- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост
ZDR AZ SAM NA 19G I 3 MES I MOQT OGROMEN PROBLEM E 4E VSE O6TE SAM DEVICA(DEVSTVENICA)SEGA SIGURNO VSEKI KOITO 4ETE TOVA SE SMEE,NO ZA SAJALENIE E TAKA.OSHTE KOGATO BQH NA 16 G.VE 4USTVAH NAPALNO GOTOVA DA ZAGUBQ DEVSTVENOSTA SI ,NO I DO DEN DNE6EN TOVA NE SE SLU4I IMALA SAM GADJETA ,NO VSE NE6TO STAVA6E I NE SE STIGA6E DO TAM SE NE6TO SE SLU4VA6E I SEKS NQMA6E,OT4AQNA SAM MNOGO,MOLQ POMOGNE TE MI KAJETE KAKVO DA PRAVQ
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
Като за начало, изключи си capslock-а.
По темата : Не мисля, че е повод за притеснение.Когато ти е писано да ти се случи тогава ще е.
moga da ti pomogna stiga da iska6Първоначално написано от brati
![]()
![]()
Да ти кажем какво да правишПървоначално написано от brati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Искаш да те отворим ли, какво?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еее спокойно все ще срещнеш някой![]()
Успокой се няма точна възраст да загубиш девствеността си. Но ако си от този тип момичета дето се сравняват с останалите това си е твой проблем. Спокойно явно все още не е дошъл момента.Апък ако искаш да бързаш награбвай се с първия срещнат и давай
![]()
Каво от това 4е си на 19 години и си девствена евала ти правя няма място за притеснение когато доиде моментат ти гарантирам 4е 6те е сто пъти по хубаво отколкото на 16 се пак секса е отговорност а и за6то трябва да бърза6 из4акаи подходя6тото мом4е с което 6те се оби4ате и секса е по хубав когато има и любов няма ли любов то тогава няма и 4увства а това е кофти...
No matter where you go, there they are...
Не виждам какъв е проблема? Или по-точно какъв е проблема с решаването на този "проблем"?
Щом толкова си се разгонила върви в някое диско и си намери някой да те из^^ка като малките 13 годишни ^урви
Успех!
И знай, че твоето може да се поправи, а тяхното - НЕ !!!![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
откога това е проблем ?
+1Първоначално написано от qwertz
![]()
![]()
![]()
всъщност какъв е проблема, че не искаш да си девствена или че се чудиш защо си девствена ?Първоначално написано от brati
Не се тревожи има и други като тебе.Аз съм момче на 20 г. и съм нямал гадже досега така че споко всичко с времто си.
трябва да смениш отбора .. те затова не идват сигорно ... реал..Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
![]()
пс. шегувам се![]()
споко е момиче кои ти е казал че трябва още на 13,14 да го напраиш.живей си живота и не го мисли толкоз![]()
ne se pritesnqvai poznavam devoika koqto na 28 i ne se e celuvala sus mom4e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ако тая тема не е ебавка ще си отрежа ташаците и ще ги провисна на балкона да сочат изток-запад...
ti ne6to drugo osven da spami6 temite moje6 li????Първоначално написано от Чичко_Полицай
po temata 6tom ne si go napravila do sega qvno vse pak ne si se 4ustvala tolkova gotova.kakto kazaha i po gore kato sre6tne6 podhodq6tiq 4ovek 6te se slu4i![]()
браво ти казвам![]()
![]()
не се притеснявай за това
someone else...
Ami nameri nqkoe opitno momche i go pomoli za pomosht. Edva li shte otkaje.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не стягай толкова бе, тва че си още девствена не значи, че ти има нещо, случват се секви нещанай-важното е да не се психясваш по случая
![]()
Znaia ce e klise i banalno no trebva da te pitam: vnsno kak izglezdas?Първоначално написано от brati
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
пиц уплави бългацкия мула тие![]()
![]()