.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Вежди - подстригване

Здр искам да ви помоля за съвет как да си подстрижа веждите сама не на козметик

Ами така много лесно с ножичката...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

С гребенче ( за вежди) и ножичка ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Ами така много лесно с ножичката...
    мхм...и освен това за по-лесно можеш да си вземеш такова гребенче за мигли и с него..

Ами така ще ти обясня по-подробно...Взимаш ножичка ,и започваш от едната част на веждите режеш по 1-2см. и така целите вежди...Схвана ли Роси...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Аз ли съм бавна,вие ли се ебавате с нея.. Как ше си "подстригваш" веждите Да ги скубеш,оформиш-ок,ма тфа да не ти е коса
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    СофиЯ
    Eм аз ходя ан козметик...няма нищо лошо,просто косъмчетата ми са дълги и се налага да ги подкъсявам...Кфо толкова па вие?!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

мойте вежди си бяха супер..та не прави мойта тъпа грешка.Седя си аз онзи ден и нямаше какво да права и решавам да се права на козметичка и понеже си оформям веждите сама,винаги си ги правя супер добре,но този път реших да пробвам с ножичка щот бях чела,че ставали мн добре па нз кво и от целия този кенеф накаря се оказа,че тази глупост с ножичката ако нямаш наистина нужда не си заслужава.Аз дори нямах никаква нужда,тъпата скука в топлия ден ми взе акъла и сега едната ми вежда е страхотна ,другата не бух казала,равни са ,но много ме дразни..ще чакам да порасне да я оправя както трябва ,да ми харесва на 100% и повече никога с тъпата ножичка..ъъ не мерси
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си