- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубава преса за коса
Ако искаш само за изправяне - дай повечко пари... там има разлика между евтините и професионалните продукти. За 150 лева спокойно можеш да си вземеш два уреда - един само за изправяне и един за всичко останало. Например моята преса струваше 59 лева, от Технополис съм я купувала и е 9 в 1 - една приставка за изправяне, 2 за вафлички и всичко останало са ти различни разновидности на маша и подобни. И за 90тина лева някаква хубава само за изправяне, спокойно ще си намериш.
**
Моята фризьорка ползва такава и на мойта коса става перфектно, а и тя е доволна. Препоръчвам я.Първоначално написано от mil4eto_
![]()
**
Най-добре питай в някой фризьорски салон.Моята е от Visages,страхотна е.![]()
Професионална ли е ?с какво покритие е?Много ли изтощава косата?
Професионална е.С керамично покритие е и има 4 приставки. Не е от тънките,перфектна е отвсякъде.Горещо я препоръчвам.Ползвам я втора година и нищо ми няма на косата.
мойта преса е ремингтън ...мн добре си ме изправя керамична е,професионална,200 градуса, 3 метра кабел,загрява адски бързо и такам ето и снимка
http://wfeasy.com/
index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.f lypage&product_id=90&category_id=7&manufacturer_id =0&option=com_virtuemart&Itemid=30
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026796 моята е такава много съм доволна от нея. {мисля че на REMINGTON са най-хубави}
От личен опит ще ти кажа,че и една преса от 30-40 лв. може да ти върши същата работа като преса за 150-200 лв.Аз имам 3 преси - една от 32 лв.,една от 145 лв. и една за 102 евро. (питате се за какво са ми 3
просто 2 пъти пътувах за Габрово и за Атина и си забравях пресата
,но това е друга тема ) И така
Когато решиш да си купуваш преса НЕ гледай цените,а приставките!!!Те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са керамични (те вредят на косъма по малко)
А за видовете приставки - повечето преси са с 4:малки,средни и големи вафлички и приставка за изправяне
Надявам се да съм ти помогнала
![]()
Ти си ми спасението! Професионална с приставки!Първоначално написано от Devilka
Дай повече инфо - модел, цена може и снимчица.
![]()
П.П.Благодаря и на He}|{Ha_Dpo|`a за разяснението, аз точно керамична търся, но повечето на предните страници ми казаха, че няма керамична с приставки.![]()
По принцип само едната ми преса е с допълнителни приставки (предимно ползвам пресата за да се изправям) и те са с керамично покритие (т.е. не са изцяло керамични),но една позната ми каза,че гледала някаква преса за 66 лв. с керамичи приставки (но само големи и средни вафлички и за изправяне),така че все някъде предполагам ще имаА и дори да са само с керамичко покритие пак няма да е кой знай колко зле
Все пак предполагам,че няма постоянно да се правиш на вафлички
![]()
Няма ест, даже сигурно няма да я позлвам всеки ден пресата![]()
моята е такава с керами4но покритие и изправя перфектно
![]()
No matter where you go, there they are...
някой може ли да ми препоръча преса и ако може да ми каже долу-горе колко струва като тази в началото на клипа ->
http://youtube.com/watch?v=t7zAL9Oa8Is&feature=related
Мойта преса е на Scarlet за 30 лева!С керамични приставки,ситно,едро къдрене и за изправяне!Върши страхотна работа!И не мога да разбера защо ви е професионална преса като сами си правите прическите а това значи че не са нищо особено!На фризиорите им трябват такива СешС
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе незнам , ама не си земай мн тясна 'щот са изправяш доста по-бавно .. само за бритона става =] пък иначе от първите коментари едно момиче беше пуснало на Philips една сива (сега е 100лева) .. е т'ва е отговора .. :]
а щом ти е почти права косата .. защо мамка му ще си гориш косата с 200 градусова преса о.@има си четка и сешоар ..
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Пресите от 30-40 лева са боклуци- загряват много бавно, не изправят добре или изправеното не държи много...Моята преса е Remington s2002 скоро си я взех и съм много доволна от нея..където и да питаш ще ти кажат, че е добра. Зарежда за 30-40 секунди , може да се регулира температурата, керамична е, абе много е хубава. Струва 70 лева, НО НЯМА ПРИставки..Та препоръчвам ти да си вземеш някоя на Remington, която да има приставки..Другите марки съм чувала, че не изправят хубаво![]()
...
да,бе,аз отивам в един магазин и питам един дали пресата има приставки,а оня даже не знае за кво служи тая пресаПървоначално написано от Wrathchild
и кво изобщо е тва
Аре не говори на изуст.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
В първото ти изр няма нищо вярно.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Моята е за 30лв. на BENZER и съм много доволнаКерамична е и има общо 4 приставки - за изправяне , за ситни вафлички , за нормални вафлички и големи вафлички
загрява бързо и ми върши чудесна работа
от както си я купих всички ме разпитват от къде е и колко струва и вече покрай мен няколко момичета си я купиха
![]()
хмм абе имам една таам ама не я ползвам редовно купих я някъде за 70-80 лв![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от plamka
аз имам подобна обаче е 7 в 1 и не е на Филипс...
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Айде по-добре ти си замълчи!!!!!!!Въобще не говоря на изуст..Всичко е вярно, което съм казала!Замисли се малко, разгледай, поинтересувай се и тогава ми говори!Първоначално написано от sladku_bebzi
...