- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ФРЕНСКАТА ГИМНАЗИЯ
Здравейте,
Някой учил ли е във ФЕГ Екзюпери Пловдив? Приета съм там след седми клас . Имате ли мнение за тази гимназия?
Аз съм там знам , че има яки мацкии че има някви Бузов и Хуя по Физическо..Але даскалото незнам яко ли е на 15 Септември шЪ рЪзберЪ !
Ами до колкото съм чувала,училището дава добра подготовка.Имам две приятелки,които учат там..и са доволни. Успех!
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Благодаря ти много ! Дано и аз да съм доволна !Първоначално написано от SunShine {!}
Френската гимнааазия, Господ нея паааазия![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
ХахПървоначално написано от Pavcho0
![]()
Я, дайде скайпче на личен, ако искате да се запознаем.
това си запях като видях заглавиетоПървоначално написано от Pavcho0
![]()
по темата:имам приятелки които ще учат там...може да сте в един клас![]()
ти с какъв език си?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
взе ми думите от устатаПървоначално написано от Pavcho0
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
взе ми думите от устатаПървоначално написано от Pavcho0
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В к'ъв смисъл? Не ги тренира ли или твърде много ги стяга?Първоначално написано от mexican_salvatore
П.П.Дано да е първото...![]()
xax az znam 1 mom4e ot foruma chefo koito e s frenski vuv frenskata![]()
Pz All => Слави Трифонов-Френската гимназия.mp3![]()
![]()
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
....господ нея пази я.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз познавам едно момче, което влезе там тази година мисля, че беше с втори език испански. И едно момиче, което искаше да влиза там, но не знам дали изчака за второ класиране да я приемат.![]()
Иначе имам 2 познати от 11 клас.![]()
еи gorska във френската не може от 7 за 8ми да се влезе с испански![]()
само с френски и английски ;:P
бтл кой е във френската аз съм там тая година с френски![]()
A, хубаво...Абе не знам имах някви такива впечатления... Може би защото 1 позната учи испански там, но то оттогава колко години са минали...
![]()
е тя ако е 10 клас може би :P
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
мене тая година ме приеха с английски :P![]()
i az sim priet sled 7 klas sis FRENSKi ezik .. dai si skype da se zapoznaemПървоначално написано от fluid
![]()
Братовчедка ми учи там.Тая година беше подготве...май,че ще е 9*в*,ама не съм сиг...Казва,че френският е мн труден език,но пък за сметка на това мн хубавПредполагам,че даскалото е яко- от 8-10 клас имат по 1 срок-учат плуване
Даскалите са мн печени(по нейни думи)...Надявам се да ви хареса-мн успехи на вс :P
ako ima nyakoy priet sled 7 klas s frenski da si napise skype`a da se zapoznaem
Glory,Glory Man United
лошото е че има занималня която е до към 4,5 часа и докато се прибереш не ти остава врме за нищо...иначе не е лошо даскалото поне така съм чувала :P
На занималнята си пишете домашните-то е ясно,че няма да можете да напишете вс думи,но все пак си помагате.Плюс това има учител,който ви помага,ако имате нещо неясноГадно си е да си подготве
![]()
i az chuh 4e tam e mnogo hubavo.. e malko ostana shte vidim![]()
Glory,Glory Man United