- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Детствени ли сте отзад - към момичетата
Kum momi4etata a moje i kum mom4etata ako ima pedali razni hehe
еми единствения педал май си ти !!
ObiChaM kindergarden !!!
Еи лаинар писна ми от тебе сега ще те намера и си ебан от всякъде ! ще те изям !Първоначално написано от zsp
Мисля че ти трябва спешно лекар![]()
![]()
![]()
В Курилово има мястоПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
breh, ima nova persona v toq forum i e re6il da nabere malko inerciq i polulqrnost... to lo6o nqma... mene pi4a si me radva
devstven sum otzad, hetero sexualno mom4e sum...
problemut e 4e i priqtelkata mi e devstvena otzad, a tva hi4 ne mi haresva i trqbva da napravq ne6to po vuprosa
Абе пичага ти книга ли ше пишеш, дневник ли си водиш ... не те знам. Ебаси въпросите където засягаш ...
Strength thru Oi!
Името на населеното място е Курило, а не Курилово.Първоначално написано от Apostola
даам, и моят приятел май смята, че това е проблем при мен..аз за момента мисля да си остана с проблема, пък после кой знае, всичко се случва.problemut e 4e i priqtelkata mi e devstvena otzad, a tva hi4 ne mi haresva i trqbva da napravq ne6to po vuprosa
SMILE FOR ME NOW
Ще ти еба майката педал гаден тъп,сто негри довечера те опънат отзад.Педал тъп.
Еби му майката! На темата пише за момичета, а аз едно момиче не видех да си е писало мнението. Говорете ми после за педали...![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
I az moito dupe e mnogo vdeTineno 4estnoПървоначално написано от _showy_
![]()
хаха не съм го дала ощемоят си мечтае подаръка му за коледа да е дупето ми
и задължително да съм с панделка , но май няма да стане
![]()
Love you Kris !!!
)Там без презерватив не бих влязъл(въпреки че и с презерватив не бих) имаше една друга тема за анален секс в която едно момиче беше казало " пичката си е за ебане гъза е за сране"(не ползвам цензора![]()
Аз не съм практикувала анален секс ... Приятеля ми има голямо желание , но аз някакси... Все още не знам дали го искам.За сега сме в застой :P
дупето е само изход !![]()
Даи за сега нямам намерение да го правя..
![]()