.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Някои неща просто не си заслужават. Всички усилия и размисли - също.

Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.
    Къде е проблема след като не те е поздравила?

Мега фен Аватара на babity
    И като каза за изруди се сетих за един пич. Харесвах го 2 години, две години не позволих да се случи нищо, защото не се чувствах достойна за него, но въпреки всичко бях до него. Той знаеше, че го обичам и въпреки всичко всяка вечер се прибираше и ми разказваше коя и как е оправял същата вечер... секви хора има!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Или попринцип така се държи с момчетата или още те обича.Това са двата варианта

Аз мисля че не го е обичала!Може би просто й е хубаво като си спомни за него и когато се видят я връхлитат спомени!Според мен обаче е САМО това без обич или някакви по-силни чувства!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.
    Къде е проблема след като не те е поздравила?
    Ей мой човек,аз след всичко никога не съм я подминавал.Дори сега щях да я поздравя.Аз и казах просто ,че не искам да ме търси,защото не искам да се занимавам с лигли и да търпя простотии.Не позволявам да се гаврят с мен,обаче винаги щях да и кажа поне 1 здрасти.
    Преди я обичах и тя го знаеше,тя също твърдеше,че ме обича а ме подмина като непознат.Излиза,че е била долна лъжкиня.Честно казано в момента в койта я разкарах ме беше яд,но сега знам колко прав съм бил.Сега я виждам в друга светлина и колко струва.
    Дали е гордост или не не ми пука,просто можеше да ми махне с ръка,заради доброто старо време както се казва.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Не се занимавай повече с нея, а се научи, че се пише изрОд!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Както каза MiMcHeToOo, съгласна съм, но пък като че ли тя е тази,която трябва да се опитва да ти казва :"Здравей", защото не ти нея, а тя теб е наранила, може да не е наясно със себе си и с това какво изпитва към теб и затова така да прави, за да види твоята реакция

Постъпка на първокласници,какво чакаш защо не отиде при нея защо не каза "Кво праиш мацка?" и се оплакваш,не тя няма да те заговори ще чака теб,защото ти си МЪЖА.

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

На теб нали не ти пукаше за жените и всяка вечер беше с различна?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    харесва ми как изтъкваш че сепарето ти е резервирано

BORN WITH NOTHING - DIE WITH EVERYTHING
    Getting Away with murder
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Вижте какъв изруд съм обичал!!! :)

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Ходих тая година с едно момиче,тя беше 1-вото момиче което съм имал обичал.После тя ми каза да се разделим и излизаше с друг.Обаче разбра,че е сгрешила,върна се при мен.Не можах да преглътна обидата,скъсах с нея,защото тя много се лигавеше и ме караше да тичам след нея,аз такива неща не мога да правя.Излизах с други момичета а тя ми казваше,че съм курвар и лъжец.Това не е вярно,защото бях скъсал с нея.Въпрели,че още я обичах.Тя обаче продължаваше да ме занимава по скайп,да си пишем и т.н.В един момент спря.Тогава почнах аз,пишех и защото я обичах и ми липсваше.Тогава спрях и аз.Мина много време така,видяхме се на едно място,бях променил малко външния си вид,но си бях облечен в моя стил и я гледах,минах толкова близо до нея,тя ме погледна няколко пъти и нищо не каза.Аз обаче я поздравих.Тя взе да се оправдава,че не била сигурна дали съм аз.
    Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.Изпадна в истерия всъщност...Разбрах,че съм забъркан в интриги от нея.Получих разни глупави смс-и пълни с обвинения от нея.Телефона ми беше изключен може би 1-2 седмици и ги получих преди няколко дни.А непосредствено преди това седях с мой добър приятел в една дискотека на резервирано сепаре,тя мина покрай мен,погледна ме,аз също я гледах,тя беше с нейните приятелки и ме подминаваше.Исках да я поздравя и да я питам кво прави,ей така от учтивост,все пак това е момичето което съм обичал.Тя обаче отмина ,а аз си седях и си пиех.После мина още няколко пъти край мен и все ме гледаше.Аз нея също.Седна на една от обикновените маси в близост до нашите сепарета.Видя,че не и обръщам внимание и стана само след 10мин.Замина си от дискотеката.А аз си седях и си пих цяла нощ така.Мислех си за нея и затова,че ми е казвала колко много ме обича,а дори не ме поздрави.Защо обаче ме гледаше така?Мислех си,че има още чувства към мен,докато не получих смс-ите вчера.
    И кажете ми сега,вие така ли ще подминете човек който сте твърдяли,че обичате.Ще му пращате ли смс-и да го обвинявате и обиждате?Май момичето има нужда от престой в клиника и силни лекарства...
    А може би и двамата сте си виновни.Изяснете се.От друга страна тя се опитва да ти привлече вниманието.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ммм незрял си..това съдя по заглавието.Бъзик или не хората който до вчера са били наши близки,приятели трябва да се уважават.Относно момичето то съвсем Леккко не знае какво иска.Явно си е мислела,че ще се покаже като много готина пред приятелките си с някой Батко.Обаче след това не става по нейните планове.Сега просто се чуди на кого да си излее гнева.И ето,че вече си го е изляла в/у теб.Сега ти си на ход.Може да продължиш да я "забиваш" (думата не ми харесва..) или да си намериш друга.Ако за другата нестане има ги лигли под път и над път... А бившата ти определено е такава.

П.С. И да не те обича.Хората,който обичат се държат по съвсем различен начин.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

хей неграмотнико, не знам какво точно си обичал, но се пише изрОд.Много си жалък с тези теми!

Цитирай Първоначално написано от vamp

Какво да говоря с нея,на мен ми идва да я заплюя.Тия удари под кръста от човек който уж те е обичал...Ако някой те обича,не може да върши такива неща според мен.По-скоро иска да ми го върне защото я оставих,иска да си върне егото и репутацията пред приятелките...
    еми ти ясно си разбрал защо го прави. Просто трябва и ти да я игнорираш, кво си тормозиш съзнанието с глупости. Наслаждавай се на живота, все ще срещнеш някоя друг, по-добра от тази.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ще ме извиняваш за прямотата ама това момиче е пълен дебил поне според мен мойто мнение е че няма чувства към теб а просто се опитва да те дразни просо не и обръщай внимание игнорирай я ако въобще някога е имала някакви чувства към теб мисля чв най-малкото едно здрасти може да ти каже просто не се занимавай с нея
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Phaha e*i i makqta!

Щом се е навъртала при теб в дискотеката предполагам че е чакала да и обърнеш внимание.Но щом се е отказала толкова бързо-само за 10 минути може би вниманието ти не и е наистина необходимо...
    Sms-ите могат да са породени и от гняв че си я оставил защото още има чувства към теб а може и просто от лиготия ли не знам какво...
    Ти си я познаваш ти знаеш какво може да я накара да постъпи по даден начин.Но ако наистина нямаш никакви чувства към нея едва ли ще ти пука толкова дали те поздравява и изобщо какво става с нея...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако те обичаше,колкото е твърдяла,най-малкото щеше да те поздравява.

След време ще съжаляваш, че така си я наричал - все пак си я обичал. Независимо дали тя те е обичала - ти нея ДА ! И двамата се държите като хлапаци, разминавате се като непознати - оправете си отношенията. И на теб някой да ти каже - лиглио, дебил, тъпак и прочие и ти няма да го поздравиш после като го видиш, нали така? Изправи се като мъж, кажи че съжаляваш за обидните думи и не искаш да се правите на непознати, а да се опитате да бъдете приятели. Ще се трогне и ще бъде в твоя полза - повярвай много повче помага отколкото да се правите на непукисти.

Град
    Dreamland Varna
    Не и викай 'изруд' защото все пак си я харесвал преди и си я обичал, така че не я обиждай, за каквато и да я мислиш сега, няма значение.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ситуацията при нея е следната - не те искам, но и на друга няма да те дам. =)

Жени, приятелю, жени.
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    ситуацията при нея е следната - не те искам, но и на друга няма да те дам. =)
    Да,да!Има нещо вярно!Много се ядосваше когато скъсах с нея и излизах с други.Само натякваше,после започна да се държи гадно.
    Много съм я обичал,обаче за мен това момиче е изруд!!!Защо?
    Ами нечовешко е това,че ми казваше,че ме обича,а ме подминава като непознат.Ако ще се прави на "готина лигла" и "курва съм ама не твоята" пред приятелките си,аз не съм баткото пред който ще мине номера
    Аз не разбирам защо да съм жалък като съм пуснал темата.Обичал съм я,кво от тва?Човешко е!
    Приех вътрешно,че ме подмина така,направо ми разби сърцето.
    Не може да си обичал някой,а после да го подминаваш,не е редно според мен.Почувствах се излъган,от друга страна ми е готино,че излизах с толкова много момичета след като скъсах с нея.Представям си как се ядосва и как няма самочувствие пред приятелките си,реве им всеки ден на главите...сигурен съм,че не й по-малко гадно отколкото на мен,даже като се замисля повече и сега ме кефи това
    А преди само я питах добре ли се чувства и какво иска,непрекъснато получаваше вниманието и любовта ми.Бил съм голям глупак да се държа така добре с тази лигла...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си