.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Айде стига сте се комплексирали. Какво значение има колко си висока. Има и ниски, има и високи мъже. Приятелят ми е 183, аз съм 175. Колкото по-бързо се научите да се възприемате такива, каквито сте, толкова по-добре ще бъде за вас, повярвайте ми.
    Именно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

eheee e sig si mn slabi4ka za tva ama spox i az bqh takaa da zn 4e mn klio6tavite stavat dobre kato porasnat xaxa samo ne se tup4i kakto az napravih ... 6e sujalqva6 ..... 1.73 sie xtra tva se1 1.83 mom4e .top modelkite sa po 1.80 iaz razsujdavah kato tebe amaaa ne ni obi4at saom bulucite i teq po 1.65 mom4etata kdueto za ni6to ne stavat xaxaxa

Град
    Велико Търново
    1-vo se izvinqvam,4e pi6a na latineca,no sum na ezikov kurs v Germaniq i sledva6tite 3 sedmici 6te e taka.A po temata az sum na 13 godini i sum 177 sm,taka 4e ne se pritesnqvai Poneje ot v4era sum na kurs,dnes kato se zapoznavah sus nqkolko momi4eta me pomisliha za 16-17 godi6na i mi vikat ti luje6,oba4e sme s edni karti na koito ni pi6e dannite i az im gi pokazvam i te me gledat kato gramnati Spored men e po-qko da si visok,otkolkoto nisuk

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А аз съм 166 см и като гледам повечето ми връстнички са толкова +/- 1-2 см. за мен 173 за момиче са си доста...
    eiii 4ak pa i e mn na neq a teq po 1.50 sigurno sa ti mn sladi4ki maleiii kompleksi qko i momi4eto 6e sduhat tctctctc

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Нормалния ръст за жена е 1,60-1,65 а за мъж 1,75-1,80. Така че за жена по принцип си висока ама те сега всички така са мутирали че... Ама какъв е проблема да се водиш всока а не с нормален ръст? Тва че си висока не значи че нещо си болна или недъгава все пак...

П.П.: И аз съм 1,73 да не вземеш да си помислиш че искам да те обидя...
    za jena e iz4isleno 4e norm rust e 1.70 ,a za muj nz dali 1.75 e normalniq xaxxa

Град
    Велико Търново
    Normalniqt rust za jena e bil 160-165 predi nqkolko pokoleniq,sega e normalno da si ot 165 nagore.E da ako si nad 180-182 jena e visoki4no de,no ne kazvam,4e e grozno.Za muj spored men ot 180-182 nagore e perfektno

mda na4i za jena principno e mn individualno i nqma tolko zna4enie spored men samo da e v granicite 1.62-1.77 no za mujjjjjj ot 1.78 do 1.88 max 6toto teq dulgy4ite po 1.90+ ne gi haresvam

Град
    Велико Търново
    E i na men ne mi haresva nqkakuv nad 192-3 ama to e spored 4oveka.Ama az si imam ograni4enie vse pak ne moje da izlqza s nqkakuv koito e 170 da kajem trqbva da e pone 3 sm nad men (da ima vidima razlika v rusta makar i malka)

da ama da ti kaja nai gotinite p*tki visoki slabi s ten i tok4eta nal iznae6 4e lubov ne tursqt a pari .... iiiii ako 6te 1.55 da e xaxa 6tom e s s-clasata mn im dreme na tqh xaxaxa

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада

Re: 173см за момиче - не е ли високо?

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    Dobre be dea 173 sm za momi4e mn li e visoko a? se 4eta nekvi temi niska ili visoka ...sa i az imam poznati na po nad 1.80 koeto si izgljeda 4udovi6tno ama si4kite mi blizki frki sa po niski ot mene gore dolu i poneje sum 1.73 i po slabi4ka s dulgi kraci i samo povtarqt 4e sum mn dulga ama ddz ne misql 4e tva e koi znai kvo viso4ina za momi4e ...?

т.1 и т.7
    krem4et0
    аз съм висока 180 и не изглеждам чудовищно,така че,ако обичаш... Това кой как изглежда,не зависи от това колко е висок,а как се чувства сам в кожата си,аз и токчета даже нося.Повярвай ми,тези,които ти казват,че си "много дълга" поне по веднъж са си казвали,ех да имах нейните крака... Няма да поствам снимка на ниско и високо момиче,да правиш сравнение,защото не искам да обиждам ниските,но се замисли,защо моделите не са по 160,а минимум 175,дори вече към и 80 Горе главата и си вдигни малко самочувствието,това са глупости
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Това е хубаво да си висок. Височината е предимство, а не недостатък. Аз съм 196см преди доста се бях компексирал, но вече ми е кеф.
    Иначе Ана Иванович е 182см, но е една от най-красивите жени на света.

А за момичето където на 13г е 177см.

Аз съм на 13 и също съм толкова висока и не ми е проблем,а и хващам по големи батковци

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Спокойно добре си, аз съм 176 см
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    е спокойно. Както ти казаха има много момиче които са 1,73-даже и над това. Така че не си първата, не си и последната Аз от малка съм си височка и винаги съм била една от най-високите в класа, ама какво от това Просто ще си намираш приятели,които да са поне малко по-високи от теб и готово. Примерно моя приятел е поне 7-8 см над мен,ама това не ни пречи

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    лелелеле 1-во замислете се защо манекенките са над 1 и 70 и нещо???? Дали щото са кобили и са грозни....или защото имат по-правилни форми, въпреки че не е изключено и обратното. Няма защо да се комплексира момичето. Трябва да е горда дори

Аз съм 1 и 75, и съм на 16 години. Едва ли ще раста повече.......На мен също са ми подмятали ,че съм много дълга и нз си какво.Това обаче го правят само комплексирани хора. Има както красиви високи мо0мичета ,така и ниски. С две думи....ръста не е най-важен.
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Аз съм 180+ . И обожавам височината си.
    А ти си си нормална (:
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

xaxaxax az sam 1.80.kakvo da kaja? Ne we normalna si!Nito mn visoka,nito mn niska-super!
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Еми аз съм 1.68,и не мисля,че 1,73 e много високо,но виж над 1.80 е грозно за жена.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Ми и аз съм 173 и понякога се чувствам висока при приятелки около 160 , но пък най-добрата ми приятелка с която съм всеки ден е и тя толкова горе - доло... А и като се замисля, не искам да съм ниска, не ми е комплекс, нося си токчета и не ми пука.Както казват - "Ако си висока , сложи си още по-високи токчета".
    Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!

Цитирай Първоначално написано от hellwoman
    Ми и аз съм 173 и понякога се чувствам висока при приятелки около 160 , но пък най-добрата ми приятелка с която съм всеки ден е и тя толкова горе - доло... А и като се замисля, не искам да съм ниска, не ми е комплекс, нося си токчета и не ми пука.Както казват - "Ако си висока , сложи си още по-високи токчета".
    Да...мъжете харесват дълги крака....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

и аз сам толкова .. понякога ми е кофти че всичките ми приятелки са по ниски от мене че не мога да нося високи токчета или че гаджетата си ги избирам над 1.80 ама кво да се прави .. но въпреки това ми е готино че сам висока има хора които ми казват че мога да стана един ден модел ако искам и т.н. + това на по високите момичета дрехите ни седят по хубаво .. при тебе е хубаво че си слаба още е по гот..аз сега нямам особени проблеми с килцата но принципно вечно сам на диета сега сам само на ограничения малки..и бих казала че 1.73 е високо момиче но не и мн виоко не и грозно висико ама нормално хубаво високо заеби ги тея 1.50 ххахахаххаха
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    и аз сам толкова .. понякога ми е кофти че всичките ми приятелки са по ниски от мене че не мога да нося високи токчета или че гаджетата си ги избирам над 1.80 ама кво да се прави .. но въпреки това ми е готино че сам висока има хора които ми казват че мога да стана един ден модел ако искам и т.н. + това на по високите момичета дрехите ни седят по хубаво ...

+1
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    споко, екстра си даже, аз съм почти 1.80, така че - това да ти е проблема

абее кефи се..173 е идеалнО.. аз съм към 175 и се харесвам много..въпреки че повечето момчета са нисички..ама нема значение
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София
    оф понеже си слабичка и с дълги краци може би искаш другите да ти кажат"не бе супер си и аз искам като тебе".Ми ебаси и аз съм толкова ама не правя спец тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си