- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
ami spored men zavisi ako si nqkoi svetlokosmest bi sedqlo dobre ako si brusnesh krakata no ako e nqkoi silno okosmen muj i si brusne samo krakata she sedi gadno... az po princip ne haresvam muje po gladki ot jenite taka che![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Странно написъл си в подписът си ,че ограничените хора превземат светът ... а мислиш , че е гейско в това едно момче или мъж да се поддържаПървоначално написано от ivakavlad
![]()
по принцип е на който както му харесва...но момче с космати крака е същото като момиче с космати крака...което е грозна картинкатака че не мисля че е гейско! гейско е да лапаш п*шки а не да си с обръснати крака!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
първо мамаму стара тъпа грозна аз съм МОМЧЕ научете се до преди два часа в подписа ми седеше че съм момче как може да сте толкова плиткоумни за да неразберете че ивакавлад е мъжки ник и второ както споменах поне 1000 пъти аз не съм казал че съм умен даже съм си исключително прост човек но поне си го признавам и трето може да съм със стари виждания но всичко което съм казал досега в тази тема съм го защитил с факти а и тука некви умни хора ми викат че бръсненето на краката било за хигиена я да прочетът по нагоре какво съм написал и тогава да ми говорятПървоначално написано от fate_f
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
защо все като набера инерция всичко престава да пише![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
До автора: защо да е гейско да си бръснат краката...? Не одобрявам да си бръснат краката или ръцете,но защо да е гейско..?
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
според мен не е геиско и подкрепям мнението на
dark_shadow_f
Първоначално написано от PePeLePew
+1
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
на този въпрос отговарях вече 7 странициПървоначално написано от magi_megi
![]()
Добре,отговори ми синтезирано на 8ма страница.Първоначално написано от ivakavlad
и така аз лично мисля,че е хубаво, но да е с гладки от твойте е направо нз и аз кво ....![]()
DeniSinKa
+1Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Междодр.: Влади вече спорихме по темата ... Казах ти ВЪОБЩЕ НЕ Е ГЕЙСКО .... Няма нищо лошо в това ...![]()
И за последен път
НЕ Е ГЕЙСКО ...![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
за да няма по-гладки карака от твойте се поддържай и ти и не се занемарявай !Първоначално написано от DeniSinKa
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Няма нищо гейско в това когато говорим за едни красиви, масивни, замускулени мъжки крака!
вече немам нерви да обяснявам който иска да разбере защо мисля така да чете предишните ми постове нито сте сакати нито пък сляпиПървоначално написано от magi_megi
пък слушаш метъл..Първоначално написано от ivakavlad
go kill youself
![]()
da e geisko e no ako ima dosta golemi kosmi i mu se vijdat problem...
mi spored men ne e geisko mn si e normalno daje e vseki si reshava sam ama na men naprimen mi e mn gadno kato vidq na plaja nqkoi super obrasyl po krakata![]()
Impossible is nothing...
що тряа да е гейско, на който му харесва да си ги бръсне - ми да ги бръсне.
Я съм горила стайл![]()
Прочетох ти първите 5 мнения в темата и стигнах до извода,че си ограничен и архаичен...Ехооо - да не сме по соц време,уе...
Не знам дали е гейско,ама ми действа адски противоестествено и смешно ,като видя такъв екземпляр.![]()
я се махайте бе жалки чекиджии и малки заблудени момиченца (без автора на темата, въпреки че е метъл, е прав!)
аз имам доста по-голям опит от вас във всяко едно отношение и съм си бръснал краката (което беше голяма грешка) и с кола съм ги махал, пък сега си ходя космат![]()
кво да ви кажа, нема никва разлика- момичетата ми се лепят и сега и преди, то да си пич е важно, а не дали са ти гладки краката. ама явно на некои им е гладък и мозъка барабар с краката, дето си мислят че като си избръснеш краката си по "хигиеничен" (сигурно и се къпят 2 пъти в седмицата, щото нали хигиена спазват като си бръснат краката)
за подмишници, ташаци и такива работи - да по-удобно е обръснат, и там ги махам, ама също си е индивидуално - който иска си ги маха
пък сега бях на морето, с моите космати крака и беше смех на плажанякакви гейчета на по 15-16-17 години с крака като клечки се обезкосмили... поне да бяха яки стабилни крака, да ги обръснеш та да покажеш мускул бе! ама ае, общо взето тея с гладките крака, фешън блузките, и яките цайси по 15 лева са потенциални педали, (и ако много се дървят на някой ядат боя доста често) защото истинските жени (не на 15 -16-17) изобщо не заглеждат такива мухъли, и те си седят сами и се комплексират домА. един мъж трябва да притежава много повече от просто гладка кожа и фешън прическа
![]()
![]()
айде лек ден
Това беше добро! Ама ако ще го изкарвате обезкосмяването като нещо тооолкова гадно и педалско... ми ок. Защо обаче жените да се подлагаме на такива мъчения, пък вие да се криете зад довода: "педалско е". Еми не, не става! Щом аз мога да изтрая кола маска на путката и сульо ще може да си прежали гърдите! Не, че е нещо определящо, ама... много е отблъскващо за мен да видя някой супер обрасъл на 16 - 17 - 18 години. Много ще ме извинявате, ама къде отива естетиката с тея косми? Гледаш един голям, стегнат, бъдещ културист - обрасъл като Йети. Не става!Първоначално написано от assd
А пък някой ако си мисли да ми се яви с косми под мишниците или долу... просто за секунди го изритвам!
![]()
![]()
п.п. Скъпи хомофоби, 90% от "педалите", към които толкова се боите да бъдете причислени са много по - поддържани и по - красиви от "нормалните"!
а дай и мъжете да почнем да раждаме вместо вас ако искашПървоначално написано от babity
Педпочитам да няма косми по краката и кадето и да е.Все едно се гушкаш с мече![]()
Винаги има две мнения-грешното и Моето!
ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!