Цитирай Първоначално написано от www
zna4i ako jivee6 v sofia ela v 1 u4ili6te npmg v lozenec i 6e se obedi6 4e e pulno s mn hora koito kakto stavat sutrin taka i izlizat

Нещо не разбрах к'во лошо откриваш в нпмг... Абсолютно навсякъде можеш да видиш момичета,които дори не се поглеждат в огледало...и такива,които не спират да се гледат в него....
Всеки има право да си избира дали ще се "намацоти" така,че от километри да го забелязват или ще си подчертае естествената красота....
днес може да искам да се гримирам да се облека,като пълната "кифла" или да не желая никой да ме забелязва и да остана неутрална....Важното е че на мен така ми харесва и дори и да ми цъкат бабките в трамваите ...има да взимат само т'ва мога да им кажа
И сега някой ще спомене "не ми казвай,че хич не ти пука..."---КОлкото да се отрича малко или много всеки се интересува от чуждото мнение ,но има огромна разлика....повечето са вманиачени от факта "какво ще кажат другите"....няма лошо да питаш....лошото е ако променяш самоличността си заради някой...бъди себе си и се "носи" както искаш...

и не давай мнения за кой как ставал и отивал някъде си...