- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви дупета харесвате?
Снимка скоро няа ти дам,обаче щи кажа,че току що един фр ми каа,че съм имала хубу дупе ''малко и компактно''
![]()
Гледайте Alex Gaudino - Watch Out по city, the voice и ще разберете за какво става дума![]()
+1... нито са огромни, нито са ''една шепичка'', и са стегнати, щом момичетата търчат през целия клип насам-натамПървоначално написано от jeko^^
![]()
mindscan
Малко и стегнато дупе :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
епа кво дупе ще бъде ако е една шепичка ??? най хубаво ще е ако дупето е като детско барабанче само че по-голямо от една шепичка де![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
More cushin' for the pushin'![]()
![]()
![]()
Аз съм горе-долу на тоя принцип, предпочитам да има кво да се пипне![]()
Стегнати и дигнати мале само да ми дойде едно такова.![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ей тфа го искам![]()
ммм Стегнати и малкиидо авторката -е хаиде де нали искаш да преценим ,пък и ще получиш 5 кебапчета + сливовица
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Аз харесвам... моето дупе![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Емиии мойто си ми харесва , като сядам ми е удобно![]()
![]()
![]()
![]()
Като 2 портокалчета да е !
Които са от Борово да драснат едно лс.
Точно щях да кажа, че крайните ми харесват, а средното неПървоначално написано от CMEX
![]()
mindscan
Левото прилича на твойтоПървоначално написано от preichetoy
сигурно за тва . Smaller-better
Знам, Иво, аз, че ти харесваш мъжки малки задници... Тука не се прикривай с тия снимки...Първоначално написано от CMEX
![]()
mindscan
Зависи от гледната точна, Иво. За тебе знам аз кое е дамскоПървоначално написано от CMEX
![]()
![]()
![]()
mindscan
napulno sam saglasen srednoto ! dr-te sa otvrat ! pak dokolkoto razbiram.. tvoito e po hybavo !Първоначално написано от CMEX
ma ne e lo6o da prati6 pic da kajim po ubeditelno
![]()
Мъж съм а и не съм се бръснал там ...Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
Лично аз се кефя на всякакви само да нямат целулит и да не са увиснали иначе ако ще да е 1 декар![]()
И трите са перфектни!Първоначално написано от CMEX
Първоначално написано от I_likE_Sex
А така!
mindscan