- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ "Бертолт Брехт" Пазарджик :D
Заповядай - колкото повече, толкова повече!Първоначално написано от Memento mori!
![]()
Как да откажа поканата на такъв сладур като теб!Първоначално написано от Myxaxaxa
А може ли да те помоля да ме въведеш за ръчичка? :P
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Няма проблеми. Да не те е страх от чудовището, което живее срещу музиката на четвъртия етаж?Първоначално написано от Memento mori!
![]()
Ехе,ако е за това,което си мисля,(нищо против жената),Еличка каза,че се пенсионира вече...Първоначално написано от Myxaxaxa
.Може ли да съм заек?
How long could you last?
Може, може. Ако искаш пак да минеш през всичко... Но заешката година си е най-добре.
P.S. ТЯ никога няма да се пенсионира...![]()
Нищо не е същото без нея![]()
How long could you last?
Баси гаврата с тази жена. Изкара моя випуск и се пенсионира. Не е честно! Нека и другите да се помъчат малко...![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
............................................
Гавра,не гавра-реалност!![]()
Давайте моркови на зайците,там зеле,чушки(някога и такива неща имаше при нас.....),ама като ги вкарват под ръчичка бъдещите абитуриенти дано останалите да не ги замерят,че е много неприятно!
How long could you last?
abe vie dvete da ne mi gotvite izneviara.niama da vi go pozvolq ako ne me vklu4ite.![]()
ina4e sega 6te sme nai golemite v tapoto daskalo i niama da me opla6at nikakvi 4udovi6ta![]()
Ехе,съквартирантката.....Къд е без теб,сладурПървоначално написано от elizadb
![]()
How long could you last?
И аз съм заек тази година, с английски език. Мокрковки не ядох"Е" клас съм
![]()
Браво на теб! Да знаеш, най-големите сме!Btw, и аз съм е клас, ама завършвам тази година. Зайците да ни представят достойно!
![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Няма как иначе![]()
` az shte sum taq esen s angliiski .,![]()
![]()
![]()
- az kak ne obicham morkovi .. ekstra sha e .,![]()
Първоначално написано от sonchetooo
Нека ти минат изпитите и тогава бързай да викаш с какво ще си и с какво не, че да не ти мине котка път![]()