че наистина трудно се намират приятели, които винаги да ти помагат, да си жертват интересите заради твоите, да са винаги зад теб и т.н. Вие какво цените най-много във вашите най-добри фр? И ако може да кажете не какви бихте искали да са, защото това общо взето е ясно, а какво реално намирате в тях, което да ги прави най-добри фр :P

1.Да си имаме доверие
    2.Да няма скрито покрито
    3.Да не ме лъже

И общо взето това е , но то тези неща си идват с времето според мен

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Да е 4естна,забавна,мила,да ми има доверия както и аз на нея .. мм това е най-важното .. ина4е има още мн за писане
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

подкрепям поста на nekaflude

+ (приятелката) да не е способна да ми открадне гаджето т.е. да се скараме заради момче щото е детско и не ми е в стила
    + както се казва: ако й/му се обадя по което и да е време и кажа "Убих човек!" той/тя да пита "Къде ще копаем?"
    + да се подкрепяме във всякакви моменти
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Няма перфектни приятели...Винаги има завист , дори и в най-изчистеното и ИСТИНСКО приятелство...Вярата,довери ето , казването на истината са доста важни неща...но не много често се срещат и 3те в една дружба..Винаги "най-добрият ти фр" ще иска да е повече от теб,... Това всички го знаем..освен ако не е някой тотално смотан,който да слугува на приятеля си...Ако някой ме разбра кво казах,поздравления
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Супер фен
    В бившата си бест фр за съжаление цених единствено това че е забавна, че винаги стават лудории с нея и никога не е скука. И така се водехме за бест фр. Преди около година разбрах какво значи наистина да имаш най-добра приятелка когато разбрах що за стока е. Най-важното си остава да не ме лъже, да бъде до мен в трудните моменти, да държи на думата си. За съжаление такава фр се оказа че съм нямала Пожелавам на всички да имате такава и не забравяйте да си пазите истинските фр защото са мн ценно нещо)))

ценя всеотдайността...честностт и донякъде характера на човека срещу мен-да не се отнася по един начин с мен , а по друг с друг човек !
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Чесността...кратко ясно и еднозначно ...

1.да ми казва всичко
    2.да не ме лаже
    3.винаги си огаждаме една на друга,никога е нямало срадни,или пак караници заради мом4ета както става повечето случаи
    ауе с две думи:best friend

1 да не ме лъже 2да бъде искрен 3и да се подкрепяме
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Град
    In the middle of Nowhere
    аз уж имам бфр ама нещо почнахме много да се караме имаще ми харесва това,че винаги е на моя страна(и аз ест)подкрепя ме се,понякога се послъгваме ама не е нещо фатално иии това е
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nekaflude
    1.Да си имаме доверие
    2.Да няма скрито покрито
    3.Да не ме лъже

^^ а аз така,но и да не е лицемерен с мен,защото от сичко най- мразя лицемерието,и да приказват за мен,зад гърбат ми.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Чесността...кратко ясно и еднозначно ...
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nekaflude
    1.Да си имаме доверие
    2.Да няма скрито покрито
    3.Да не ме лъже

+10000000 Да ми казва всичко в очите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Няма перфектни приятели...Винаги има завист , дори и в най-изчистеното и ИСТИНСКО приятелство...Вярата,довери ето , казването на истината са доста важни неща...но не много често се срещат и 3те в една дружба..Винаги "най-добрият ти фр" ще иска да е повече от теб,... Това всички го знаем..освен ако не е някой тотално смотан,който да слугува на приятеля си...Ако някой ме разбра кво казах,поздравления
    +1

Адски трудно е да си намериш инстински приятел,но се се надявам все някога да го открия.Имам мн добри фр,мн си бичкам и разчитам на тях за много неща.Естествено много пъти сме се скарвали за кви ли не глупости,но винаги сме се здобрявали.На този етап,обаче,за съжаление не мога да кажа,че имам истински

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Не мога да кажа че съм намерила мн приятели, нито , че тези които имам са истински. Аз не се целя нависоко , достатъчно ми е само това че се забавляваме и когато ми трябва помощ те са насреща. Нищо в тоя живот не е идеално , за това трябва да ценим това , което имаме.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

1.Да е искрена с мен(и аз с нея)
    2.Да знае най-доброто и най-лошото нещо за мен и пак да ме подкрепя и да ме защитава(същото и аз да го правя ест)
    3.да си имаме пълно доверие
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Град
    София
    В моя случай:
    1. Многократно ми е доказвала, че мога да разчитам на нея.
    2. Винаги когато съм имал нужда от нея е била до мен.
    3. Можем да си споделяме.
    4. Лъжи не съществуват.
    5. Съобразяваме се един с друг.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    "градът на мечтите"
    Доверието,но нямам истинска приятелка,за приятел може да става въпрос,но знаете за приятелството м/у момиче и момче...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си