Цитирай Първоначално написано от Sam90'
Да, но въпросът ми не е конкретно какво мислите за екзистенциализма, а за цитата, който бях написал.
Да, прочетох поста ти и все пак - фактът, че си го казал/а вече, не значи, че е достатъчно. Не значи, че непременно се приема за вярно, окей?
И все пак... никой не е казал, че не може нещото да дойде от нищо - точно това трябваше да се обсъди в темата, remember?

Явно не искаш да дискутираме, а да се правиш на знаещ/а. За такива неща не ми се губи времето, особено ако е писмено :Р
Ми да го беше задал така. Сега стига си си довайвал мнението, че да заизглежда правдоподобно.
Аз не само го казах, доказах го, за разлика от други хора.
Докажи как стоят нещата с произлизането. Ако беше прочел внимателно, щеше да обърнеш внимание на споменаването ми, че свободата на избора наистина би важала при определени различни направления, които обаче ме съмнява да се приемат тук. Съмнявам се и да си разбрал какво имам впредвид.
Чудно ми е защо винаги се казва "правиш се на знаещ" вместо "демонстрираш знания", когато показа, че нямаш знанията да определиш какво познавам. Да си позволиш проявата на този тип често срещана злоба не говори добре за зрелостта ти като личност.