- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смешна ситуация се получи
Супер ме накефи момиче ...Закфо се спичаш .. след 2-3 дена няма вече да се помни.. Просто следващият път по-тихичко
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И на мен ми се е случвало,но...не беше 1 пътЛошото при мен е че не мога да не пъшкам и понякога се получават доста смешни ситуации
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от B.O.OM..
Хаха тоя е ебати пича да си влезе и да ти каже такаАз щях да умра от смях на твое място. Ама верно си е гадна ситуацията... Всъщност той ти се е обадил и се е извинил така че не се притеснявай едва ли за първи път чува пъшкания от стаята на приятеля си
Black`Wings май има по-голям проблем
Иначе мен сестра ми неведнъж е влизала да ми прави забележка че мн пискам защото я беше срам гаджето и да ме слуша
А веднъж даже съседката почна да чука по стената и после със седмици я избягвах защото тя беше и приятека на майка ми... Абе кофти ми стана. Ама ти не се спичай все пак е младо момче и знае за какво става въпрос
![]()
Е голяма работа станала вече... давай по-спокойно. Като гледам реакцията на момчето, няма за какво да се притесняваш толкова. Само по-тихичко следващия път![]()
+1Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Яко е станало обаче..
Имаш късмет , че приятелят му е разбран човечец..
![]()
Пете, билярда отдава ли ти се?![]()
Ми незнам тоя пич е отворил вратата,и съвсем спокойно ти е казал айде да не пъшкаш толко силно.Споко малко неловко е станало да не ти пука.
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ааа от къде ми знаеш името..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Аааммии,когато той си доведе някое маце и ти влез и им каже да не вдигат много шумвърни му го
![]()
Абе я да не ти пука, изобщо не се притеснявай, даже за да не ти е неудобно, по-добре се шегувай със случилото се, отколкото да се стягаш. Пък и той кво се прави, че не му е харесало?
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
e nqma lo6o sq 4e si puskala mn![]()
Поне ще ти устане "приятен" спомен или поне забавен спомен да си спомняш кат удартеиш.![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah