.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Пловдив

Защо като искам да се осамотя, някой идва и ме заговаря

Седя си аз на пейката в парка на Альоша или на гребната, и винаги някой идва и вика "Извинявай, свободна ли е пейката" и аз как да кажа НЕ ...и сядат и почват да ме заговарят някви съвсем непознати хора...а аз искам просто замалко да остана сам там

Град
    София
    ами то е хубаво,че те заговарят.То може би просто са те видели,че ти е кофти и затова.Може да им кажеш просто,че не ти се говори и това е (нищо,че е грубичко)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ами то е хубаво,че те заговарят.То може би просто са те видели,че ти е кофти и затова.Може да им кажеш просто,че не ти се говори и това е (нищо,че е грубичко)
    Ми не че ми е кофти, седя си и си слушам музика

кажи "чакам приятел, заето е" и така :]

Град
    In the middle of Nowhere
    Охх и на мен така ми се случи един път...Седя си аз и ми е тъжно не искам никои да ми говори,че ще се разплача и един доиде почна да ми говори след 5 минути се напраих,че тряя да тругвам и се преместих в другия краи на парка...Прави и ти така,няма нужда да режеш хората
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми както някой по-горе написа казваш, че чакаш приятели и пейката е заета, пък като те заговори някой прави се че не го слушаш или се премести на друго място.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Охх и на мен така ми се случи един път...Седя си аз и ми е тъжно не искам никои да ми говори,че ще се разплача и един доиде почна да ми говори след 5 минути се напраих,че тряя да тругвам и се преместих в другия краи на парка...Прави и ти така,няма нужда да режеш хората
    Радвам се, че някой ме разбира
    А иначе съм много чувствителен и дори малко по-грубо да се държа с някой, после ми става адски кофти да не съм го наранил по някакъв начин ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си