- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уважавайте този,който до вчера сте "обичали" или н
Някои неща просто не си заслужават. Всички усилия и размисли - също.
Къде е проблема след като не те е поздравила?Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.
И като каза за изруди се сетих за един пич. Харесвах го 2 години, две години не позволих да се случи нищо, защото не се чувствах достойна за него, но въпреки всичко бях до него. Той знаеше, че го обичам и въпреки всичко всяка вечер се прибираше и ми разказваше коя и как е оправял същата вечер... секви хора има!
Аз мисля че не го е обичала!Може би просто й е хубаво като си спомни за него и когато се видят я връхлитат спомени!Според мен обаче е САМО това без обич или някакви по-силни чувства!![]()
Ей мой човек,аз след всичко никога не съм я подминавал.Дори сега щях да я поздравя.Аз и казах просто ,че не искам да ме търси,защото не искам да се занимавам с лигли и да търпя простотии.Не позволявам да се гаврят с мен,обаче винаги щях да и кажа поне 1 здрасти.Първоначално написано от fc
Преди я обичах и тя го знаеше,тя също твърдеше,че ме обича а ме подмина като непознат.Излиза,че е била долна лъжкиня.Честно казано в момента в койта я разкарах ме беше яд,но сега знам колко прав съм бил.Сега я виждам в друга светлина и колко струва.
Дали е гордост или не не ми пука,просто можеше да ми махне с ръка,заради доброто старо време както се казва.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не се занимавай повече с нея, а се научи, че се пише изрОд!![]()
![]()
![]()
![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Както каза MiMcHeToOo, съгласна съм, но пък като че ли тя е тази,която трябва да се опитва да ти казва :"Здравей", защото не ти нея, а тя теб е наранила, може да не е наясно със себе си и с това какво изпитва към теб и затова така да прави, за да види твоята реакция![]()
Постъпка на първокласници,какво чакаш защо не отиде при нея защо не каза "Кво праиш мацка?" и се оплакваш,не тя няма да те заговори ще чака теб,защото ти си МЪЖА.![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
На теб нали не ти пукаше за жените и всяка вечер беше с различна?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Getting Away with murderПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А може би и двамата сте си виновни.Изяснете се.От друга страна тя се опитва да ти привлече вниманието.Първоначално написано от vamp
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ммм незрял си..това съдя по заглавието.Бъзик или не хората който до вчера са били наши близки,приятели трябва да се уважават.Относно момичето то съвсем Леккко не знае какво иска.Явно си е мислела,че ще се покаже като много готина пред приятелките си с някой Батко.Обаче след това не става по нейните планове.Сега просто се чуди на кого да си излее гнева.И ето,че вече си го е изляла в/у теб.Сега ти си на ход.Може да продължиш да я "забиваш" (думата не ми харесва..) или да си намериш друга.Ако за другата нестане има ги лигли под път и над път... А бившата ти определено е такава.
П.С. И да не те обича.Хората,който обичат се държат по съвсем различен начин.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
хей неграмотнико, не знам какво точно си обичал, но се пише изрОд.Много си жалък с тези теми!
еми ти ясно си разбрал защо го прави. Просто трябва и ти да я игнорираш, кво си тормозиш съзнанието с глупости. Наслаждавай се на живота, все ще срещнеш някоя друг, по-добра от тази.Първоначално написано от vamp
ще ме извиняваш за прямотата ама това момиче е пълен дебил поне според мен мойто мнение е че няма чувства към теб а просто се опитва да те дразни просо не и обръщай внимание игнорирай я ако въобще някога е имала някакви чувства към теб мисля чв най-малкото едно здрасти може да ти каже просто не се занимавай с нея
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
IZBOKSIRAQ IZBOKSIRAQQQQQQQQQQQQQQQQQQ ako iskash az sam na sreshta
Щом се е навъртала при теб в дискотеката предполагам че е чакала да и обърнеш внимание.Но щом се е отказала толкова бързо-само за 10 минути може би вниманието ти не и е наистина необходимо...
Sms-ите могат да са породени и от гняв че си я оставил защото още има чувства към теб а може и просто от лиготия ли не знам какво...
Ти си я познаваш ти знаеш какво може да я накара да постъпи по даден начин.Но ако наистина нямаш никакви чувства към нея едва ли ще ти пука толкова дали те поздравява и изобщо какво става с нея...
Ако те обичаше,колкото е твърдяла,най-малкото щеше да те поздравява.
След време ще съжаляваш, че така си я наричал - все пак си я обичал. Независимо дали тя те е обичала - ти нея ДА ! И двамата се държите като хлапаци, разминавате се като непознати - оправете си отношенията. И на теб някой да ти каже - лиглио, дебил, тъпак и прочие и ти няма да го поздравиш после като го видиш, нали така? Изправи се като мъж, кажи че съжаляваш за обидните думи и не искаш да се правите на непознати, а да се опитате да бъдете приятели. Ще се трогне и ще бъде в твоя полза - повярвай много повче помага отколкото да се правите на непукисти.
Не и викай 'изруд' защото все пак си я харесвал преди и си я обичал, така че не я обиждай, за каквато и да я мислиш сега, няма значение.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ситуацията при нея е следната - не те искам, но и на друга няма да те дам. =)
Жени, приятелю, жени.![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Да,да!Има нещо вярно!Много се ядосваше когато скъсах с нея и излизах с други.Само натякваше,после започна да се държи гадно.Първоначално написано от sodomicdream
Много съм я обичал,обаче за мен това момиче е изруд!!!Защо?
Ами нечовешко е това,че ми казваше,че ме обича,а ме подминава като непознат.Ако ще се прави на "готина лигла" и "курва съм ама не твоята" пред приятелките си,аз не съм баткото пред който ще мине номера![]()
Аз не разбирам защо да съм жалък като съм пуснал темата.Обичал съм я,кво от тва?Човешко е!
Приех вътрешно,че ме подмина така,направо ми разби сърцето.
Не може да си обичал някой,а после да го подминаваш,не е редно според мен.Почувствах се излъган,от друга страна ми е готино,че излизах с толкова много момичета след като скъсах с нея.Представям си как се ядосва и как няма самочувствие пред приятелките си,реве им всеки ден на главите...сигурен съм,че не й по-малко гадно отколкото на мен,даже като се замисля повече и сега ме кефи това
А преди само я питах добре ли се чувства и какво иска,непрекъснато получаваше вниманието и любовта ми.Бил съм голям глупак да се държа така добре с тази лигла...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес