- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тънки или дебели :)
съгласнаПървоначално написано от fate_f
Авторката каза вече, че е слаба, бавньо..Първоначално написано от N0Rull5
Тънка !! Дебела !!
не избираш какъв да сино аз лично като видя добело момиче си имам едно на ум,че тя не обръща внимание на нея и не се подържа,не спортува и се храни обилно ....да си слабичък [не казвам клиощав] е супер чувстваш се перфвктно в кожата си
![]()
Някой се изказа че за всеки влак си има пътници ... така е имам една позната 22-3-4 годишна ама кфила няма кво 1.65 на 80 кг горе долу се омъж и за ебаси слабия пич , а брат му беше по слаб от него а приятелката му поне 120 кг![]()
![]()
![]()
Има си такива приятно закръглени които важат ... а прекалено слабите не мерси не ме кефят особено .... нещо от сорта на 1.65 на около 45 кг е муци![]()
как 45 бе :О, най - добрата ми приятелка е метър и петдесет и е 41 килограма и е ебаси кльощавата ... не може 45 килограма ... срамотаПървоначално написано от ubuntu
виж ако са и леки кокалите, да, ама иначе не е здравословно, под нормата е.
mindscan
под нормата ?!?! аз съм 1.60 до и 5 и съм към 43 кл. и не съм клиощава ,нямам целулит корем и тем подобни .... това според мен са перфектните цифриПървоначално написано от preichetoy
![]()
Тва беше нещо като самореклама... едва ли хората с тегло под нормата имат целулит и кореми... та нямаше нужда да изтъкваш, че и ти ги нямаш.. аз пък имам корем!Първоначално написано от pasii_sladuranata
mindscan
Не, бе, мен, тя каза, защо пуска тая тема... чети малко по-напред и ше си в часПървоначално написано от N0Rull5
![]()
mindscan
Debelata jena se ebe nai hubavo shtoto si misli che im e za posledno:
Auspuh ...!!!
Тпва вече е изтъркано. Пък и не много вярно... Една приятелка скоро се премести в друго училище и една от новите и съученички е бая дебела ама е едно от най-желаните момичета в училището .. Като казвам бая дебела имам предвид БАЯ дебела!Първоначално написано от LOve Fif
mindscan
не беше самореклама !! и тези размери вообще не са под нормата !Първоначално написано от preichetoy
съвсем нормални са повечето хора са така...
Аааа, да, е, 35% за затлъстяли, пък ти ще ми кажеш, че почти всички били с перфектни тела...Първоначално написано от pasii_sladuranata
mindscan
ami 51kg na visochina ot 176...edva le e svinskoПървоначално написано от N0Rull5
![]()
mne, ne sym groznaПървоначално написано от N0Rull5
ama ne sym i ot nai- krasivite...bih postnala snimka ,ama nz kak stava
![]()
www.picbg.net - файл 1 даваш browse, намираш снимката, даваш Качи сега!Първоначално написано от anna1989
където пише директен линк, копираш линка отдолу и го постваш тука и си готова.![]()
И в крайна сметка,що за въпрос е ТЪНКИ или дебели?!
Кажете интервала на тънките и дебелите в кг.(според вас)
Много си си хубава даже... Гледай как яе те налазят за отрицателно времеПървоначално написано от anna1989
![]()
mindscan
na teq snimki malko po-nalqta sym izleznala inache sy po-tynkaПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
ami...vyprosa e s pitanka na kraqПървоначално написано от Daft
na koito mu se stori neqsno , shte cykne i shte vidi za kakvo stava vypros
![]()
Първоначално написано от anna1989
Ами просто си дала като опции двете крайности,без възмойност за средно положение..Но все пак темата си е твоя,попитала си каквото те интересува.![]()