.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на Blab
    ^Душе, привижда ли ми се розов надпис в долния десен ъгъл на снимката ти?В името ти редуват ли се главни и малки букви? Учудила ли си веждите?(Т'ва са риторични въпроси, недей отговаря)

Ако някоя лъщи от километър, позволи ми да й викам "кифла".
    Ако некой мек(иначе хетеро, разбираш ли) носи сандали с дълъг панталон - ще му се хиля, сочейки го с пръст.
    Гот ит?

Съгласна с теб . Аз отдавна се научих да се приемам такава каквато съм . Даже вече много се харесвам , макар да не съм перфектна .

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Няма нищо нищо НИЩО лошо в това да се стремиш към съвършенство. Стига да не става въпрос само за външния ти вид. И да имаш едно на ум, че съвършенството е непостижимо.
    Както е важно да сме умни, така е важно да сме хубави. А тази тема е просто тъпо извинение за мързел

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ми влияете добре тука в този раздел.

Аз, пък, съм грозна и дебела и не ми пука другите кво ще кажат.
    Пък и си се аресфам
    Баба винаги казваше "като пораснеш ще се източиш". Още си чакам 'порастването'.
    А и това, което казваш, за синдрома мис свят и, че повечето хора не си харесват недостатъците и мечтаят за еди си кво като на някой друг - еми така е. Винаги искаме чуждото.
    Бе, да сме живи и здрави, бе!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Няма нищо нищо НИЩО лошо в това да се стремиш към съвършенство. Стига да не става въпрос само за външния ти вид. И да имаш едно на ум, че съвършенството е непостижимо.
    Както е важно да сме умни, така е важно да сме хубави. А тази тема е просто тъпо извинение за мързел

И кое по-точно е тъпото извинение за мързел?!
    Да съм казала, че съм не съм полагала усилия?!
    Или че ме мързи?

Писна ми вече, в тоя форум все се намира кой да се заяде!!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Защото НЯМА ЧОВЕК, който да не иска да изглежда добре. В което няма нищо лошо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Естествено, че няма нищо лошо, казвам единствено и само, че перфектни хора няма, и стремежът към това, да си перфектен е излишен и затормозяващ!
    с протегнати стъпала
    и шалове

Не самото съвършенство,а стремежа към него движи света.Естествено е човек да желае нещо повече от това ,което е.Да се задоволиш със себе си е да спреш да се развиваш и усъвършенстваш.Точно в това е красотата,никога не може да си идеален,винаги може да си по-добър.

Град
    Sofia
    Темата наистина е много хубава и си права....наистина това че на външен вид примерно ще сме ''Мис Свят'' не значи,че и като хора ще се харесваме на хората...но някой го правят,за да си приповдигнат самочувствието....други,защ то наистина имат нужда,а не знаят какво да направят и търсят помощ...може би всеки се стреми да бъде по съвършен от това което е ....

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Естествено, че няма нищо лошо, казвам единствено и само, че перфектни хора няма, и стремежът към това, да си перфектен е излишен и затормозяващ!
    В стремежа няма лошо. Лошо е ако вече е фикс идея.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    blg
    za6to da se zadovoli6 s tova koeto ima6 kato moje6 da ima6 ne6to po dobro ili pove4e tuk ne stava vapros samo za van6en vid

Напоследък все по-често срещан е този синдром .От всякъде ни се внушава,че трябва да сме перфектни,за да се харесаме на околните.По възможност да приличаме на моделите от лъскавите списания.Но замислете се,че и те са хора,а перфектни хора няма.И те имат някой и друг недостатък,който обаче умело е прикрит с помоща на компютърна програма.
    Естествено,че няма нищо лошо човек да се стреми да изглежда добре,но това не трябва да се превръща във фикс идея.И все пак да не забравяме,че не само външната красота е важна .

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Или че ме мързи?

Ами мързи те да се стараеш да си идеална. Не се заяждам, мило момиче. Но според мен човек трябва да се стреми към съвършенство във всеки един аспект

Или че ме мързи?

Ами мързи те да се стараеш да си идеална. Не се заяждам, мило момиче. Но според мен човек трябва да се стреми към съвършенство във всеки един аспект
    Окей, явно сме на различни мнения.
    За мен стремежът към съвършенство чисто и просто не е реален. Както и самото съвършенство.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Съвършенството не е реално, но пък за сметка на това е реален мотив за да сме по-добри.
    ~

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Съвършенството не е реално, но пък за сметка на това е реален мотив за да сме по-добри.

За това съм съгласна, стига да е в умерени количества, а за съжаление то често не е.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Или че ме мързи?

А представял ли си си какво ще е ако всички са идеални?! Навсякъде ще гледаш момичета тип "барби" и момчета с мускули и плочки Не мислиш ли,че ще е ДОООСТА скучно А и няма съвършенни хора НИКОЙ НЕ Е СЪВЪРШЕН И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е!!!Това,че повечето момичета си провалят живота като се лишават от газирани напитки,шоколад,сладолед и др. подобни не означава,че са (или ще станат) съвършенни!!!Е наистина те ще са като манекенки,но пак няма да са съвършенни (несъвършенството им ще се изразява в това,че не могат да ядът и пият каквото искат и да запазят перфектните си тела).При момчетата е почти същото...Всички (или поне повечето) искат релефни тела - бицепси,трицепси,широки гърбове,плочки,стегнати задни части и т.н.,но за да постигнат идеалната фигура отново се лишават от храни,гълтат хапчета и стоят по цял ден във фитнеса...след което са изтощени и почти не излизат да се забавляват...И кое е хубавото на това?!Дааа имат прекрасни тела,но губят най-красивите си (тинейдръски) години...
    Наистина е хубаво да се грижим за външния си вид,но това НЕ ТРЯБВА да ни е фикс идея!!!Аз самата също всяка сутрин и вечер правя 3х35 (най-малко) коремни преси,после 30 мин. скачам на въже и още 30 въртя обръч (ако имам сили правя още 3х35 преси),но го правя защото ми е приятно,а не защото искам да приличам на супер модел или да се харесам на околните!!!
    Освен това има пълни (пухкави) момичета,които са адски сладки и чаровни...А знаете ли тези момичета ако отслабнат и станат с тела на модели на какво ще приличат?!Всичкият им чар и цялото им положително излъчване ще изчезне...

П.П. Айде сега нареждайте ме и ме изкарайте супер дебела комплексарка щом съм на това мнение Не ми пука :P Нали знам,че не съм такава :P ,а и хич не ми пука за мнението на някакви непознати,които нападат всеки с различно от тяхното мнение!!!

^ Ако за теб идеала е кукла Барби и мъж с плочки, не значи, че всички са така.
    ~

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Външният вид отваря много врати. На колко хора им пука, че грозната и пъпчива Пенка, е всъщност забавна и умна? Ако си уродлив и не правиш усилия да промениш това, чисто и просто духаш. Затова аз не виждам нищо лошо в стремежите за по-добър външен вид, а който иска да се утешава, че неприятната му визия е част от него, да го прави, но после да не мрънка защо му се смеят в училище и защо не го харесват.
    Кофти вид се компенсира с много ярки други качества... а колко души притежават такива?
    Самата истина... И най-гадното е, че ако си "природно грозен" или със семпла външност, каквото и да правиш няма да заприличаш на Адриана Лима...Може да спортуваш 7 дни в седмицата, да ядеш колкото котка, но такова тяло няма да имаш! Или ако имаш гадна кожа, каквото и да правиш, няма да имаш кожа като красавиците от списанията (не че те я имат)...

Но понеже сме заляти от всякъде от идеални образи и ни се втъплява, че можем и трябва и ние да сме такива, искаме, но не можем... А в същото време изискаваме от околните да отговарят на високите критерии и дискриминираме хората, повече или по-малко ощетени от природата...или от гените на родителите си...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Външният вид отваря много врати. На колко хора им пука, че грозната и пъпчива Пенка, е всъщност забавна и умна? Ако си уродлив и не правиш усилия да промениш това, чисто и просто духаш. Затова аз не виждам нищо лошо в стремежите за по-добър външен вид, а който иска да се утешава, че неприятната му визия е част от него, да го прави, но после да не мрънка защо му се смеят в училище и защо не го харесват.
    Кофти вид се компенсира с много ярки други качества... а колко души притежават такива?
    Самата истина... И най-гадното е, че ако си "природно грозен" или със семпла външност, каквото и да правиш няма да заприличаш на Адриана Лима...Може да спортуваш 7 дни в седмицата, да ядеш колкото котка, но такова тяло няма да имаш! Или ако имаш гадна кожа, каквото и да правиш, няма да имаш кожа като красавиците от списанията (не че те я имат)...

Но понеже сме заляти от всякъде от идеални образи и ни се втъплява, че можем и трябва и ние да сме такива, искаме, но не можем... А в същото време изискаваме от околните да отговарят на високите критерии и дискриминираме хората, повече или по-малко ощетени от природата...или от гените на родителите си...
    Мнооого правилно!
    mindscan

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    А представял ли си си какво ще е ако всички са идеални?! Навсякъде ще гледаш момичета тип "барби" и момчета с мускули и плочки Не мислиш ли,че ще е ДОООСТА скучно А и няма съвършенни хора НИКОЙ НЕ Е СЪВЪРШЕН И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е!!!
    Не ме разбрахте. Още в първия си пост казах, че ако си наясно, че съвършенството е невъзможно, едно старание към него не би навредило. Но май е прекалено абстрактно за главиците ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си