- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 3/
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Яя, мерси, забавни са. ;дПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
..
What you give is what you get!
приятел търсиш ли си??Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имаш много красиви очи, наистина.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Попринцип съм забелязала, че имаш красиви черти на лицето като цяло.Не обръщай внимание на глупавите коментари, отправени към теб.
Красива си, това е.![]()
снимка о.0
You're nobody until you're talked about
К'во се чудите, хъските с различно очи не сте ли виждали. Или хора с едно изкуствено, различен цвят от друготоХъскитата май все са със зелено и кафяво, но на мен кафявото не ми харесва и затова съм със синьо и зелено
![]()
да бе има си такива хорица дето очите са им различниПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Да, ама са им естествени, а мойте си ги правя с фотошоп![]()
.. или пък с лещи ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
E, личи си, ако си с лещи. Аз като малък съм носил леща (боб), но не беше цветна![]()
българче, с телефона не мога да ти помогна щото го нямам ся в мен такъв... иначе неска на стадиона имаше един пич ми приличаше на тебе ама не беше ти... може и да го знаеш от GMU еиначе, "Ти знаеш ли че имаш страшни очи."
![]()
Днес на мач не съм бил, а за човек от буферите приличащ на мен...мисля че се сещам за един, но едва ли...Черинка е пускала снимки с него, ама...не не, не го знам. Телефона...аз ще намеря от някъде. А очите...страшни едва ли са. Да не ги коментираме вече, че стана ебаси обсъжданката.
и аз за тва се замислих..Първоначално написано от ~egoistiC
тва къв стил е да го ебаПървоначално написано от hex_girl
![]()
niceПървоначално написано от lek0_ludnala
![]()