- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за EMO стилът ?
Какво мислите за EMO стилът познат вече на всички ни ?
Необходимо ли е всичко това ?
DeniSinKa
Мен ме кефи мнооогоооо!
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!
Ако не е за металисти,ще е за скинари,емота,чалгаджии,фе ъни и т.н.
Няма ли да се спрете вече и да оставите всеки да си живее живота както си иска?![]()
emi se mi e taq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Необходимо за кого?!Първоначално написано от DeniSinKa
Иначе какво мисля-еми,защо не?!Като стил на обличане и като цяло външен вид много ми харесват...Музиката им е малко "хард" за моя вкус....И крайностите до които стигат не ми се нравят....Но иначе,тъй като не познавам истински емо отблизо,нямам нищо против!![]()
Има 048549903434947893983 такива теми , както и такива за фешъни, металисти, чалгари ( а не за чалгари май няма,ооооо до утре ше пуснат убедена съм) Хора стига с тия разделения погледнете малко човека, а не стила в който се носи или който слуша .............
По темата - не познавам емота, и все пак като повърхностно мнение - не ми допадат особено. Особено момчетата - женствени са..
деба айде някой да заключе темата, че ако се разговора и ше ми сложат бан вече![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ммм познавам едно момиче - Емо (уж)..Мнение еми не ми допадат , не ми харесва начина по който тя живее , защото е глупаво да се заключва в тях и да не иска да излезе /с нас или с други../..Това ми се струва глупаво , защото не знае и тя по каква точна причина се държи така , защото се прави на емо или защото иска да и ходат по задника.
.. Мисля,че с времето този мода ще отмине
..Та като заключение
не харесвам "емота"
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
за момичета добре за момчета не трябва да прекаляват шото са смешни един познат има рибарска кука на устата и прическа на Рияна![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
а стига с тия емота бе мамка му във всеки раздел има по нещо за тях- ''бихте ли чукали емо'' ; ''бихте ли тръгнали с емо'' ''кефи ли ви емо прическата ми''....ми не , не ме кефи ! ай стига ве4е, ставате банални![]()
Както казаха преди мен, всеки си има право да мисли, каквото иска, да слуша, каквото иска, да се облича, както иска, да говори, както иска, защото сме демократична страна. И крайно време е някои да се научат, че облеклото или предпочитанията не делят хората на породи, някои от които да са по-добри от други. Щом съществуват, значи си имат своето място под небето.
Аз не мога да кажа, че съм съгласна с всеки аспект на мисленето на истинските (не позьорите) емо, но не ми пречат, не са ми навредили, нека си ги има.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
адски тъпа и безмисленна тема![]()
СТИГА.
Писна ми от вас с вашите МИЛЯРДИ теми за емота, метъли, пънкари, фешъни и незнам още какви. Не сте интересни като направите 4936934та тема за това. Ползвай търсачка.
Аз отново мога да ви кажа, че е тъпо да разделяте хората на това само кой какво слуша, само че никой няма да ме чуе, следователно - няма смисъл.
Дано и тази тема я заключат.
П.П. Ако имаше как да ме чуете, щях да се накрещя с цяло гърло. Май остарявам и не ми издържат нервите вече на такива простотии.
Your pseudo sunshine I don't need.
В стремежа си да бъдете различни станахте еднакви. Това ми е мнението по темата пънкари, метъли, емота, чалгаджий, фешъни, хаусари и т.н.
PerfectStrang3r ти от кои си?
или ти си от ония които в стремежа си да не са от никой станаха отново еднакви.и сега предполагам че ще кажеш как ти си със собствен стил и не се влияеш от никой...хъх![]()
Не ми харесва този стил,но пък емовците са свободни да правят каквото си искат.
emi kato cqlo vizqta na emotata e qka..no tova da si 'emo' e prekaleno..ne e nujno 4ovek da si propilqva jivota za edin stil ,kato si misli 4e nqma smisal da jivee i mrazi si4ki i si4ko okolo nego!ima mn koito se pravqt na 'emota' bez da se rejat i prevzemat smisal samo po viziq da sa kato emo koeto e g/d po dobro..![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
пълна простотия тва резане на вени и сякви такива глупости пффф безмозъ4ни същества![]()
![]()
![]()
![]()
по-добре да гледаме себе си,а не другите как се обличат и нз си кво...да,всеки има право на мнение,но по-добре да го запази за себе си![]()
Еми емо музиката е готина, но до там... Да си режеш вените, да ревеш за всичко... Тва е смотано и тъпо... И мисля, че никъв емо не си, ако поне не знаеш най-основните групи... Такива ги има много - гримирани, целите в черно и надупчени и вече големите емо дет са... Питаш ги "Funeral For a Friend, A Thorn For Every Heart? Знаеш ли ги?" и те гледат с опулени очи... Е кво емо си тогава ебахти, само за пред другите да видят къв си неповторим... Мисля, че музиката си е най-нормален рок и няма нищо лошо да я слушаш, но също така мисля, че да демонстрираш постоянно ква музика слушаш (а и в повечето случаи изобщо не знаеш за ква музика става въпрос), да се режеш некъв, е тва е смотано и шибано и тия хора дразнят супер мноу... Гледам да не им обръщам внимание, ама...
мина му модата