- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое идва първо - любовта или сексът?
Какво ви се случи на вас - първо правихте секс и после се влюбихте или се влюбихте и след това преспахте с гаджето? Лично аз чаках 6 месеца и чак тогава преспах с моя авер, но съм чувала за хора, с които се случва обратното.
P.S. моля без спам, ако не ви харесва темата просто не пишетевсе пак не сме в този форум да се драчим, а да обменяме някакъв опит
![]()
pri men e razli4no imalo e i dvata variqnta sex posle lubov i lubov i posle sexПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
parviq pat si be6e lubov i sled vreme si doide sexsa,no i 4istiq sex bez 4yvstva ponqkoga e mnogo hybav.
Трудно бих отдала тялото си на някого, ако нямам чувства към него.. Или поне на този етап е така. Не съм толкова 'загоряла', за да правя първо секс, пък после к'вото стане.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1, обаче ако не е имало поне малко любовни искри, няма начин от секс да се зароди нещоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Първоначално написано от Say It Right
И аз съм така...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Първоначално написано от slun4ice
+1
Lubovta idva dosta sled sexa ...
Eating isn't cheating - Arnold
Понякога секса първо, понякога и двете едновременно :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
10 месеца и половина съм заедно с моето момче, на 3-тия месец се появиха чувствата, а пък същински секс още не сме правили.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
според мен и двата вариант са възможни, така че е на рандом, което дойде първо...![]()
Do you speak Salsa? .......
Хммм.. ами и двете са ми се слу4вали в интерес на истината![]()
![]()
Робинята на Quench
първо секса .. второ секса .... трето четвърто пето - сексът и някъде там може да се появи нещо като чувства и след всеки път се засилват... няма любов без секс..... тва че някой си мисли че обича друг без той да знае тва не е любов а си е мъчение .... любов е м-ду вдама та ай стига съм се опитвал да мисляза толкоз акъл пари тряа ми даате (бахти лошия)
При мен също любовта дойде първа, а след няколко месеца и секса... Мисля,че сексът е по-хубав, когато обичаш истински и си го чакал и си се чудел какво е с този човек, а не още на първата или втората среща да се нае.... и после да няма какво ново да си предлжите (освен някоя друга поза разбира се). Плюс това едно момче трябва да се потруди, иначе момичето си остава "еднодневка".
Първо е сексът и после любовта към секса с даден човек.![]()
Първоначално написано от naze
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
При мен е първо любовта,а секса предстои![]()
offline forever!
при мен беше любовта![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
лично за мен първо идва любовта , а след това секса.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1Първоначално написано от amatorium
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Така,както си задала въпроса...по секс разбирам сексуално привличане...Ми да ти кажа според мен първо то идва,с него и самия секс и чак после любовта... : )