- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Споделете методи за преписване
някои прекалено много сте се филмирали с излишни простотии![]()
пс- цялата стена е във формули по всевъзможни предмети (не е само математика и физика...де да беше xd)
Не преписвам.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Еми... тая седмица прайхме интерпретативно съчинение върху ``Тихия пролетен дъжд``-пейзаж на човешката душа и аз предварително си го бях направила на звукозапис на телефона и през часа само си слагам слушалката,пускам и пиша,и готово![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ако е по предмет,по който имате да разписвате (като математика или физика) си пишете формулите на 1 лист и през часа вадите всички листи отваряте ги и действате(желателно е листите да са едноцветни и най-добре тъмни)
абе я някой,който е пробвал номера с колата да качи сканирания етикет и да даде линк за тези,които нямат скенер![]()
по добре е да седнеш и да учиш... (имаме камери в даскало ...) ама може да напечаташ размер 5 и да го залепиш на един химикал ( по възможност да е дебел и кръгъл) . Аз правех така (преди ... )
Аз на контролни пиша на бели листове, защото прозират и като си сложа пищова отдолу всичко си се вижда =)
На класни по литература най-нагло си вадя листа до мен и викам, че е план ;D
Миналата учебна година на "малката матура" по математика си бях залепила лист с формулите на химикала и никой нищо не разбра...А контролните-разменяме си черновата и преписваме каквото разберем.Аз поначало уча ама...за всеки случей.
Формулите По Математика Може Да Си Ги Напишете С ПЕРГЕЛ На Един Многостранен ( Не Кръгъл ) Химикал И Като Пада Светлината Под Различен Ъгъл Се Вижда Много ЯсноА На Външното Оценяване Сядате Зад Някой Зубар И Преди Да Започне Теста Се Разбирате Да Си Напише Отговорите На Ръката ( Примерно: 1а 2в 3б и т.н. ) И После Като Си Ги Напише Си Кръстосва Ръцете На Главата, Все Едно Че Се Обляга, А Вие В Това Време Бързо Си Ограждате
![]()
Никога Не Се Целувай Пред Вратата, Защото Любовта Може Да Е Сляпа, Но Съседите Не Са !!!
Между Другото OneGirl На Теста По История Целия Клас Имахме Шестици Дори И Най-Тъпите Само Имаше 2-3 Дето Бяха Със Четворки![]()
![]()
![]()
Никога Не Се Целувай Пред Вратата, Защото Любовта Може Да Е Сляпа, Но Съседите Не Са !!!
Най-често в телефона и на чина. Другият ми вариант е в кутийката за очилата или на гърба на някоя тетрадка![]()
и ние един път се опитахме да го направим и някой като се изкашля и тоз дет трябва да му подскаже забравя кое беше "а" кое "б"Първоначално написано от Sevgi96
![]()
или пък обратно тоз дет иска отговора ги забравя и неможем да се разберем
ние имаме друг начин.. пак така със ограждания който иска да пита примерно кой въпрос ако е 5 въпрос показва 5 пръста
и а-1 пръст б-2 пръста в-3 пръста и г-4 пръста (така си показвахме) и сега всички се разбираме идеално...
мога да кажа и други опитине съм чела всички какво са писали и незнам дали го има писано... ако го има се извинявам...
1.писала съм пищови по краката си.. само трябва да обуете екип (защото те са по-широки) с маратонки или дрънки които можете да си ги дигате нагоре;
2.а ако имате стари маратонки или други обувки напишете на подметката пищова и готово.ако се сетя други, ще едитна поста
![]()
На етикета от минералната вода. На чина със символи или пък на чужд език. Записано на плейъра, слушалки, качулка.
В по-горните класове просто питаш учителите![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
амии на ръката съм си писала, снимам с телефона ...
веднъж писах на стола и отгоре си сложих жилетката. и тая ме видя, че гледам и идва до мене:
-Абе какво гледаш тука?
аз:
-Ми госпожо жилетката ми пада постоянно и нямам време да я наместя и само я дърпам.
и тя се върза. след 1-2 часа един от класа гледа стола и вика на г-жата:
-Някой си е правил пищов тука.. (и почна да чете)
и тя:
-А то т'ва е било за старо контролно ...
Веднъж пак при същата вадя учебник за подложка и тя мина покрай мене и аз спокойна си слагам листите под учебника. Тя обаче реши да се върне да види нещо на теста ми.. и аз седя и си мисля как само леко да ми бутне учебника всички пищови ще 'блеснат'е не ги видя де .......
иначе най-често с телефона си снимам.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Ами ето няколко метода, които използвам:
1. Традицинни пищови - малки листчета (понякога напечатани) в джобове, чорапи, обувки и дето се сетите. С такова лесно се преписва и на първия чин. Според зависи къде сядате, спокойно можете да си го извадите на чина и да си пишете от него.
2. GSMи - сниман целият учебник, подреден по папки (според уроците). Лесно се преписва по физика - казваш, че искаш да сметнеш нещо и ебз да ит пука го вадиш на чина
3. Интернет - Хубаво е като си избирате телефон, той да е с Wifi, за да можете да го използвате по време на часовете.
5. Интернет - Ако имате нетбук (като мен) и не ви е страх, можете да го използвате, амо трябва да сте внимателни (става и за олимпиади
)
По време да състезания - ако учителите следят стриктно и не ви дават да контактувате можете да използвате носни кърпички. Примерно не знаете как се решава някоя задача, пишете каквото мислите на носна кърпичка и я сгъвате така, че да не се вижда писаното, слагате я в пакетчето. Колегата ви се прави, че има хрема и иска носна кърпичка. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я поисква на глас. Вие му хвърляте пакета, тои оглежда какво сте писали, отговаря и ви връща пакета, след това се доразбирате със знаци и т.н. - покажете малко креативност..
Също така ако е по математика, може да описвате нещата по линия, триъг. и т.н. ова не знам колко е ефиктивно, понеже никога не ми се е налагало да преписвам по математика, но предполагам, че върши работа
Всички методи са изпитани лично от мен и шансът да ви хванат е много малък ако преписвате "хладнокръвно" и както трябва.
От телефона преписвам,или от малки листчета,ама от телефона е по удобно![]()
Ми мойте телефони са с големи екрани 3.5" (инча) а и са с тъч скрийн което е доста удобно.И като си снимам уроците преписвам без никакъв пробем![]()
Най-оригиналния начин, който сам правил е: купувате 1 пакетче дъфки орбит лисче на драйе отваряте вадите всички дъфки еедна по една и махате опаковката да остане по стаойлче на опкажката писхете дадена информафиа и та за 5 урока например. За да ви е по лесно може да си ги номерираде отгоре и да знаете кои номер какво е
На мен винаги ми е помагало при всички учители дано сам помогнал и на вас
За по географиа като ви питат столига и другите от калс ти казват кои футболист играе там и се ещаш държавата.
По историа наприме ако е за години с карти за игра примерно валето е 1 дама 2 поп 3 аско 4 и так си номерирате кква година ама тва не е толкова хубаво и иска много време да го направите
надявам се да сам ви бол полезен
мен пък винаги ми е било грозно как хора които преписват и хора които не преписват ще имат равни оценки иии накрая даже спорят че им е малко....
Грозно е
Аз съм прибягваладо ъпищови само когато трябва да се помнят числа защото не мога да помня цифри , нещо съм бъгната![]()
Най-лесния метод е просто да си научиш и някаде да си напишеш подсещанкипримерно началото на изречението или 2-3 ключови думи и когато си знаеш матеряла знанията изплуват
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ако сте в една стая с тия "умните", пращате бележки чрез Bluetooth..тъкмо не хабите пари напразно.![]()
П.С. Земете научете нещо, стига с тия пищови![]()
Една приятелка преписваше от mp4-ката си. И като дойде учителката, то се изключва, и така не може да разбере, че е преписвала![]()
Първоначално написано от nosunshine
Да, и ние от класа ми много често си пращаме бележки![]()
Иначе бих препоръчала да снимате с телефона и после приближавате ... чете се всичко перфектно![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Аз рядко преписвам, но когато го правя е доста скришно.Веднъж написах на листче нужната информация и го сложих на земята (настъпих го).Когато ми потрябваше изблъсквах листчето с крака по настрани и виждах всичко.Номера подейства и е много сигурен.![]()