- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
@Кръчмонавт: Предполагам, че трябва да се съглася, че това е правилно за теб.Както за мен е много добър приятел, с когото мога да си направя веселото и в най-кофти дните. Ако нещата са така, както пишеш, моята реакция към поведението ми не би била различна, но явно той си е показал рогцата тук. Мисля си, че знам защо, но смятам, че с всяко подобно анализиране на ситуацията ще стана досадна.
Спорът е безсмислен, затова не смятам да пиша повече по него.
Да не е оффтопик.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ъхъъъ, вече се досещаш, че каза нещо излишно, нали;>сера с него, е*а с него
изкривена безсмислена снимка, която може да съм пускала вече
аь ус ефь пьтнсше
Две нови позьорски снимчинки от мене, подстригах се:
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...97f2d6ac9f.jpg
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...ae191d1a71.jpg
Babity, специално заради теб сега слушам за наколенките на доктор Ливайн и следя с нетърпение.![]()
пхах ти тоз потник не го ли переш ?!? иначе яки скалиПървоначално написано от SWASTICA
на първата снимка приличаш много на мария гроздеваПървоначално написано от Зелената фея на отбора
Първоначално написано от tqnkо
![]()
ахаах а хах да ми вече 10 снимки с тоз потник
Може в сиропиталището да нямат другиПървоначално написано от .:БаЛъК:.
![]()
Не се засягай SWASTICA ; )
Не умея да губя !
хуу, ама няма нужда да си сваляш чааак толкоз пуловера че да правиш повече впечатление ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
шшшт, тихо сега, мацката е много пьекана и 'сичкото `и е ток и жицаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
м/у другото не е като да не е чаровна, ама просто аман от такива фото-пози -_-
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
имала е - показала е.. красотата и даденостите като цяло трябва да се показват - а тя ги има![]()
xaaxxa![]()
хубаво е детето, бих я уважилПървоначално написано от ~babydoll~
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ставаш рано сутрин в 8, тръгваш на път и се обличаш с едно облекло... За 9 часа минаваш през 4 курорта, 1 град и няколко села...
Правиш си около 50 снимки за деня.
Качваш една днес, друга утре, друга следващия ден и това значи ли, че ходиш с едно и също облекло всеки ден?
Странно е...
Всъщност какво ви тресе вас, дори да имам само едно облекло за носене? Изобщо кои сте вие, че да правите забележка кой какво носи и кога го носи? Заглавието на темата ясно конкретизира темата: Снимки, а не мода.
И да, не го пера изобщо, оставям го да се вмирисва, щото мен не ме тресе, а и през снимките няма миризма, сещаш ли се?
И дори да не го пера, въпрос е: Вас какво ви ТРЕСЕ? Интересува ли ви изобщо?
Това е снимка, фон със обект, нищо повече.
Един доста интересен начин да се направиш на интересен, но и доста неуспешен.
Ама ти и на аватара си с него.
п.с. Защо го смени![]()
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
аз има още 4 месеца безнаказано да ги уважавамПървоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
http://prikachi.com/images.php?files/399817b.jpg
Да знам,мн съм грозна,започвайте с критиките,готова съм![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
^ blood rayne
едно към едно!
Точно си мислех и аз...Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
Но по-нагло е изражението й.![]()