- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тънки или дебели :)
Мерси мила.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Предложението ми за брак влиза в сила.![]()
Ами аз хич не обичам некви кокалести с дупета като на 12 годишно мимиче и крака като франзели![]()
Обичам да има какво да се пипне, мойта приятелка е перфектен пример за това![]()
![]()
Нито е дебела нито е слаба
Сичко си и е на 6
![]()
Еми много харесвам момичета със хубави, и стегнали тела но и дебелите имат право на любов и т.н![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ahhh ama kakvi ste mi sladuri![]()
![]()
![]()
![]()
Както един приятел беше казал: " Винаги съм искал да се оженя за 750 килограмова жена... Вечер, качвам се върху нея (шото тя няма да може да мърда), баш като един паяк, и докато се изкачвам ше барам навсякъде и ще викам: "Всичкото мойто, всичкотооо..."![]()
![]()
+1Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Така че отговорът "нормални" е напълно необходим![]()
aаааааааааааааааааааааааа аааааааПървоначално написано от CMEX
ужасссссссссссссссссссссс сссссссссссссс
Ивоооооооооо, брутален си, по дяволите!Първоначално написано от CMEX
mindscan
Тайната е, че с вериги са оковани краката й за тавана, за да не може да се свлекат и да спре вълшебния момент за тази така приятна дама. Мъжа е много безстрашен и ако се беше напънал повечко можеше да влезе целия . Друг е въпроса как щяха да са нещата ако жената беше отгоре
Стига, бе, ужасен си!Първоначално написано от CMEX
mindscan
Slabi,prosto po pulni4kite.. ne moga da gi gledam pak kamo li debelite !
smisul ne nekuf kokal.. ama da im sa vijdat slaninite..![]()
Има някои момичета, които са пълнички и въпреки това са адски секси. Аз харесвам стегнатите тела, и за мъже, и за жени. Смятам, че дори и ако момичето е по-пълничко, но спортува и е стегнато, изглежда по-добре от някоя, която я мързи да си помръдне слабото дупе.
Абе хора, има толкова яки пълни жени! Много са симпатични и ако са по-дребнички.
Music will save the world!
пффф има си една приказка "More cushen for the pushen ! " даже не съм сигърен ,че така се пише ама кой ще си хване няква клекава дето едвам се движи още малко ще се разпадне да те е страх да я пипнеш ве ? я стига глупости треа да има кфо да хванеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Викаш, докато я клатиш, се държиш за паласките й, а тя като се движи напред-назад циците я плескат през бузите ?Първоначално написано от Nalathel
Кво става тук. Кви са тия секси моми коментиращи риторични глупости.
Eating isn't cheating - Arnold
Debelite pravqt seks nai dobre... ;] zashtoto ne znaqt koga shte im e sledvashtiq put :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Най - хубавите са - СРЕДНО НОРМАЛНИТЕ!!!!
Нито тънки нито дебели!!!!![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
аз пък ще кажа средни![]()
не се изказвай неподготвен,прасе