.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

:)

МAXI na BioTrade
    {Love`Slun40o0o0o0}

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    АVON!!!!!!!! Много е добър !!!!!!!!!! Аз никога не съм имала хубави нокти....... ползвам заздравителя от 15 тина дни...и ноктите ми са доста пораснали и заздравени !
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Изследвай се и виж дали имаш проблеми с щитовидната жлеза,проблемът може да е по-сериозен от обикновено Иначе-витамин А и заздравител(има един на Ейвън,мн е добър).

Имам въпросче,хорица.Ноктите ми винаги са били мега чупливи.Пусна ги малко, порадвам им се 1-2 дена и един по един заминават.От близо седмица карам с йод.Понеже много се цапах го обезцветих с течен Аналгин. Има ли вероятност за някакви странични ефекти? А пречи ли това,че освен йода си втривам и зехтин вечер на ноктите? И още нещо колко пъти на ден ? Само веднъж или може и два пъти? И последен...Горе-долу колко време тряба да правя процедурите с йод? В смисъл след колко време започват да заякват ноктите? Благодаря предварително.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Благодаря за отговорите значи аз почнах да се лакирвам с един лак тъмно черешон цвят вътр с някакъв заздравител бил и да ви кажа малк оми се поправиха ноктите,но ще си купя витамин А за всеки случай.Ами мисля ,че нямам проблеми с щетовидната жлеза.но майка ми има доста проблеми може да е наследствено
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Витамин Е и А както и пшеничен зародиш.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от strawberry_girl

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Даааааааавайте, предписвайте си кво ли не! Само че се натрупват в черния дроб и са хепатотоксични! Гълтайте ги с шепите,ако искате по-бърз "ефект"!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Даааааааавайте, предписвайте си кво ли не! Само че се натрупват в черния дроб и са хепатотоксични! Гълтайте ги с шепите,ако искате по-бърз "ефект"!
    Да,натрупват се,но ако се пият през месец няма проблем.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да,натрупват се,но ако се пият през месец няма проблем.
    Абе, правете каквото искате! Все пак и трябва да имат работа

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

За стотен път пиша:топи си пръстите в солена вода.

Град
    пространството на Дисе
    Аз съм чувала за бабина рецепта с топене на ноктите в утайка от кафе за 5 мин. Не знам доколко е ефикасна, обаче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си