.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Утре... ако ти оживееш.
    Стига сме флудили, че ще ни бият.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Аз почти винаги си определям един "козметичен ден" (които е веднаж в седмицата ) когат съм сама и след тфа се чуствам много добре (:
    оо и аз така много си е яко да си си сам и да си правиш нааай-разли4ни процедурки..

Направих си я ,,,Кожата ми стана по мека и гладка (: ...Забравих да кажа че по принципза проблеми с акне и т.н. препорацхвам маска с тоя крем за бръъснене българския "Карро"

А каква е тая маска с хума?Против какво се използва?Я обеснете,че ми стана инт спец. за нея ??
    Хорското мнение след мойто погребение!!!

Цитирай Първоначално написано от ludata_666
    А каква е тая маска с хума?Против какво се използва?Я обеснете,че ми стана инт спец. за нея ??
    За хумата и аз нз....

Ами ще се надяваме sexa_na_kompleksa да ни отговори

дамз ма тя маи изчезна на някаде

Тук съм вече.
    Значи хумата може да се ползва за косата и лицето. Косата я прави по-мека, гладка, придава повече обем и не се омазнява толкова. Лицето също го прави по-меко и гладко и предотвратява появата на пъпки и спомага за по-бързото премахване на настоящите. Хума може да се купи от всяка аптека и от повечето козметични магазини. Не е скъпа, зависи от марката и количеството. Аз обикновено използвам една, което е за 25 ст. Ако се прави за лицето се смесва с вода, а ако е за косата има много вариянти - с оцет, със зехтин, с яйце, с кисело мляко... абе каквото имаш под ръка.
    Ако имате друг въпроси - казвайте.

а можете ли да препоръ4ате някоя марка

Омг еи ся си напраих маската с мед и канела мНого лепи ше ме идат мухите

Благодаря ти мн sexa_na_kompleksa .И последно да ми препоръчаш някоя марка хума ..

Не използвам някаква определена марка. Просто отивам в някоя аптека или магазин за козметика и си купувам, каквато има. Най-често ми дават една в синя опаковка с една грозница отпред. Но не мога да ви кажа как точно се зове тази марка. В момента съм с една друга - в бяла опаковка и пише "Galen pharma". Ама тая е по-скъпа.

Ахамз 10х а колко скъпа е тая дето си с нея сега ?

Тази баща ми ми я купи. Мисля, че е 1 лв.

Oх, сега и аз си направих маската с канела и мед...
    Еми, да стана ми гладичка и мекичка кожата, чувствам си я прекрасна, ама не изглежда така много много... Нещо са ми наизлязли пъпки и се дразня.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

ААа ми те са супер ефтинии ...хихихи пфу дано само да има супер ефект :P

Ежедневните грижи за лицето ми включват измиване с Garnier Pure 3 in 1 и хидратиращ крем. От време на време позлвам крем Здраве. Веднъж седмично си правя парна баня и почиствам черните точки. Рядко правя маски с хума и кисело мляко. Май е това

Мега фен
    ми и аз ползвам хума от вр. на вр. и наистина става някакси по гладка и мека кожата ама не забелязвам да помага за пъпките ина4е също гарниер 3 в 1 и лосион за по4истване на clean & clear...и май е това. оба4е аз при себе си забелязвам 4е съм на периоди- в смисъл понякога кожата ми е хубава, без пъпки, а на следващия ден се събуждам и те са ми излезли и така е с квото и да се мажа сега съм в 1 от гадните периоди

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ми и аз ползвам хума от вр. на вр. и наистина става някакси по гладка и мека кожата ама не забелязвам да помага за пъпките ина4е също гарниер 3 в 1 и лосион за по4истване на clean & clear...и май е това. оба4е аз при себе си забелязвам 4е съм на периоди- в смисъл понякога кожата ми е хубава, без пъпки, а на следващия ден се събуждам и те са ми излезли и така е с квото и да се мажа сега съм в 1 от гадните периоди
    И аз съм така... Не може ли само в добрия период ...?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Почистващ гел, маска и крем за лице.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    про4етох,4е някой попита за марка на хума...и някой каза (извинявам се за обръщението) в синя опаковка..това е на клеопатра,но аз не ви препоръ4вам нея,защото мястото където правят продуктите на клеопатра е ужасно мръсно...и нехигиени4но..мен ли4но ме е гнус..предпоръ4вам хумата на джанкар.има и с лайка и обикновенна..по-добри са
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Русе
    Вечер се мия с почистващ гел и след това се намазвам с някакъв крем.
    От време на време си правя и маски.

За лицето използвам екфолиант клийн & клиар, мисля да си взема и розова вода да с минавам лицето. А за тялото на AVON екфолиант един зеленичак, мн готино мирише . А и се мажа с тоалетни мляко .

polzvam Clinique Anti Blumish 3 step system (120-130 leva e) i sam super dovolna.
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

ами бия си шамари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си