.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Здравейте....
    Мойте начини за преписване са следните
    Пиша информацията на малка хартиийка която поставям под краката си и после само ги разтварямв и гледам...Отиваме уж до коша и подаваме пищова на съученик и така прпеписваме целия клас...Снимам нещата от тетрадката и после ги преписвам от телефона...Лепим си бележки на гърбовете си и така всимки преписваме..Един ако препише отговорите иги разпространява на целия клас....Слагаме си тетрадките по дадения предмет под листа и госпогжата като не гледа отваряме леко и преписваме....Пишем си пищова върху крака {става за лятото}...Пъхаме листчето между гърдите само за момичета... Обличаме блуза с дълаг ръкав и на ръката пишем иформацията....Разменяме информация с класовет който са минали контролната.. Казваме че отиваме до тоалетната и там учим колкото можем

Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Без значение дали имаме даже цялото контролно от другите класове, аз не мога да отида без да си науча материала. Даже така съм по спокойна като уча защото знам, че ако закъсам имам резервен вариант. Но това да разчитам на пищови за оценките, посл;я сигурно ще ми е адски гузно, че не знам нищо а имам дадената оценка. Най-често с другарчето по чин си обсъждаме въпросите, но при учители които и без това дават

По време да състезания - ако учителите следят стриктно и не ви дават да контактувате можете да използвате носни кърпички. Примерно не знаете как се решава някоя задача, пишете каквото мислите на носна кърпичка и я сгъвате така, че да не се вижда писаното, слагате я в пакетчето. Колегата ви се прави, че има хрема и иска носна кърпичка. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я поисква на глас. Вие му хвърляте пакета, тои оглежда какво сте писали, отговаря и ви връща пакета, след това се доразбирате със знаци и т.н. - покажете малко креативност ..
    На състезание никога, ама никога не бих преписала. Било то от пищов или от някой друг. Ти си отиъл там за да покажеш колко знаеш. И не знам как би се чувствал някой ако е на по-предно място от някой друг който примерно е положил много усилия. Нито пък бих се срещала с хора по тоалетни и подобни...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пищов на телефона !
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

На едно контролно по химия нищо не знаех и реших да си напиша формули, уравнения и всичко нужно на чина с молив. Драсках там, писах цяло междучасие и до средата на часа всичко си беше окей, докато изведнъж госпожата не забеляза, че учебниците от миналия час са пред мен. Като я видях да се приближава направо настръхнах, защото написаното беше толкова очевидно, че веднага щеше да го забележи. Дойде до мен и дръпна купчинката, а аз в същия момент я хванах от другата страна и задърпах към мен. След малко бях принуден да пусна и тя няква събра учебниците и ги сложи под чина.. и си отмина. Боже, направо започнах да се смея от кеф, всички ме гледаха. Тая беше няква сляпа явно.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хмм.. вие сте доста по-изобретателни xDD Аз само пиша по чина, правя си бележки или снимам с телефона. Една приятелка даже фотоапарата си беше донесла ама я хванаха По принцип рядко преписвам и подсказвам.. обичам да си изкарвам сама оценките

Ако зад вас човекът е умен и си е научил, просто се разбирате с някой от другата редица да пита госпожата за нещо от теста, така че тя да се обърне с гръб и да не види, че преписвате. Поне аз така правя, даже не се уговарям с никой, просто когато някой викне госпожата по някакъв въпрос да му обясни, тя се обръща и докато обяснява, аз си преписвам отзад. Никога не ме е хващала. Зад мен седи едно много умно момиче, ма и е тъпа, защото от нея си изкарвам оценките на контролните. Кеф!

ФОТОАПАРАТ !

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    с ластик в ръкава...

Супер фен
    Град
    Germany
    Малки листчета,но не много малки защото така могат да се запилеят,намачкат или скъсат (най-добре от тефтер),слагам си ги между краката и когато ми потрябват разтварям леко и преписвам.До сега не са ме хващали.
    На последния тест с момичето дето седи до мен яката си подсказвахме хД
    Може да пишете с тънкописец по чина който се трие лесно (преди това си приготвяте на чина една суха или мокра кърпичка да не се омацате като триете написаното) и така въобще не се забелязва,пък и може със съседчето по чин да си подсказвате така ;д Или да подсказвате на тези до вас,зад вас като пишете по ъглите на чина.
    Аз никога не разчитам само на пищовите.А и понякога отнема повече време да си направиш пищови,отколкото да си прочетеш уроците...

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Ами аз попринцип си уча и не ползвам, но един път не бях учила по география, а в кабинета закачалките бяха счупени и вс си мятахме якетата на един чин. Аз седнах на него и изпозлвах якетата като прикритие на учебника
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на Colouring
    Ами най-често си подсказваме.
    Иначе метод,който съм ползвала е:
    Носиш си несесер в училище,правиш си пищов,който да се побира цял в несесера и го нагаждаш така,че като е пред теб,да можеш да виждаш листа и това,което си написал на него.Така контролната почва,ти си отваряш несесера и си гледаш в листа.Когато учителката се приближи просто се правиш,че търсиш нещо(химикал,молив) и го закопчаваш.
    По химия става примерно,ако ви дадат да си ползвате менделеевата таблица.Аз я имам на листче и винаги е пред мен,обаче на гърба й съм изписвала всичко с молив. И така.. обръщаш си я,докато госпожата не е към теб и след това,ако пита нещо-Е,госпожо,нали може да ползваме таблицата?

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Спрете с това преписване ,не ви ли писна други хора да ви изкарват оценките.Защо не започнете да учите.

anonymous546178
    Guest
    В едни теми хората се хвалят колко са умни, тук се хвалите колко сте тъпи .. добре си е

Ако ще преписвам , ще е от телефона Снимам си нужната информация и после само "разглеждам снимки"

Аз използвам два метода, които винаги са действали
    * Правя си пищов от малко листче хартийка и си го скривам в ръката и досега никога не са ме хващали
    * Снимам с телефона и после само приближавам размера и всичко се вижда перфектно

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от louise1
    Снимаш с телефона и когато учителя усети нещо натискаш "червената слушалка" :Д и ако е от по-умните и иска да ти види телефона ,му казваш "имам лични работи тук" и той нищо не може да каже и направи. Ако винаги прибира телефоните (така правят някои учители в даскалото ми) незнам. Ако нямам телефон не използвам пищови.
    Хах...и аз съм така телефона е спасението или пък да му кажеш, че проверяваш колко време остава до края на часа също действа

Или на стената до мен с молив, за да мога да изтрия за следващи контролни, или в прозрачен химикал си пъхам малки листчета със съвсем дребен шрифт и само го въртя, за да гледам докато пиша. Повечко труд докато го направя ама никога не са ме хващали.

П.С. лелее ако отделяхме толкова време да учим колкото да правим пищови нямаше да имаме грешка бе

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Лист, върху който сядам и си разтварям краката за да чета.
    Или пък пак с листче, кръстосвам си краката, като този, който е отгоре е към госпожата /преценяввам си съответно/, а върху този отдолу слагам пищова и защипвам с горния.
    Или, листа директно до мен на стола /сядам до стената или в крайната редица/.
    Не са ме хващали.

Мега фен Аватара на SilverRain
    аз направо си отварям тетрадката и преписвам .. ;D или си правя на малки листчета препишонки ... пиша на чина .. абее пищови си правя, само когато не ме мързи, иначе се води, че съм си научила уроците

Слагаш си пищова между краката и като се разкрачиш си гледаш и преписваш. Единствения проблем може да дойде от лошия навик да се люлееш на стола- може да се катурнеш като нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си