.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Град
    град на греха

Въздух от вагината

Уф днеска както си се чукахме с моя причтел и от вагината ми започна да излиза въздух. Звукът беше супер гаден , а аз умрях от срам и го накарах да спрем . Момичета дайте някакъв съвет дали мога по някакъв начин да задържа въздуха . Уф супер тъпо ми е в момента

hottie
    Guest
    Случва се. Няма от какво да се сдухваш.Даже е добър повод да се посмеете. Просто при движенията влиза и съответно излиза въздух

Използването на различни видове прониквания изтласкват въздуха от женската вагина и създават вакум, който може да се увеличи с помоща на плитки прониквания. Ефектът на вакума се запазва, докато пенисът не излезе напълно от влагалището.
    Когато мъжът накрая влезе изцяло в жената с едно дълбоко проникване, пенисът му изтласква въздуха от вагината.

четиии

Я малко Усещaне

Не се спичай, нормално е.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    savsem normalno e ne moe6 da go predotvrati6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    София
    ne se 6a6kai -slu4va se na pove4eto.ne moje6 da go predotvarti6 no pone posle 6te se posmeete malko
    КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    следващия път си пуснете музика

Cruel Intentions

Това предимно става при по-бързо чукане на задна. Така че ако не искаш да пръцкаш избягвай задната.

Цитирай Първоначално написано от TomHanks
    Това предимно става при по-бързо чукане на задна. Така че ако не искаш да пръцкаш избягвай задната.
    Ъъъ ... при мен точно на задна на бързи обороти и не се получава.. обаче и на мен ми се е случвало, той се засмя малко, но продължихме ....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Случва се и е напълно нормално. Обясни му защо се случва. А той каза ли нещо?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На повечето двойки се случва,даже може да ти стане смешно следващия път ако не се спичаш толкова

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Нормално е .. Можеш другият път да пуснете музика .. барем няма да се чува.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Абсолютно нормално е. Не се притеснявай. : )
    На мен до сега не ми се е случвало, и дано не ми се случи .. Не за друго, просто като се знам много ще се спека ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Нормално е. Няма за какво да се притесняваш.

Град
    на кънда мънда в дивия
    Ми до сега ми се е случвало 3 или 4 пъти....но просто като се чуе това "пръцкане" и приятеля ми си го вади,за да излезе напълно и после продължаваме.....

Нормално е и няма от какво толкова да се притесняваш.И на мен ми се е слъчвало няколко пъти..и аз като теб първия път умрях от срам..но после се смеехме..няма нищо срамно споко

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Случва се. Няма от какво да се сдухваш.Даже е добър повод да се посмеете. Просто при движенията влиза и съответно излиза въздух
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

И на мен ми се е случвало в началото ми беше много гадно и много ме беше срам.И докато му обясня за какво става на въпрос... ама сега не ми пука

Re: Въздух от вагината

Цитирай Първоначално написано от Little_Miss
    Уф днеска както си се чукахме с моя причтел и от вагината ми започна да излиза въздух. Звукът беше супер гаден , а аз умрях от срам и го накарах да спрем . Момичета дайте някакъв съвет дали мога по някакъв начин да задържа въздуха . Уф супер тъпо ми е в момента
    Ми четох в един сайт, че при смята да позите, често се получава това нещо. Така че почнете ли веднъж, ако сменяте позите, гледай много много да не се разделяте един от друг Или просто го преглътнете сега, нормално е, няма от какво да се притесняваш

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма повод за притеснение или за срам =)
    Както виждаш на почти всеки се е случвало(и мен не ме е пропуснало ...)
    Просто спрете, нека си го извади и продължавайте съвсем спокойно, а и това с музиката наистина е вариант, аз лично не обичам да е тихо, защото наистина всеки звук се чува и мен не ме кефи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

be tova e ne6to normalno za kakvo se spi4a6
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Какво се притесняваш толкова и на мене ми се е случвало 3-4 пъти.. не е болка за умиране, следващия път като стане не се спичай - посмейте се малко и продължавате ко толкова срамно има...то да кажеш наистина да си пръднала..

Дам весело е.. наскоро бях с приятеля ми и след секса седяхме и си говорихме как е било и може би защото бях леко разкрачена обаче в един момент се чу звук .. се едно съм пръднала ама малко по леко и аз почнах да се червя а той се засмя и каза че му е ясно че е въздух и е от др място

Путката ти пърди ?

Град
    на плажа =)
    Да ти имам проблема... на мен като ми се случи веднъж толкова се смяхме с моя, че той започна всеки път да го прави нарочно... Бахти глупака...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си