- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вежди - подстригване
Здр искам да ви помоля за съвет как да си подстрижа веждите сама не на козметик
Ами така много лесно с ножичката...![]()
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
мхм...и освен това за по-лесно можеш да си вземеш такова гребенче за мигли и с него..Първоначално написано от malkata_sladurana
Ами така ще ти обясня по-подробно...Взимаш ножичка ,и започваш от едната част на веждите режеш по 1-2см. и така целите вежди...Схвана ли Роси...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Аз ли съм бавна,вие ли се ебавате с нея..![]()
![]()
Как ше си "подстригваш" веждите
Да ги скубеш,оформиш-ок,ма тфа да не ти е коса
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ужас![]()
Eм аз ходя ан козметик...няма нищо лошо,просто косъмчетата ми са дълги и се налага да ги подкъсявам...Кфо толкова па вие?!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
мойте вежди си бяха супер..та не прави мойта тъпа грешка.Седя си аз онзи ден и нямаше какво да права и решавам да се права на козметичка и понеже си оформям веждите сама,винаги си ги правя супер добре,но този път реших да пробвам с ножичка щот бях чела,че ставали мн добре па нз квои от целия този кенеф накаря се оказа,че тази глупост с ножичката ако нямаш наистина нужда не си заслужава.Аз дори нямах никаква нужда,тъпата скука в топлия ден ми взе акъла и сега едната ми вежда е страхотна ,другата не бух казала,равни са ,но много ме дразни..ще чакам да порасне да я оправя както трябва ,да ми харесва на 100%
и повече никога с тъпата ножичка..ъъ не мерси
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?