.

Виж резултатите на анкетата: гейско и е момче/мъж да си бръсне краката

Гласували
147. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

46 31,29%
  • не

101 68,71%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    ami spored men zavisi ako si nqkoi svetlokosmest bi sedqlo dobre ako si brusnesh krakata no ako e nqkoi silno okosmen muj i si brusne samo krakata she sedi gadno... az po princip ne haresvam muje po gladki ot jenite taka che
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    аз мисля че по гейско от това момче/мъж да си бръсне краката, ръцете, гърдите или гърбът няма
    Странно написъл си в подписът си ,че ограничените хора превземат светът ... а мислиш , че е гейско в това едно момче или мъж да се поддържа
    @ddIcTeD To HOUSE mUsIc 4eVeR ....

Гласувай за мен в hotco.eu

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    по принцип е на който както му харесва...но момче с космати крака е същото като момиче с космати крака...което е грозна картинка така че не мисля че е гейско! гейско е да лапаш п*шки а не да си с обръснати крака!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fate_f
    аз мисля че по гейско от това момче/мъж да си бръсне краката, ръцете, гърдите или гърбът няма
    Странно написъл си в подписът си ,че ограничените хора превземат светът ... а мислиш , че е гейско в това едно момче или мъж да се поддържа
    първо мамаму стара тъпа грозна аз съм МОМЧЕ научете се до преди два часа в подписа ми седеше че съм момче как може да сте толкова плиткоумни за да неразберете че ивакавлад е мъжки ник и второ както споменах поне 1000 пъти аз не съм казал че съм умен даже съм си исключително прост човек но поне си го признавам и трето може да съм със стари виждания но всичко което съм казал досега в тази тема съм го защитил с факти а и тука некви умни хора ми викат че бръсненето на краката било за хигиена я да прочетът по нагоре какво съм написал и тогава да ми говорят
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    защо все като набера инерция всичко престава да пише
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

До автора: защо да е гейско да си бръснат краката...? Не одобрявам да си бръснат краката или ръцете,но защо да е гейско..?
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    plovdiv
    според мен не е геиско и подкрепям мнението на
    dark_shadow_f

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    я се разкарайте с комплексираните со коментари това дали аз си бръсна краката ръцете или някъде другате какво общо има със сексуалната ориентация.Аз се харесвам да нямам косми по тялото си....... а най-малкото че всичко е въпрос на хигиена... от 14 годишен се бръсна и не сажалявам.... мисля че е секси и готино... а вие скапани селяци си ходете вълнясали от глава до пети ... писнало ми е вече от такива типове

+1
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    До автора: защо да е гейско да си бръснат краката...? Не одобрявам да си бръснат краката или ръцете,но защо да е гейско..?
    на този въпрос отговарях вече 7 страници

Добре,отговори ми синтезирано на 8ма страница.

Re: е пак имам питане :D:D:D

и така аз лично мисля,че е хубаво, но да е с гладки от твойте е направо нз и аз кво ....
    DeniSinKa

Град
    Selo Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Не е геиско даже си е супер...Вместо некфи космати (приматчета) много е хубаво даже
    +1
    Междодр.: Влади вече спорихме по темата ... Казах ти ВЪОБЩЕ НЕ Е ГЕЙСКО .... Няма нищо лошо в това ...

И за последен път

НЕ Е ГЕЙСКО ...
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Град
    pz city

Цитирай Първоначално написано от DeniSinKa
    и така аз лично мисля,че е хубаво, но да е с гладки от твойте е направо нз и аз кво ....
    за да няма по-гладки карака от твойте се поддържай и ти и не се занемарявай !
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Мега фен Аватара на babity
    Няма нищо гейско в това когато говорим за едни красиви, масивни, замускулени мъжки крака!

Град
    София
    Добре,отговори ми синтезирано на 8ма страница.
    вече немам нерви да обяснявам който иска да разбере защо мисля така да чете предишните ми постове нито сте сакати нито пък сляпи

я си кажете мнението според вас гейско ли е или не момче/мъж да си бръсне краката мойто мнение ще го изразя в последствие
    пък слушаш метъл.. go kill youself

nz

da e geisko e no ako ima dosta golemi kosmi i mu se vijdat problem...

mi spored men ne e geisko mn si e normalno daje e vseki si reshava sam ama na men naprimen mi e mn gadno kato vidq na plaja nqkoi super obrasyl po krakata
    Impossible is nothing...

Град
    Пловдив
    що тряа да е гейско, на който му харесва да си ги бръсне - ми да ги бръсне.
    Я съм горила стайл

Прочетох ти първите 5 мнения в темата и стигнах до извода,че си ограничен и архаичен...Ехооо - да не сме по соц време,уе...

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам дали е гейско,ама ми действа адски противоестествено и смешно ,като видя такъв екземпляр.

Супер фен
    я се махайте бе жалки чекиджии и малки заблудени момиченца (без автора на темата, въпреки че е метъл, е прав!)

аз имам доста по-голям опит от вас във всяко едно отношение и съм си бръснал краката (което беше голяма грешка) и с кола съм ги махал, пък сега си ходя космат
    кво да ви кажа, нема никва разлика- момичетата ми се лепят и сега и преди, то да си пич е важно, а не дали са ти гладки краката. ама явно на некои им е гладък и мозъка барабар с краката, дето си мислят че като си избръснеш краката си по "хигиеничен" (сигурно и се къпят 2 пъти в седмицата, щото нали хигиена спазват като си бръснат краката )

за подмишници, ташаци и такива работи - да по-удобно е обръснат, и там ги махам, ама също си е индивидуално - който иска си ги маха

пък сега бях на морето, с моите космати крака и беше смех на плажа някакви гейчета на по 15-16-17 години с крака като клечки се обезкосмили... поне да бяха яки стабилни крака, да ги обръснеш та да покажеш мускул бе! ама ае, общо взето тея с гладките крака, фешън блузките, и яките цайси по 15 лева са потенциални педали, (и ако много се дървят на някой ядат боя доста често) защото истинските жени (не на 15 -16-17) изобщо не заглеждат такива мухъли, и те си седят сами и се комплексират домА. един мъж трябва да притежава много повече от просто гладка кожа и фешън прическа
    айде лек ден

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от assd
    един мъж трябва да притежава много повече от просто гладка кожа и фешън прическа
    Това беше добро! Ама ако ще го изкарвате обезкосмяването като нещо тооолкова гадно и педалско... ми ок. Защо обаче жените да се подлагаме на такива мъчения, пък вие да се криете зад довода: "педалско е". Еми не, не става! Щом аз мога да изтрая кола маска на путката и сульо ще може да си прежали гърдите! Не, че е нещо определящо, ама... много е отблъскващо за мен да видя някой супер обрасъл на 16 - 17 - 18 години. Много ще ме извинявате, ама къде отива естетиката с тея косми? Гледаш един голям, стегнат, бъдещ културист - обрасъл като Йети. Не става! А пък някой ако си мисли да ми се яви с косми под мишниците или долу... просто за секунди го изритвам!

п.п. Скъпи хомофоби, 90% от "педалите", към които толкова се боите да бъдете причислени са много по - поддържани и по - красиви от "нормалните"!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от assd
    един мъж трябва да притежава много повече от просто гладка кожа и фешън прическа
    Това беше добро! Ама ако ще го изкарвате обезкосмяването като нещо тооолкова гадно и педалско... ми ок. Защо обаче жените да се подлагаме на такива мъчения, пък вие да се криете зад довода: "педалско е". Еми не, не става! Щом аз мога да изтрая кола маска на путката и сульо ще може да си прежали гърдите! Не, че е нещо определящо, ама... много е отблъскващо за мен да видя някой супер обрасъл на 16 - 17 - 18 години. Много ще ме извинявате, ама къде отива естетиката с тея косми? Гледаш един голям, стегнат, бъдещ културист - обрасъл като Йети. Не става! А пък някой ако си мисли да ми се яви с косми под мишниците или долу... просто за секунди го изритвам!

п.п. Скъпи хомофоби, 90% от "педалите", към които толкова се боите да бъдете причислени са много по - поддържани и по - красиви от "нормалните"!
    а дай и мъжете да почнем да раждаме вместо вас ако искаш

Град
    там някаде

!

Педпочитам да няма косми по краката и кадето и да е.Все едно се гушкаш с мече
    Винаги има две мнения-грешното и Моето!

ГлЕдАм ЛуНаТа,ВиЖдАм ТеБ...гЛеДаМ зАлЕзА,вИжДаМ тЕб...гЛеДаМ зВеЗдИтЕ,вИжДаМ тЕб!!!ЕеЕ дАа Ти *** мАйКаТе БеЕ мРъДнИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си