- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гел или Вакса???
Искам да ви попитам според вас кое по малко вредно за косата гела или ваксата???
Аз близо от 1 2 години почти всеки ден си слагам гел и после лак за коса и сега започвам да усещам , че косата ми е по суха чоплива и дори пада по някой друг косъм ....
До колкото знам гела не изсушава косата колкото ваксата.
1.Няма нищо лошо,в това да се грижи за косата сиПървоначално написано от BallFace
А и къде пише,че маските са само за момичета/жени?!
![]()
2.И от къде стигна до извода,че е с "фешън прическа"?!Може да се прави на иглички,да е метал и да има гребен,да си вдига косата на пирамида (пак като гребен ама ... абеее дано си ме разбрал
) и т.н. ,и т.н. ,и т.н. :P
А до автова - По принцип и 2-та продукта са вредни,но гела е повече от ваксата (но естествено зависи много от факторите им :P )
А иначе използвай маска за изтощена коса (на Ейвън е много хубава),смени си шампоана и балсама,отиди на фризьор да ти скъси косата и до месец-два ще се оправи
(през тези месец-два гледай възможно най-рядко да използваш гела,лака и ваксата
)
Ааа,на момчетата да им се гледат най-вече характерите,а момичетата трябва да са изрядни от горе до долу?Да ги нямаме такиваПървоначално написано от BallFace
![]()
Иначе мисля,че гелът е по-малко вреден,все пак васката е доста по-силна и изсушава повече.Но всъщност ако автора иска да продължава да използва гела и да има коса в здрав вид трябва да си прави маски,колкото и да е гейско...
Момче съм да . Някой имаше коментар че съм бил с бритон и еди кво си там ... Така определено не съм от емотата ако това имаш на предвит.. Определено всеки месец ходя поне 1 2 пъти на фризиор и на козметик , за мен е важно едно момче да се подържа но да не преминава границата !
според мен ваксата вреди по-малко,но нахстина е добре да спреш да ползваш и гел и вакса за малко,за да си почине косата и после пак се прави там както се правиш...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И двата продукта увреждат малко или много косата, не мога да ти кажа кой е по-безвреден. Но според мен прическите с вакса са по-естетични.
Аз ползвам вакса на Alcina която подхранва и защитава косата, не вреди. Иначе продуктите на Taft и Schwarzkopf незнам дали вредят, но съдържат доста алкохол което не е много nice
т.е няма значение дали е гил вакса пяна а какви химикали са набутали ф нея
I Love
Vania
Kabakova
И двете са еднакво вредни ... май ... Защо ти трябва да си разваляш косата , само за да приличаш на новороден таралеж ?![]()
гела я прави гадна и твърда,от всички стилизиращи мазотии винаги най съм го мразела...
Ваксата омазнява бая здраво,аз малко като прекаля става баси лепкавото и гнусното,ама определено е по добре..
Ми използвай течна вакса :P Например тази на ЕйвънПървоначално написано от Madness
С нея до сега не съм имала проблеми (говоря за бързо омазняване,спластяване и т.н.)
![]()
пробвай вода и захар, много силна комбинация - ако стоиш на слънце, се карамелизираш
я ми обясниПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
не,мамка му, не бях чувала ебати злето съм![]()
То вече не ми е трябва особено,прасна ми косата няма бодлички и фърчащи кичурчета ама да си знам![]()
Аз пък знам, че от гела и пяната, косата се изтощава и след години започва да пада - естествено зависи от това как и колко често си използвал изброените продукти.. лично аз използвам вакса за коса - мисля, че не вреди по никакъв начин - дори отзад на кутийката пише, че не изсушава косата, а дори я подхранва, а и мирише страхотно :}
ОлееПървоначално написано от HoUsSeR
![]()
Ти си мом4ето ме4та ...![]()
Слушаш хаус (съдя по ника) имаш яка коса ... какво пове4ееее![]()
![]()
![]()
А по темата : гелът до колкото знам е по вреден .. и както казаха смени шампоана , вземи си маска или балсам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хахах те всичките пубери се пишат хаус маниаци само щото чували че било модерноПървоначално написано от -4arovnata-
I Love
Vania
Kabakova
А аз се чудех защо ве4е няма емотааПървоначално написано от BoRe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от HoUsSeR
![]()
Важно е да не преминаваш границата,а ходиш по 2 пъти на фризьор
Е,извинявай ти колко коса имаш,че по 2 пъти
и козметик ...Оххх,както и да е ..По-добре е гела
Така или иначе и двете увреждат косата,пък и щом ходиш толко често на фризьор,защо не попиташ него
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
.. абе какво сте се заяли с момчето - и три бритончета да има - задал е въпрос, който далеч не е свързан с това дали удобряваме какво прави - всеки си е различен и това, че някой прави дадено нещо, което не удобряваме не означава, че е грешно и така нататък.. дори и грешно да изглежда - какво ви интересува - да не грешите вие ?
m spored men .. i gela i vaksata sa mn vredni za kosata :s .. Az predi vseki put kato se kupeh si e machkah s gel (i dopulnitelno s difuzer).. i kosata trudno mi se resheshe .. kapeshe strashno mn (beshe nekuf ujas) .. i ya ostavih 2 meseca na svoboda i sprya da mi kape puk i porasna dostaNe ti preporuchvam chesto da gi izpolzvash
I sujelyavam za latinicata obache v momenta nemam kirilica shoto ne sum v BG![]()
I just called to say I lovee yah !