.

Виж резултатите на анкетата: гейско и е момче/мъж да си бръсне краката

Гласували
147. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

46 31,29%
  • не

101 68,71%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149
    Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    не..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз не мога да го разбера. Тая мъка с епилатори, маски, etc. и защо? За Бога, ся ако искате почнете да раждате! Нали жените/момичетата трябва да бъдат нежни, беззащитни и хубави, а не мъжете/момчетата. О.о Ако бях момче, въобще нямаше да се подлагам на подобни неща.
    a ниe какви да бъдем грозни,неподържани и да оставим телати ни да се разпускат от много бира и да приличаме на шрек ли?Разбирасе че един мъж/момче трябва да се поддържа винаги във форма и да предлага възможно най-много на една жена/момиче.Красиво тяло.... е доста голямо изкушение за всички момичета.Не мислиш ли?Защо се бодлагаме на такива болки ли?Е на мен вече не ми правят впечатление ... но за да се чувствам добре в телата си .... така ми харесва и това е .....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мне,не е гейско ,поне за мене!Опасно става ако ходи по-често то теб на маникюр,използва ти гланца или ти взима назаем розовите блузки

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    PePeLew съгласен съм на 100% с тебе кво му е геиското ,от 13г се бръсна остаи ги които иска космати да ходи до зоо парка има бая горили....а това за 4е си геи го казват наи ве4е някви метали (наи ве4е)с брада до кръста и коса по дълга от на гаджетата им (ако разбира се имат такива)не слагам си4ки под общ знаменател ,това е по мои ли4ни наблюдения...и още 1 нещо "имате 1 мъж не бръснати крака целиа космясал 50кг и друг епилиран гладък 80кг с мускули , някои вика на гаджетата им курви ,слабия си замина без да каже нищо а епилирания с4упва главата на онзи .... и така кои е по -мъж????кво зна4ение за мужествеността е окосмяването ?даи тогаз никога да не се бръснем да сме кат попове с бради ,под мишниците грамадните таралежи ,кат серем лаината да ни се лепят по задниците ....тогава истински муже ли ще сме???? ако искате космясали на село има доста самотни дядовци дет не са 4ували що е туи бръсна4
    Брато аз съм металист така е (предпочитам рокаджия) но се бръсна абсолютно всеки ден и косата ми сигурно е по къс и от твойта а това и моляте като незнаеш нищо защото по мнението ти личи че незнаеш абсолютно нищо за мератлистите по добре не се исказвай неподготвен това с зле изглеждащият надрусанй метъл е било през 60-те и 70-те години на миналият век и тогава абсолютно всички рок и метъл испълнители са излизали друсани и са смърдящи на прокиш такаче като не си наясно неговори сигорно си бръсна брадата по често и от теб а доколкото до краката някой "умни" хора казаха че след години човек щял да заприлича на орангутан ако не си бръсне краката това е абсолютно невярно мнение защото космите на краката растът с исключително бавна скорост освен ако не ги бръснеш естественйно това да не съ ви космите в носът който растът даже и след смърта на човека или брадата която като я обръснеш за 1-2 дена ставаш мата хари ?
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    PlD ;]
    НЕ .

no doubt-don't speak

male kvi idiotski mneniq.abe hor amn ste ograni4eni
    ako ima6 burna rastitelnost po tqloto trqbva da se mahne pone 4ast ot neq ako ima6 malko kosmi moje i sus tqh ....ama ako prili4a6 na gei
    kvoto i da pravi6 6te prili4a6 na gei (ili na kosmat gei ili na obeskosmen)edrugoto koeto e da ima6 jungla na gurba si ne vijdam kak moje d abude priqtno
    do kolkoto geiskoto imam edin poznat koito si maha kosmite na gardite krakata i rucete i e stra6no mujestven prosto prili4a na muj ne e 12 godi6en piklio

Град
    Shove IT
    Добре, като станеш на 50 примерно и като си ги бръснал често, знаеш ли каква маймуна ще си ...

Малко е гейско пък.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Сори, ама наистина това да се обръснеш не опр дали си гей.
    Има зони от тялото по които космите трябва да се махат, НО тези по ръцете и краката НЕ. Гадничко ще е да застана до някои и да се чудя аз ли съм по-гладка или той. За мен по-косматите мъже са мноого по-мъжествени от тези които са обръснати или епилирани.
    И неискам някои ден да питам ''Милоо. къде ми е епилатора.''
    а той да ми каже ''В мене. Изчакаи си реда.''

хахаха от кога мечтая за такава тема ми то по-гейско няма от това на момчето да са му по-гладки краката от на момичето.. изобщо само някви футболистчета и фешанчета само глеам се бръснат така и е супер мега ГЕЙ ШИТ

Тоя е готин нали

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    ^ Е па готян е

Град
    PlD ;]
    buffalo88 ще те разочаровам . не са само те (: всеки уважаващ себе си, мъж/момче и евентуално партньорката си, би трябвало да премахва поне част от мъжеството си а кат стане на 50 ще му бере дерта и се пак всичко е въпрос на фкус .. а кой каза,че един мъж не е ли потен и космат,той не е мъж ??!?! тези двете неща зети заедно само биха ме накарали да повръщам

no doubt-don't speak

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не.Ако са мн космати е нормално да ги разкарат, но ако имат 2 косъма на кръст не си заслужава.А и е по хубаво окосмен мъж, но не и горила.Общо взето е добре да има косми, но в нормални граници.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Значи ви кефи потен и космат,да стане като екваториална гора

Град
    PlD ;]
    апсолютно

no doubt-don't speak

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не, нищо лошо няма едно момче да се поддържа, но в определена граница
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    София
    абе хора аз случайно да не съм почнал да говоря на латински че не ме разбирате???Ще го обясня като за дете в детската градина космите на краката по никъкав начин (НИКАКЪВ) не впаряват краката краката се впаряват единственно и само от материята на гащите който носите и да сте с косми и без косми ако самата материя впарява пак ще си с избръснати крака и смърдящи на пор както обясних в едно от 192345232 мнения непомня в кое от всички космите на краката играят едниственно ролята да немозволят на голяма чест от прахта и микроорганизмите да достигнат директно до кожата а като ви се испотят краката има едно помещение в което в повечето случай стените са покрити с плочки пода с фаянс а тавана е от винервайс може да има тоалетна чиния може и да няма но има едно така сложно приспособление наречено душ има също така още по сложната приставка наречена подвижен душ просто хващате едно сапунче насапунисвате си краката пускате така нареченото подвижно душче завъртате двете кранчета за топлата и за студената вода(за топлото е в червено а за студената в синьо) нагласяте си водата и измивате сапунчето от краката си тази операция с натъркването и отмиването на сапуна се извършва поне 3-4 пъти
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Не, по-важен е цялостния маниер на поведение, отколкото някакви такива детайли, за да кажа, че някой е "гейски" или не е...
    **

Не е ... Не одобрявам момче да си бръсне краката или ръцете,но няма да е лошо да си епилира гърба и гърдите...Excusez moi,но не искам като легна на гърдите му и да легна в гора...Не може да са като маймуни...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Аз пък предпочитам да са космати, и не го казвам щото съм на градус!!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    Значи ви кефи потен и космат,да стане като екваториална гора
    Да пък! Са се комплексирай и беги си мажи краката с хининова вода...

не е гейско! мен ми е некфо противно кат вида некое момче с некви гадни накъдрени косми.. то аз попринцип мн мразя косми и кат вида някое момче с косми ми става некфо мн гадно

Град
    Targovishte
    Ne mislq 4e e geisko
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    София
    и така и никой не изрази мнението си за предният ми пост относно хигиената, бръсненето на краката и използването на мокрото помещение назовано с толкова сложният и труден за произнасяне и запомняне термин БАНЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си