- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
абе хора аз случайно да не съм почнал да говоря на латински че не ме разбирате???Ще го обясня като за дете в детската градина космите на краката по никъкав начин (НИКАКЪВ) не впаряват краката краката се впаряват единственно и само от материята на гащите който носите и да сте с косми и без косми ако самата материя впарява пак ще си с избръснати крака и смърдящи на пор както обясних в едно от 192345232 мнения непомня в кое от всички космите на краката играят едниственно ролята да немозволят на голяма чест от прахта и микроорганизмите да достигнат директно до кожата а като ви се испотят краката има едно помещение в което в повечето случай стените са покрити с плочки пода с фаянс а тавана е от винервайс може да има тоалетна чиния може и да няма но има едно така сложно приспособление наречено душ има също така още по сложната приставка наречена подвижен душ просто хващате едно сапунче насапунисвате си краката пускате така нареченото подвижно душче завъртате двете кранчета за топлата и за студената вода(за топлото е в червено а за студената в синьо) нагласяте си водата и измивате сапунчето от краката си тази операция с натъркването и отмиването на сапуна се извършва поне 3-4 пъти
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму