.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Ако искаш само за изправяне - дай повечко пари... там има разлика между евтините и професионалните продукти. За 150 лева спокойно можеш да си вземеш два уреда - един само за изправяне и един за всичко останало. Например моята преса струваше 59 лева, от Технополис съм я купувала и е 9 в 1 - една приставка за изправяне, 2 за вафлички и всичко останало са ти различни разновидности на маша и подобни. И за 90тина лева някаква хубава само за изправяне, спокойно ще си намериш.
    **

Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ---
    Моята фризьорка ползва такава и на мойта коса става перфектно, а и тя е доволна. Препоръчвам я.
    **

Голям фен Аватара на Devilka
    Най-добре питай в някой фризьорски салон.Моята е от Visages,страхотна е.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Професионална ли е ?с какво покритие е?Много ли изтощава косата?

Голям фен Аватара на Devilka
    Професионална е.С керамично покритие е и има 4 приставки. Не е от тънките,перфектна е отвсякъде.Горещо я препоръчвам.Ползвам я втора година и нищо ми няма на косата.

мойта преса е ремингтън ...мн добре си ме изправя керамична е,професионална,200 градуса, 3 метра кабел,загрява адски бързо и такам ето и снимка
    http://wfeasy.com/
    index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.f lypage&product_id=90&category_id=7&manufacturer_id =0&option=com_virtuemart&Itemid=30

http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026796 моята е такава много съм доволна от нея. {мисля че на REMINGTON са най-хубави}

От личен опит ще ти кажа,че и една преса от 30-40 лв. може да ти върши същата работа като преса за 150-200 лв. Аз имам 3 преси - една от 32 лв.,една от 145 лв. и една за 102 евро. (питате се за какво са ми 3 просто 2 пъти пътувах за Габрово и за Атина и си забравях пресата ,но това е друга тема ) И така Когато решиш да си купуваш преса НЕ гледай цените,а приставките!!!Те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са керамични (те вредят на косъма по малко) А за видовете приставки - повечето преси са с 4:малки,средни и големи вафлички и приставка за изправяне Надявам се да съм ти помогнала

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Професионална е.С керамично покритие е и има 4 приставки. Не е от тънките,перфектна е отвсякъде.Горещо я препоръчвам.Ползвам я втора година и нищо ми няма на косата.
    Ти си ми спасението! Професионална с приставки! Дай повече инфо - модел, цена може и снимчица.
    П.П.Благодаря и на He}|{Ha_Dpo|`a за разяснението, аз точно керамична търся, но повечето на предните страници ми казаха, че няма керамична с приставки.

По принцип само едната ми преса е с допълнителни приставки (предимно ползвам пресата за да се изправям) и те са с керамично покритие (т.е. не са изцяло керамични),но една позната ми каза,че гледала някаква преса за 66 лв. с керамичи приставки (но само големи и средни вафлички и за изправяне),така че все някъде предполагам ще има А и дори да са само с керамичко покритие пак няма да е кой знай колко зле Все пак предполагам,че няма постоянно да се правиш на вафлички

Повече от фен Аватара на plamka
    Няма ест, даже сигурно няма да я позлвам всеки ден пресата

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    моята е такава с керами4но покритие и изправя перфектно

No matter where you go, there they are...

някой може ли да ми препоръча преса и ако може да ми каже долу-горе колко струва като тази в началото на клипа ->
    http://youtube.com/watch?v=t7zAL9Oa8Is&feature=related

Мойта преса е на Scarlet за 30 лева!С керамични приставки,ситно,едро къдрене и за изправяне!Върши страхотна работа!И не мога да разбера защо ви е професионална преса като сами си правите прическите а това значи че не са нищо особено! На фризиорите им трябват такива СешС

Абе незнам , ама не си земай мн тясна 'щот са изправяш доста по-бавно .. само за бритона става =] пък иначе от първите коментари едно момиче беше пуснало на Philips една сива (сега е 100лева) .. е т'ва е отговора .. :]
    а щом ти е почти права косата .. защо мамка му ще си гориш косата с 200 градусова преса о.@ има си четка и сешоар ..
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

Град
    Русе
    Пресите от 30-40 лева са боклуци- загряват много бавно, не изправят добре или изправеното не държи много...Моята преса е Remington s2002 скоро си я взех и съм много доволна от нея..където и да питаш ще ти кажат, че е добра. Зарежда за 30-40 секунди , може да се регулира температурата, керамична е, абе много е хубава. Струва 70 лева, НО НЯМА ПРИставки..Та препоръчвам ти да си вземеш някоя на Remington, която да има приставки..Другите марки съм чувала, че не изправят хубаво
    ...

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Dessynka, много много не вярвам на тея в магазините, щото в повечето случаи са някви мъжки и много знаят коя изправя или къдри добре Пък и предпочитам да попитам момичета, които са ползвали и имат някакъв опит все пак. Иначе мерси и аз съм се заглеждала по тези на Philips. А твоята за колко си я взе?
    Знаят, защото най-малкото това им е работата и трябва да знаят какво да препоръчат на клиентите, когато търсят нещо.
    да,бе,аз отивам в един магазин и питам един дали пресата има приставки,а оня даже не знае за кво служи тая преса и кво изобщо е тва

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Пресите от 30-40 лева са боклуци- загряват много бавно, не изправят добре или изправеното не държи много...Моята преса е Remington s2002 скоро си я взех и съм много доволна от нея..където и да питаш ще ти кажат, че е добра. Зарежда за 30-40 секунди , може да се регулира температурата, керамична е, абе много е хубава. Струва 70 лева, НО НЯМА ПРИставки..Та препоръчвам ти да си вземеш някоя на Remington, която да има приставки..Другите марки съм чувала, че не изправят хубаво
    Аре не говори на изуст.
    В първото ти изр няма нищо вярно.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    На слънцето :>
    Моята е за 30лв. на BENZER и съм много доволна Керамична е и има общо 4 приставки - за изправяне , за ситни вафлички , за нормални вафлички и големи вафлички загрява бързо и ми върши чудесна работа от както си я купих всички ме разпитват от къде е и колко струва и вече покрай мен няколко момичета си я купиха

Град
    в мазето ;dd
    хмм абе имам една таам ама не я ползвам редовно купих я някъде за 70-80 лв

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от plamka
    ^ Мерси.
    А някой има ли я тази - http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3142
    Струва ми се подходяща, има доста допълнения ии... мнения?

аз имам подобна обаче е 7 в 1 и не е на Филипс...
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Пресите от 30-40 лева са боклуци- загряват много бавно, не изправят добре или изправеното не държи много...Моята преса е Remington s2002 скоро си я взех и съм много доволна от нея..където и да питаш ще ти кажат, че е добра. Зарежда за 30-40 секунди , може да се регулира температурата, керамична е, абе много е хубава. Струва 70 лева, НО НЯМА ПРИставки..Та препоръчвам ти да си вземеш някоя на Remington, която да има приставки..Другите марки съм чувала, че не изправят хубаво
    Аре не говори на изуст.
    В първото ти изр няма нищо вярно.
    Айде по-добре ти си замълчи!!!!!!!Въобще не говоря на изуст..Всичко е вярно, което съм казала!Замисли се малко, разгледай, поинтересувай се и тогава ми говори!
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си