- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~cry_baby_cry~ & gPa3HuTeJl
Айде дишайте,а? Да ви имам интригите.![]()
Лина, така не се говори на идиотите, щот стават още по-зле. ;]
Ou mi taka e kato rqdko ti pishe nqkoi sega se radvash na tezi nqkolko suobshteniicaAz dostoinstvo imam dostatuchno ! A i mislq che shtom ne smeesh da pratish 1 snimka znachi si po zle izgllejdashta ot mene ;( Loshoto e che takiva hora kato tebe v jivota bivat stupkani i othvurlqni ;( Puk po forumite vuv skype i neznam si oshte kude si dosta ustata
Sigurno po cqla vecher si sedish vkushti si plachkash spokoinichko v staqta dokato horata okolo teb se veselqt
Produljavai da si mislish che si jestoka macka
Po skoro si jalka ne jestoka no te dumite si prilichat
Taka mi se iska hora kato teb da mi gi govorqt tezi neshta v ochite no za sujalenie hora kato teb sa nezabelejimi otrepchici koito si stoqt spokoinchko v ugula i ne smeqt da guknat dori ! A kogato se kriqt zaed nick vuv internet sa golqmoto neshto
Produljavai da se zalugvash ot nqkolko lichni suobshteniq koito sa kato dar Boji za tebe ;]
De-Phazz - Anchorless
ХахаХаха как са изцепи![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ееее. (: Не можеш да мразиш нашата мръсна, прашна столица.Първоначално написано от AFT
![]()
Хехе..Първоначално написано от AnzaRe
Благодарско..
E:\Music\Papa Roach\The Paramour Sessions\02-Alive.mp3
![]()
Също и тази песничка е яка.Papa Roach - Between Angels And Insects
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Hm s obshto vsichktie LS koito qvno sa i podksazvali kakvo da kazva pLIOK sega se umulchaI se otkaza kakvo be svurshiha ti sinonimchetata ? I jalkite obidni dumichki ? E nishto de nqkoi den shte poumneesh ! A i btw otnostno viziqta az edin den shte otslabna no ti po hubava nqma da stanesh
A i po grozna nemojesh da stanesh shtoto nqma nakude
![]()
De-Phazz - Anchorless
Сичките са яки.Първоначално написано от AnzaRe
![]()
Аве ти още ли се занимаваш.Стига спрете ...Първоначално написано от Vichko0o
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Като сме почнали с поздравите:
Papa Roach - Last Resort
Papa Roach - Take me любимата ми песен.![]()
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Абе, тоооооооооооооолкова много искам да отида в тъпия зоопарк в тая пуста столица! Ако видите зоопарка в Пловдив, ще умрете (както по-голямата част от животните са направили). Едно време имаше лъв, а ся една саката мечка и кокошки.![]()
П.С. Как мразя това!!
E:\Music\Papa Roach\The Paramour Sessions\02-Alive.mp3
Не мислите ли,че ще стане по-бързо,ако просто напишете името на песента?!!?!?!?! Много ми пука къде си държите глупавата музика. Еее!
Във варна идвал ли си да видиш зоопарка?
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Помня, че в зоопарка във Варна преди години имаше едно тигърче без един крак... Горкото животинче.Първоначално написано от AFT
![]()
Момиче съм. И не, не съм идвала, не ми казвай кво е, знам, че ще е по-хубаво от тоя тук и само ще се изнервя до краен предел.
Хахах Извод:
Зайците немогат да играят футбол![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Давам АЛТ+3 в уинамп-а, копи и пейст..Първоначално написано от AFT
Иначе трябва да си играя да пиша много..
Не го правя че да видиш де си държа музиката..
Правя го щото съм мързелив.
Дийл уид ит.
![]()
Абе смешнико,целият форум разбра що за стока си(най-евтината).Курва съм била така ли???Първоначално написано от Vichko0o
По-пропаднал човек не познавам от теб...и по-тъп едвали ще се роди...
Я кажи,защо ме наричаш така бе????Защото не исках да легна с теб нали бе мършо....??????За мен можеш само да мечтаеш.Съжалявам те,от цялата си душа и сърце.....
![]()
![]()
Само да ми паднеш ще те направя сам да си говориш веееееееее!!!!!!!Ще те смеля на кайма ще те направя..Въпреки,че едвали някой ще те иска и в този вид....
![]()
Лека вечер.И да не забравиш да си пиеш хапчето,че ето днес пропусна и виж какво стана....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТИГЪР?! Имало е тигър! Ние никога не сме имали тигър!Ся кажете, че има и пингвини и ще се убия ритуално с клечка за зъби! о.О
Песента се казва ALIVE. Т'ва са 5 букви. Мързел друг път.Давам АЛТ+3 в уинамп-а, копи и пейст..
Иначе трябва да си играя да пиша много..
Не го правя че да видиш де си държа музиката..
Правя го щото съм мързелив.
Дийл уид ит.
Има пингвини ама изкуствено направени.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Има и истински ......Само за ВИП.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
нах нах нах! Ние имаме камерунски козички и младо еленче, на което му пипнах мекото рогче!Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм си мислела, че си от Варна.Първоначално написано от AFT
Е, тигърът беше трикрак. И едва ли е жив в момента.