- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въздух от вагината
Уф днеска както си се чукахме с моя причтел и от вагината ми започна да излиза въздух. Звукът беше супер гаден , а аз умрях от срам и го накарах да спрем . Момичета дайте някакъв съвет дали мога по някакъв начин да задържа въздуха . Уф супер тъпо ми е в момента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случва се. Няма от какво да се сдухваш.Даже е добър повод да се посмеете. Просто при движенията влиза и съответно излиза въздух![]()
Използването на различни видове прониквания изтласкват въздуха от женската вагина и създават вакум, който може да се увеличи с помоща на плитки прониквания. Ефектът на вакума се запазва, докато пенисът не излезе напълно от влагалището.
Когато мъжът накрая влезе изцяло в жената с едно дълбоко проникване, пенисът му изтласква въздуха от вагината.
четиии![]()
![]()
Не се спичай, нормално е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
savsem normalno e ne moe6 da go predotvrati6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne se 6a6kai -slu4va se na pove4eto.ne moje6 da go predotvarti6 no pone posle 6te se posmeete malko![]()
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
следващия път си пуснете музика![]()
Cruel Intentions
Това предимно става при по-бързо чукане на задна. Така че ако не искаш да пръцкаш избягвай задната.
Случва се и е напълно нормално. Обясни му защо се случва. А той каза ли нещо?
Нормално е .. Можеш другият път да пуснете музика .. барем няма да се чува.![]()
Абсолютно нормално е. Не се притеснявай. : )
На мен до сега не ми се е случвало, и дано не ми се случи .. Не за друго, просто като се знам много ще се спека ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми до сега ми се е случвало 3 или 4 пъти....но просто като се чуе това "пръцкане" и приятеля ми си го вади,за да излезе напълно и после продължаваме.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално е и няма от какво толкова да се притесняваш.И на мен ми се е слъчвало няколко пъти..и аз като теб първия път умрях от срам..но после се смеехме..няма нищо срамно споко![]()
Ми четох в един сайт, че при смята да позите, често се получава това нещо. Така че почнете ли веднъж, ако сменяте позите, гледай много много да не се разделяте един от другПървоначално написано от Little_Miss
Или просто го преглътнете сега, нормално е, няма от какво да се притесняваш
![]()
Няма повод за притеснение или за срам =)
Както виждаш на почти всеки се е случвало(и мен не ме е пропуснало ...)
Просто спрете, нека си го извади и продължавайте съвсем спокойно, а и това с музиката наистина е вариант, аз лично не обичам да е тихо, защото наистина всеки звук се чува и мен не ме кефи![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
be tova e ne6to normalno za kakvo se spi4a6Първоначално написано от Little_Miss
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Какво се притесняваш толкова и на мене ми се е случвало 3-4 пъти.. не е болка за умиране, следващия път като стане не се спичай - посмейте се малко и продължаватеко толкова срамно има...то да кажеш наистина да си пръднала..
![]()
Дам весело е.. наскоро бях с приятеля ми и след секса седяхме и си говорихме как е било и може би защото бях леко разкрачена обаче в един момент се чу звук .. се едно съм пръднала ама малко по лекои аз почнах да се червя а той се засмя и каза че му е ясно че е въздух и е от др място
![]()
Путката ти пърди ?Първоначално написано от Little_Miss
![]()
Да ти имам проблема... на мен като ми се случи веднъж толкова се смяхме с моя, че той започна всеки път да го прави нарочно...![]()
Бахти глупака...
![]()