- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ФРЕНСКАТА ГИМНАЗИЯ
и мен там ме приеха с английски език :P :P :P
еми няма лошо , ама като видите 17-18 времена да учите първата година да не се стряскате , ей
Je m'baladais sur l'avenue le coeur ouvert a l'inconnu
J'avais envie de dire bonjour a n'importe qui
стига съм пял ...![]()
Veni , Vidi , Vici !!!
i az 6te sum v frenskata prieta sled 7 klas ...imam mn fr tam i kazvat 4e ilo hubavo no mn zdravo u4ene se iskalo![]()
![]()
a s koy ezik si prieta ?Първоначално написано от tonitoo
![]()
Glory,Glory Man United
Аз съм във френската с френски...Ronnie напиши си скайпа на лично да те намеря![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Важно съобщение за всички,които са във ФЕГ Пловдив след 7-ми клас :На 15-ти септември трябва да сме в даскало в 08.00![]()
![]()
Някой от ФЕГ , който да е в момента в 8'Г' клас ? Или от другите 8-ми класове с Френски Език ?![]()
аз съм 8"г" клас :PПървоначално написано от Chefo_bg
Ronnie ,как се казаваш?..ти си заедно с една фр![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
i az sum v feg...8 a sum :P
I <3 Tokio Hotel
хаха май си объркал тематаПървоначално написано от badboy94
иначе аз съм чак ... 8 "ж"
аз вече съм 12 клас там,ами нз кво да кажа освен,че е малко тъпои миналата година като всички стачкуваха ние си учиихме,има и мн точни даскали,но не са много,8 клас наистина е малко трудно в началото,когато аз бях зайче занималнята беше задължителна и точно тогава беше най-забавно,според мен най-айляк е 10 клас
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Аз съм 8 " з "![]()
![]()
![]()
Ауу как искам да вляза тая година там..яко зубра да се надяваме, че ще ме приемат
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ще те приемат,аз влезнах с почти 5,50 и 4 ....но беше отдавна...сега не знам как стоят нещата![]()
A znaete li po kolko 4asa sedmi4no u4at angliski v angliskata paralelka pyrvata godina?
Аз съм вече за 2 година във Френската - 9ж клас съм.Доволна съм като цяло,истина е,че тук получаваме може би най-добра подготовка и има учители,които доста ни стягат,нормално всеки да си държи на предмета.Изискват много от нас,понякога мрънкаме,че уж сме влязли да наблягаме върху езиците,а всъщност ни тормозят с химия,физика,биология и прочие..Смея да твърдя,че е елитна гимназия,с добри преподаватели,е,естествено има и някои боклуци (без да споменавам),но като цяло също и доста инициативи се предприемат.Наскоро имахме благотворителен турнир,вчера пък всички ученици боядисваха,озеленяваха и почистваха училището.Страхотно е и си струва! :]
+++Първоначално написано от HardGirl666
и си имаме и басейн![]()
А какво правите по физическо??
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()