- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
Няма нужда да ми се караш нали се сещаш?Първоначално написано от alice sw
http://prikachi.com/files/302696h.jpg
а аз пак съм останала незабелязана *Loser*Първоначално написано от exploitedteen
някфа
Saatana vittu perkele hate crew!
Shadow_Walker, я съм те виждала некъде.
С една любима съфорумка:
нашият идол - Коцето!![]()
24.05.2005 - един от първите ми концерти
Но коя съм аз?![]()
Първоначално написано от Pedigree
доколкото помня ти си от търново..а аз често ходя там :]
хъхъ..
Куродетекторът ти ли реши така!?Първоначално написано от MG-X-Power
Алко, бацее, първо се научи да използваш пишката си по предназначение–да пишкаш, пък после давай акъли кой кого и как да е*е.
Аа, мен ме баннахте по ip дето псувах някъв педераст, а на туй изродче, дето плюе всичко по-умно и красиво от него само акаунта му премахнахте...
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
явно и ти имаш такава екстра в гащите, щом даваш такива съвети, траверсО.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
ние с теб тогава бяхме интересно баннат, I recall...![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ОБЩЕСТВЕН КОМИТЕТ СРЕЩУ ЕМО ДОЛ/ХИТ ТУ ФИТ !!!Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
Ами попринцип не говоря за женското ми обкръжение, защото те са такива с които съм решил, че си струва(или е възможно) да се общува. Говоря за болшинството с което не искам да имам нищо общо.Първоначално написано от Whisskas
А колкото и да се взирам в това след "Ако бях мъж" някакси не го разбрам. Ама сигурно и ти не си го разбираш така, че няма проблеми :Д
Хахах да бе и аз се чудех кой е тоя "Го", дето Го подкрепяш ама.. :Д
Нищо - попринцип важното е да се караме, пък няма значение, че говорим едно и също :Д
Уискас, впрочем ти е време да дадеш някоя гадна снимка, колкото да разберем, че си истинска.
П.С. сега ще потърся някоя приятелка дето колекционира снимки и ще ъпдейтна някой и друг пост, че това с сменянето на IP-тата ми е мрак. Демек по-добре да не ме банват :]
И аз бях един от баннатите тогаваПървоначално написано от Alco
![]()
^wtf, ти пък кой беше?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Помня яко хейта тогава.Първоначално написано от _SL_
Ти тогава имаше някакъв смешен ник.
Не го помня даже.
Помня, че след като си смених Айпито и влязох, май ПОР или Буут , беше пуснала тема да ти махнат банна.![]()
ника не беше смешен!!
леко женствен, но не и смешен!![]()
shadow_walker беше пуснал темата
Големото форумно бананизиране беше тогава, ехх..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
bastardofchrist или нещо такова ми бе ника. яко се филмирах с блек метъл тогаваПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
Помня, че 7-8 човека изядохме големия-малък тогава ;>
Я,Асеновград...2005... Как съм пропуснала...Първоначално написано от RAWRRR
Може би защото тогава си била на 13...?Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
абе мислех си че си ти...
ама беше по-умен, изпростял си напоследък
никога няма да забравя този ужас, няколко дни без тийнпроблем!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз бях в абстиненция няколко месеца.Първоначално написано от _SL_
Влязох един път, да се смея на секс и гледам яките сегашни кажуали бяха напъплили 2ма в някаква тема , колко Хитлер? (или някой друг фаг) е много велик.
Деееба тъкмо си помислих, че ще съм човека който е успял да разконспирира Уискас - че тия снимки ги краде от някоя много яка мацка от Маями примерно.Първоначално написано от Whisskas
ЕДИТ: Но попринцип хич не си толкова готина. Еми нямаше как да не го напиша защото се почувствах като някакъв мазнещ се тип.
ние с шанъна тогава крояхме планове за нуклиър тийн проблем атак ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Барабар със Северните богове, Ра, Буда и другите.Първоначално написано от machoka