.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Голям фен
    Град
    Лондон

Девственост - срам или гордост

По случай статията за девствеността реших да пусна тази тема.Мисли те ли ,че да си девствен над 16 вече се превърнало в бреме и тежест или си остава гордост?

SK0RP10N
    Guest
    По-скоро е нещо ненормално
    Друго си е да го правиш от 12 годишна

Естествено че е бреме още малко и приятелите ще те разпънат на кръст...

П.П. набори сме ако искаш да се срещнем и да си махнем бремето от плещите
    Цитирай Първоначално написано от vAn_;
    Не ми дават да си махам веждите в средата .Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!?

Мега фен
    Ако си супер красиво момиче, с тонове ухажори си е повече от гордост, че си успяла да се запазиш.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Защо да е нещо срамно?!?!
    Това дори не трябва да е гордост, а трябва да е нещо нормално ..

Но в днешно време за повечето тийн-ове си е направо срам ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мисля, че е срамно .. всъщност мисля,че другите така смятат За повечето момичета и момчета това да си на 16 и да си девствен/а е не просто странно ми и срамно.Просто за повечето девствеността не е някаква важна част от техния живот, докато има момичета, за които е чест за самите тях.
    П.П. аз съм на 16 и не съм го правила, въпреки че съм имала много възможности .. просто желая първия ми път да бъде колкото се може по-идеален
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
    напълно съгласна според мен е ГОРДОСТ, но доста хора имат различно мнение
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    напълно съгласна според мен е ГОРДОСТ, но доста хора имат различно мнение
    Чешете си пръстите...обаче ако отидеш в една компания и кажеш че си на 16 и си девствен първото нещо което ще си помислят 90%от хората е:ба*ти смърдела и ще почнат да странят от теб...и аз не съм съгласен,но морала в днешно време дотолкова се е извратил,че всичко се върти около готините пичове и готините пички кой на кого духал и кой кого изчукал,обаче така се остроени нещата че който иска да си запази социалния статус треа да дружи с такива кухи лейки(не всички са такива естествено има и много свестни хора)...така че и да ви харесва и да не ви харесва това е положението,а който казва че не е така живее на друга планета...
    Цитирай Първоначално написано от vAn_;
    Не ми дават да си махам веждите в средата .Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!?

Нито е гордост, нито е срамно. Ако някой го е срам или, обратното, се пръска от гордост си е негов/нейн проблем.
    И двете положения са смешни.

Град
    BapHa
    Според мен не трябва да е гордост, а нещо нормално .

Нямам нищо против тийн-ове, коита са на по 17 примерно и още са девствени..дори познавам много такива и не е никакъв проблем..

Но въпреки всичко има гадни надути комплексари, за които всичко е имидж...
    това, че си духала/спал/а с някъв си там не те прави готин!!!!
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " ....
    много даваш...

Мега фен Аватара на amatorium
    Na koito kogato mu e doshlo vremeto togava trqbva da se otvori. To e stechenie ot obstoyalstva i naglasa v misleneto. Da si devstven ne nito gordost, nito sram. Problema e, che horata obichat da harekterizirat vsichko kato dobro ili zlo. Vulkut e losho jivotno, a zaekut dobro; devstvenostta e neshto dobro, analniqt sex zlo i t.n.
    Eating isn't cheating - Arnold

Guest
    почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
    Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
    МИСЛЯ че и това е същата работа!!
    Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
    Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!

www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    много даваш...
    най-много 11.....

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bebka1936
    почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
    Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!

ехе..ти сериозно ли си на 15?мн си сладка..и ми изглеждаш на...около 18

Cruel Intentions

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl

хахахаххахахаа .. това е картинка, бре моме ...........................................
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на miShle
    Ми девственост ... съвсем нормално нещо .. Макар,че в последните години е излязла "модата" на най-вече тъпи кур*и да почват да се еб*т по на 11,12 .. и най-изкривеното в тяхните представи е,че това е много яко и някак им придава самочувствие до небето .. все едно правят нещо велико .. / Все едно малката ми сестра,която след няколко месеца ще прави 12 да тръгне да се е*е с някакъв си там просто,за да е като приятелките си.. / Не виждам кое е великото в това да се хвалиш с кой си спала и кфо си му правила и т.н. /да не изпадам в подробности/ ... Също така ми е много тъпо като чуя някои как говорят,че първият им път е толкова е важен вече все едно това е делото на живота им .. Не мога да кажа дали е срам или гордост .. за мене си е напълно естествено нещо и това че съм девствена не ме прави горда,но не ме и кара да се срамувам .. Имало си е причини да не съм го правила още .. просто понякога има смисъл да чакаш човека,който да те заслужава до толкова ... Всяко нещо с времето си .. какъв е смисъла да бързаш?!? Имаш цял живот пред себе си ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Re: Девственост - срам или гордост

Цитирай Първоначално написано от silky92
    По случай статията за девствеността реших да пусна тази тема.Мисли те ли ,че да си девствен над 16 вече се превърнало в бреме и тежест или си остава гордост?
    Не мисля че е нормално да правиш секс преди 15, но и не смятам че е гордост да си девствен е някфа гордост...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ГОРДОСТ!!!
    аз си бях девтвена и на 18 и бях адски горда от този факт а четейки, че разни ДЕЧИЦА на по 12 вече не са девтсвени, съм още по горда от себе си
    be a good boy!!!

Град
    Shumen
    Emi vijte sega.Men nikak ne mi puka che sym na 16 i vse oshte sym si devstvena.Ne mi e nikakvo breme i daje se gordeq do nqkakva stepen che sym si taka.Spored men si e neshto normalno da si na tazi vyzrast i da si devstven.Ne mi puka za tendenciite da se izchukam s izvinenie vyzmojno nai-rano s kogoto mi padne.Spored men vsqko sebeuvajavashto se momiche bi se gordqlo s tozi fakt da e devstveno na tazi vyzrast,no kakto se vijda naposledyk da pochnesh da go pravish na 12-13 godinki e aktualno.I na kade zaminava svetyt s takiva hlapaci a?
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl

хахахаххахахаа .. това е картинка, бре моме ...........................................
    ами отдоло сякаш имаше още снимки и аз тях гледах...както и да е

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    България
    Интересна тема.
    Моето мнение ,че е гордост да си детствен/а на 15-16-17 години и не трябва да Ви е срам от това!Заебете шибаната мода ,че като си на 13 и трябва да те изчука някой батко /или да изчукаш някоя кака !
    Аз отдавна не съм детствен и съжелявам много!На 14 правих секс за първи път ,няма да Ви казвам къде.Но нито харесвах момичето нито ,нищо.Просто една вечер.

Бъдете горди ,че сте детствени.Заебете модата ,когато сте готови и когато сте сигурни го правете!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    какво ми пука кво мислят хората??? Гордост...да,мога да кажа,4е се гордея,4е съм 16 годишна девственица..! а АКО НЯКОЙ ми каже,4е тва е тъпо и,4е съм задръстена..ок!! Не ме ебе мнението на другте...и да никога не съм лъгала,4е не съм девствена,защото не ме е срам да го призная!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си