- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост - срам или гордост
По случай статията за девствеността реших да пусна тази тема.Мисли те ли ,че да си девствен над 16 вече се превърнало в бреме и тежест или си остава гордост?
По-скоро е нещо ненормално![]()
Друго си е да го правиш от 12 годишна
Естествено че е бреме още малко и приятелите ще те разпънат на кръст...
П.П. набори сме ако искаш да се срещнем и да си махнем бремето от плещите![]()
Първоначално написано от vAn_;
Ако си супер красиво момиче, с тонове ухажори си е повече от гордост, че си успяла да се запазиш.
Защо да е нещо срамно?!?!![]()
Това дори не трябва да е гордост, а трябва да е нещо нормално ..
Но в днешно време за повечето тийн-ове си е направо срам ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мисля, че е срамно .. всъщност мисля,че другите така смятатЗа повечето момичета и момчета това да си на 16 и да си девствен/а е не просто странно ми и срамно.Просто за повечето девствеността не е някаква важна част от техния живот, докато има момичета, за които е чест за самите тях.
П.П. аз съм на 16 и не съм го правила, въпреки че съм имала много възможности .. просто желая първия ми път да бъде колкото се може по-идеален![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Чешете си пръстите...обаче ако отидеш в една компания и кажеш че си на 16 и си девствен първото нещо което ще си помислят 90%от хората е:ба*ти смърдела и ще почнат да странят от теб...и аз не съм съгласен,но морала в днешно време дотолкова се е извратил,че всичко се върти около готините пичове и готините пички кой на кого духал и кой кого изчукал,обаче така се остроени нещата че който иска да си запази социалния статус треа да дружи с такива кухи лейки(не всички са такива естествено има и много свестни хора)...така че и да ви харесва и да не ви харесва това е положението,а който казва че не е така живее на друга планета...Първоначално написано от blueberry_14
Първоначално написано от vAn_;
Нито е гордост, нито е срамно. Ако някой го е срам или, обратното, се пръска от гордост си е негов/нейн проблем.
И двете положения са смешни.
Според мен не трябва да е гордост, а нещо нормално .
Нямам нищо против тийн-ове, коита са на по 17 примерно и още са девствени..дори познавам много такива и не е никакъв проблем..
Но въпреки всичко има гадни надути комплексари, за които всичко е имидж...
това, че си духала/спал/а с някъв си там не те прави готин!!!!
Pendulum - Blood sugar (music)~
Na koito kogato mu e doshlo vremeto togava trqbva da se otvori. To e stechenie ot obstoyalstva i naglasa v misleneto. Da si devstven ne nito gordost, nito sram. Problema e, che horata obichat da harekterizirat vsichko kato dobro ili zlo. Vulkut e losho jivotno, a zaekut dobro; devstvenostta e neshto dobro, analniqt sex zlo i t.n.
Eating isn't cheating - Arnold
почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце..![]()
ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
МИСЛЯ че и това е същата работа!!
Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!!![]()
И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!
www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!![]()
![]()
най-много 11.....Първоначално написано от Yallama
![]()
ехе..ти сериозно ли си на 15?мн си сладка..и ми изглеждаш на...около 18Първоначално написано от bebka1936
![]()
![]()
Cruel Intentions
хахахаххахахааПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
.. това е картинка, бре моме ...........................................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми девственост ... съвсем нормално нещо .. Макар,че в последните години е излязла "модата" на най-вече тъпи кур*и да почват да се еб*т по на 11,12 .. и най-изкривеното в тяхните представи е,че това е много яко и някак им придава самочувствие до небето .. все едно правят нещо велико .. / Все едно малката ми сестра,която след няколко месеца ще прави 12 да тръгне да се е*е с някакъв си там просто,за да е като приятелките си.. / Не виждам кое е великото в това да се хвалиш с кой си спала и кфо си му правила и т.н. /да не изпадам в подробности/ ...Също така ми е много тъпо като чуя някои как говорят,че първият им път е толкова е важен вече все едно това е делото на живота им .. Не мога да кажа дали е срам или гордост .. за мене си е напълно естествено нещо и това че съм девствена не ме прави горда,но не ме и кара да се срамувам .. Имало си е причини да не съм го правила още .. просто понякога има смисъл да чакаш човека,който да те заслужава до толкова ... Всяко нещо с времето си .. какъв е смисъла да бързаш?!? Имаш цял живот пред себе си ...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не мисля че е нормално да правиш секс преди 15, но и не смятам че е гордост да си девствен е някфа гордост...Първоначално написано от silky92
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ГОРДОСТ!!!
аз си бях девтвена и на 18 и бях адски горда от този факта четейки, че разни ДЕЧИЦА на по 12 вече не са девтсвени, съм още по горда от себе си
![]()
be a good boy!!!
Emi vijte sega.Men nikak ne mi puka che sym na 16 i vse oshte sym si devstvena.Ne mi e nikakvo breme i daje se gordeq do nqkakva stepen che sym si taka.Spored men si e neshto normalno da si na tazi vyzrast i da si devstven.Ne mi puka za tendenciite da se izchukam s izvinenie vyzmojno nai-rano s kogoto mi padne.Spored men vsqko sebeuvajavashto se momiche bi se gordqlo s tozi fakt da e devstveno na tazi vyzrast,no kakto se vijda naposledyk da pochnesh da go pravish na 12-13 godinki e aktualno.I na kade zaminava svetyt s takiva hlapaci a?
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
ами отдоло сякаш имаше още снимки и аз тях гледах...както и да еПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Cruel Intentions
Интересна тема.
Моето мнение ,че е гордост да си детствен/а на 15-16-17 години и не трябва да Ви е срам от това!Заебете шибаната мода ,че като си на 13 и трябва да те изчука някой батко /или да изчукаш някоя кака !
Аз отдавна не съм детствен и съжелявам много!На 14 правих секс за първи път ,няма да Ви казвам къде.Но нито харесвах момичето нито ,нищо.Просто една вечер.
Бъдете горди ,че сте детствени.Заебете модата ,когато сте готови и когато сте сигурни го правете!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
какво ми пука кво мислят хората??? Гордост...да,мога да кажа,4е се гордея,4е съм 16 годишна девственица..! а АКО НЯКОЙ ми каже,4е тва е тъпо и,4е съм задръстена..ок!! Не ме ебе мнението на другте...и да никога не съм лъгала,4е не съм девствена,защото не ме е срам да го призная!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...