- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 173см за момиче - не е ли високо?
ИменноПървоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
eheee e sig si mn slabi4ka za tva ama spox i az bqh takaa da zn 4e mn klio6tavite stavat dobre kato porasnat xaxa samo ne se tup4i kakto az napravih ... 6e sujalqva6 ..... 1.73 sie xtra tva se1 1.83 mom4e .top modelkite sa po 1.80 iaz razsujdavah kato tebe amaaa ne ni obi4at saom bulucite i teq po 1.65 mom4etata kdueto za ni6to ne stavat xaxaxa
1-vo se izvinqvam,4e pi6a na latineca,no sum na ezikov kurs v Germaniq i sledva6tite 3 sedmici 6te e taka.A po temata az sum na 13 godini i sum 177 sm,taka 4e ne se pritesnqvaiPoneje ot v4era sum na kurs,dnes kato se zapoznavah sus nqkolko momi4eta me pomisliha za 16-17 godi6na i mi vikat ti luje6,oba4e sme s edni karti na koito ni pi6e dannite i az im gi pokazvam i te me gledat kato gramnati
Spored men e po-qko da si visok,otkolkoto nisuk
![]()
eiii 4ak pa i e mn na neq a teq po 1.50 sigurno sa ti mn sladi4ki maleiii kompleksi qko i momi4eto 6e sduhat tctctctcПървоначално написано от krem4et0
za jena e iz4isleno 4e norm rust e 1.70 ,a za muj nz dali 1.75 e normalniq xaxxaПървоначално написано от slun4ice
Normalniqt rust za jena e bil 160-165 predi nqkolko pokoleniq,sega e normalno da si ot 165 nagore.E da ako si nad 180-182 jena e visoki4no de,no ne kazvam,4e e grozno.Za muj spored men ot 180-182 nagore e perfektno![]()
mda na4i za jena principno e mn individualno i nqma tolko zna4enie spored men samo da e v granicite 1.62-1.77 no za mujjjjjj ot 1.78 do 1.88 max 6toto teq dulgy4ite po 1.90+ ne gi haresvam
E i na men ne mi haresva nqkakuv nad 192-3 ama to e spored 4oveka.Ama az si imam ograni4enie vse pak ne moje da izlqza s nqkakuv koito e 170 da kajem trqbva da e pone 3 sm nad men(da ima vidima razlika v rusta makar i malka)
![]()
da ama da ti kaja nai gotinite p*tki visoki slabi s ten i tok4eta nal iznae6 4e lubov ne tursqt a pari .... iiiii ako 6te 1.55 da e xaxa 6tom e s s-clasata mn im dreme na tqh xaxaxa
аз съм висока 180 и не изглеждам чудовищно,така че,ако обичаш... Това кой как изглежда,не зависи от това колко е висок,а как се чувства сам в кожата си,аз и токчета даже нося.Повярвай ми,тези,които ти казват,че си "много дълга" поне по веднъж са си казвали,ех да имах нейните крака... Няма да поствам снимка на ниско и високо момиче,да правиш сравнение,защото не искам да обиждам ниските,но се замисли,защо моделите не са по 160,а минимум 175,дори вече към и 80Първоначално написано от insomnia79
Горе главата и си вдигни малко самочувствието,това са глупости
![]()
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Това е хубаво да си висок. Височината е предимство, а не недостатък. Аз съм 196см преди доста се бях компексирал, но вече ми е кеф.
Иначе Ана Иванович е 182см, но е една от най-красивите жени на света.
А за момичето където на 13г е 177см.![]()
![]()
![]()
Аз съм на 13 и също съм толкова висока и не ми е проблем,а и хващам по големи батковци![]()
![]()
Спокойно добре си, аз съм 176 см![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
е спокойно. Както ти казаха има много момиче които са 1,73-даже и над това. Така че не си първата, не си и последнатаАз от малка съм си височка и винаги съм била една от най-високите в класа, ама какво от това
Просто ще си намираш приятели,които да са поне малко по-високи от теб и готово. Примерно моя приятел е поне 7-8 см над мен,ама това не ни пречи
![]()
![]()
лелелеле 1-во замислете се защо манекенките са над 1 и 70 и нещо???? Дали щото са кобили и са грозни....или защото имат по-правилни форми, въпреки че не е изключено и обратното. Няма защо да се комплексира момичето. Трябва да е горда дори
![]()
Аз съм 1 и 75, и съм на 16 години. Едва ли ще раста повече.......На мен също са ми подмятали ,че съм много дълга и нз си какво.Това обаче го правят само комплексирани хора. Има както красиви високи мо0мичета ,така и ниски. С две думи....ръста не е най-важен.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз съм 180+. И обожавам височината си.
А ти си си нормална (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
xaxaxax az sam 1.80.kakvo da kaja?
Ne we normalna si!Nito mn visoka,nito mn niska-super!
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Еми аз съм 1.68,и не мисля,че 1,73 e много високо,но виж над 1.80 е грозно за жена.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ми и аз съм 173 и понякога се чувствам висока при приятелки около 160, но пък най-добрата ми приятелка с която съм всеки ден е и тя толкова горе - доло...
А и като се замисля, не искам да съм ниска, не ми е комплекс, нося си токчета и не ми пука.Както казват - "Ако си висока , сложи си още по-високи токчета".
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Да...мъжете харесват дълги крака....Първоначално написано от hellwoman
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
и аз сам толкова .. понякога ми е кофти че всичките ми приятелки са по ниски от мене че не мога да нося високи токчета или че гаджетата си ги избирам над 1.80 ама кво да се прави ..но въпреки това ми е готино че сам висока има хора които ми казват че мога да стана един ден модел ако искам и т.н. + това на по високите момичета дрехите ни седят по хубаво .. при тебе е хубаво че си слаба още е по гот..аз сега нямам особени проблеми с килцата но принципно вечно сам на диета сега сам само на ограничения малки..и бих казала че 1.73 е високо момиче но не и мн виоко не и грозно висико ама нормално хубаво високо
заеби ги тея 1.50 ххахахаххаха
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от Ch0c0la73
+1
Неподходящ размер на снимка в подпис!
споко, екстра си даже, аз съм почти 1.80, така че - това да ти е проблема![]()
абее кефи се..173 е идеалнО.. аз съм към 175 и се харесвам много..въпреки че повечето момчета са нисички..ама нема значение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
оф понеже си слабичка и с дълги краци може би искаш другите да ти кажат"не бе супер си и аз искам като тебе".Ми ебаси и аз съм толкова ама не правя спец тема