Здравейте на Вси4ки в този форум.Ето 4е дойде ред и аз да потарся савет .Мн сам отчаяна.Ето я и моята история.
Харесфам едно мом4е... тази нова година бяхме в една компания ... аз си имах приятел но не бях с него ... Ве4ерта с това вапросното мом4е което харесвам от много време бяхме заедно до сутринта (има6е целувки милувки..) Но на другия ден тои си замина за Испания ... там си има сериозна приятелка. докато бяхме заедно на нова година аз му казах 4е си има приятелка и това което прави не е редно но той каза 4е тя не го интересува...На следва6тия ден аз оставих моя приятел казах му 4е сам влюбена в друго мом4е.Мина много време и аз мислех 4е сам го забравила .. но като го видях преди 2 -3 дена и направо се побарках не спирам да плача незнам какво да правя ;(
Ходихме на кафе натам насам.Снощи ми се обади по телефона говорихме си и аз се чувствах много щастлива.Но ето 4е днес излязох с негови периятели, тои незнае6е 4е 6те сам там. и доиде с приятелката си
като ме видя я пусна и незнае6е какво да каже
В този момент помислих 4е 6те умра от мака На вси4кото отгоре ни запозна.. ;(;( незнам какво да правя даите ми савет (между другото той незнае 4е изпитвам 4увства кам него ) какво да правя да му кажа ли и ли да си замалча и дасе опитам да го забравя ;( Благодаря на всички които отделиха време да про4етат моята история ;(