- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нека тук съобщаваме за всчки нови песни...
Мисля, че всичко е ясно!Ооо и щях да забравя, моля ви не съобщавайте за нови песни в чалгата! :P
Ама песни от какъв жанр и тип?![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
pop , R'n'B , Hip Hop ?
I am what I am !!!
Дам, всичко без чалга!Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
на мен лично много ми харесва новата песен на Keri Hilson - Energy
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Nas - Be a nigger too
Nas - Hero(ft. Keri Hilson)
Nas - Sly fox
Малко съм луднала по новия албум на Нас![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Soulja Boy Tell 'Em Feat. Travis Barker - Crank That.mp3
andrea i costi-samo moiot kakav zor pak bez 4alga i tova e muzika,za6to moje vsi4ki drugi daje i metal pak tova da ne moje mn tapo...ne zna4i 4e samo na teb trqbva da ti e polezna taq tema az pak iska da znam novi pesni vav vsi4ki stilove kvo se pravi6 na interesna
![]()
Eurythmics - Here comes the rain again(Starkillers Private mix) мн съм се зарибила по тая песен напоследък иначе ме кефи и на Lil John ft. BME Click - Dat Baby![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Права е ... Казвайте всички нови песни без значение от какъв стил са,а всеки сам за себе си може да прецени кои да си изтегли ...Първоначално написано от cool_angel
![]()
Ето някои нови и яки песни.
Slipknot - Psychosocial - Alternative/Death Metal
Coldplay - Viva La vida - Alternative Pop/Rock
Scars on Broadway - They Say - Alternative Metal
Ratatat - Shiller - Electronic/Indie
Ивена-Женски номера[/quote]ъъъъъъъъъъ на тая песен клипа не е ли малко скандалничък.......или греша?
по темата: Rihanna - Disturbia
Dj Dan - Seduction
Nicole Scherzinger Ft. Erre XI,Arcangel,Nales - Freak With You
Enrique Iglesias - Can You Hear Me
Madonna feat. Britney Spears - Nudity
ами сега само тези се сещам,не ми се пишат повече,защото май ми се![]()
Не ми пука за тъпата чалга слушайте я колкото искате, но няма смисъл те песните им вече станаха почти еднакви!Просто няма какво да измислят!Първоначално написано от cool_angel
![]()
За мен това не е музика!Първоначално написано от mon4eto
Вие си пишете каквото искате, не ми пука за тъпата чалга!Какво друго освен кючек можеш да танцуваш на тези измислени песни?(та дори не знам дали могат да се нарекат така, по-точно са крадени песни!)
![]()
Don't touch me, po velika li se 4uvstva6 kato opliuva6 ne6to, koeto drugite haresvat? Shtoto dosta jalko izglejda
A i qvno ne slu6a6 4alga , za da napravi6 takova izqvlenie, taka 4e po-dobre si trai...
А явно ти не ме познаваш и не аз съм жалката, а ти изглеждаш жалка като приказваш за хора, които не познаваш!Много добре съм запозната на тема чалга [!]Първоначално написано от *k@Li*
![]()
+това не ми казвай какво да правя!Няма да си трая за нещо, което не харесвам!България на какво ли ще заприлича след години се чудя с тези чалгари?!??!
![]()
Но така и не успяхме да развием темата в правилния път! Стана спор заради чалгата...?!?![]()
Miley Cyrus-7 things
Vanessa Hudgens - Sneakernight
Jonas Brothers - Burning Up