- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смешна ситуация се получи
Эдравейте.
Сигурно не можете да ми дадете кой энае какви съвети,но все пак ще си пусна темата.
Ето какво стана.Попринцип приятелят ми живее с един негов приятел в тристаен апартамент-всеки си има стая и отделно има хол и кухня в едно,което е и эа двамата.От почти 2 години са си така.И днес отидохме в тях,эа да правим секс.Попринцип там ходим.Май доста се пораэгорещихме и аэ доста пъшках.Не энаех,че приятелят му си е вкъщи и е в съседната стая.Как раэбрах ли?Ами той дойде.Отвори вратата,която не беше эаключена, погледна ни и каэа "Эдрасти.Айде недей да пъшкаш толкова силно,щото съм в съседната стая и имам доста важна работа,а това ме раэсейва.Айде приятно прекарване."Ухили се и иэлеэе.А аэ бях стъписана.Стана ми ужасно тъпо.Не энам эащо,но мисля,че вече не бих отишла там и не энам как ще го погледна след това
А попринцип често иэлиэаме аэ ,приятелят ми,онова момче и др хора.А и приятелят ми не реагира-продължи си и ми каэа "Пъшкай ми на ушенце"... не энам,ама тая случка я мисля цял ден и ме мъчи
![]()
Страхотен ден,тук има небе.
Стхотен ден на цветове.
Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
не харесвам долната эемя...
Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
Като знаеш, че има хора, не бъди така шумна. Аз като знам, че има хора от тях си хапя ръката, за да не викам и кряскам при оргазъм![]()
Яко![]()
Не энаех,че е там..Първоначално написано от krem4et0
![]()
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
Учудвам се как не се е включилПървоначално написано от Пей с Мен
![]()
![]()
хаха няма нищо срамно. Секс като секс. Щом е влязъл и е направил забележка значи не го е смятал за кой знае какво нещо, просто сте му пречили. Няма за какво да се притесняваш - можеш спокойно да го гледаш в очите.![]()
И аз това си помислих ..Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Meн пък това ми се струва яко работаАко съм на теб ,като го видя ще го погледна разгорещено :P
Попринцип той си струваПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Но не бих го направила,эащото все пак е доста блиэък приятеля на приятеля ми.![]()
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
аз пък не бих!д ане забравяме че си има гадже!от един "разгорещен поглед" може да се стигне до нещо по сериозно което няма да е добре...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Cruel Intentions
Ем прави се на луда и да не ти пука...Щом е влязъл и е направил забележка значи просто сте му пречили...
Ем прави се на луда и да не ти пука...Щом е влязъл и е направил забележка значи просто сте му пречили...
Аз докато четях си помислих, че ше кажеш, че е дошъл за тройка![]()
Ми недейте да викате бе хора стените имат уши, а и зад стените има хора с ушиАз ако го правя с мойта приятелка когато има някой в близост до нас в апартамента и запушвам устата с ръка или просто я карам да се сдържа и да си я запушва сама с нещо
Ама да не ти пука, човека щом си е влезнал и не му е направило впечатление, че се клецате начи нема проблеми, не треа да ти пука Life is Life![]()
О,Боже...момчето ми се обади сега и ми вика "Абе иэвинявай эа днеска,ако съм те притиснил.И да энаеш,че пискаш много яко"...И аэ му се иэвиних,че съм му пречила и той каэа,че нямало проблем.И пак ше ми е мн мн мн кофти като се видим
Пф
Стхотен ден на цветове.
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
xaxaxa kakvo tolkova az kato go pravih s moq maika my si be6e v tqh xaxa ama toi pysna po silna myzika dykato bqhme v staqta my ,za da ne se 4yva kato pa6kam![]()
![]()
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
якооооПървоначално написано от Пей с Мен
![]()
ми трябва да се радваш, че го радваш. представи си че е имал да учи или нещо такова наистина важно, а ти като си пъшкала си го разсейвала особенно след като му харесва как пъшкаш. споко до няколко дена ще ти мине срама. случват се такива неща особенно в тия панелки![]()
be a good boy!!!
е кво все едно приятеля на твойто гадже не го е правил от къде да знаеш,че може гаджето ти да е направило същото на приятеля ти и сега да си го връща.Ти си продължавай да викаш кво ти пука,ако толкова иска да млъкнеш да дойде ти запуши устата![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Ооф , ние пък с приятеля ми вчера отидохме у тях и нямаше никой.
Случвало се е 1-2 пъти да ни чуват техните , но тоя път нямаше никой, и отидохме в неговата стая , и на мен не ми пукаше колко ще викам , защото къщата е празна .... И без това ми е по хубаво да викам повече а той нямаше нищо против , и тъй си се раздавах на макс...
И накрая като заглухнаха писъците , и да ми каже той " Ъъъ , мило само да ти кажа , че чух майка че се прибра преди 15 минути"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже тея хора неговите сигурно ме смятат за най - извратеното същество на планетата ... Ся толкова ме е срам че направо ще се побъркам![]()
![]()
![]()
Ем преедполагам , че ще ни мине срама и на двете ниТва си е нещо нормално все пак , но за сега не искам да се показвам пред майка му
ужас ...
![]()
Мога да кажа само АХАХАХАХАХ.![]()
Ама виж, момчето ти е телефонирало, едно-друго.. Може и да му е действало разсейващо (възбуждащо) пъшкането ти, и логично да ти каже да си малко по-тиха.Но едва ли сега те помни с лошо, така че не се притеснявай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride