- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви грижи полагате за...? (лицето си х) )
Утре... ако ти оживееш.![]()
Стига сме флудили, че ще ни бият.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
оо и аз така много си е яко да си си сам и да си правиш нааай-разли4ни процедурки..Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
Направих си я ,,,Кожата ми стана по мека и гладка (: ...Забравих да кажа че по принципза проблеми с акне и т.н. препорацхвам маска с тоя крем за бръъснене българския "Карро"![]()
А каква е тая маска с хума?Против какво се използва?Я обеснете,че ми стана инт спец. за нея![]()
??
Хорското мнение след мойто погребение!!!
За хумата и аз нз....Първоначално написано от ludata_666
![]()
Ами ще се надяваме sexa_na_kompleksa да ни отговори![]()
дамз ма тя маи изчезна на някаде![]()
Тук съм вече.![]()
Значи хумата може да се ползва за косата и лицето. Косата я прави по-мека, гладка, придава повече обем и не се омазнява толкова. Лицето също го прави по-меко и гладко и предотвратява появата на пъпки и спомага за по-бързото премахване на настоящите.Хума може да се купи от всяка аптека и от повечето козметични магазини. Не е скъпа, зависи от марката и количеството. Аз обикновено използвам една, което е за 25 ст.
Ако се прави за лицето се смесва с вода, а ако е за косата има много вариянти - с оцет, със зехтин, с яйце, с кисело мляко... абе каквото имаш под ръка.
![]()
Ако имате друг въпроси - казвайте.![]()
а можете ли да препоръ4ате някоя марка![]()
Омг еи ся си напраих маската с мед и канела![]()
![]()
мНого лепи ше ме идат мухите
![]()
Благодаря ти мн sexa_na_kompleksa.И последно да ми препоръчаш някоя марка хума
![]()
..
Не използвам някаква определена марка. Просто отивам в някоя аптека или магазин за козметика и си купувам, каквато има. Най-често ми дават една в синя опаковка с една грозница отпред.Но не мога да ви кажа как точно се зове тази марка. В момента съм с една друга - в бяла опаковка и пише "Galen pharma". Ама тая е по-скъпа.
![]()
Ахамз 10х а колко скъпа е тая дето си с нея сега ?![]()
Тази баща ми ми я купи.Мисля, че е 1 лв.
![]()
Oх, сега и аз си направих маската с канела и мед...
Еми, да стана ми гладичка и мекичка кожата, чувствам си я прекрасна, ама не изглежда така много много...Нещо са ми наизлязли пъпки и се дразня.
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ААа ми те са супер ефтинии ...хихихи пфу дано само да има супер ефект![]()
:P
Ежедневните грижи за лицето ми включват измиване с Garnier Pure 3 in 1 и хидратиращ крем. От време на време позлвам крем Здраве. Веднъж седмично си правя парна баня и почиствам черните точки. Рядко правя маски с хума и кисело мляко. Май е това![]()
ми и аз ползвам хума от вр. на вр. и наистина става някакси по гладка и мека кожата ама не забелязвам да помага за пъпкитеина4е също гарниер 3 в 1 и лосион за по4истване на clean & clear...и май е това. оба4е аз при себе си забелязвам 4е съм на периоди- в смисъл понякога кожата ми е хубава, без пъпки, а на следващия ден се събуждам и те са ми излезли
и така е с квото и да се мажа
сега съм в 1 от гадните периоди
![]()
![]()
И аз съм така... Не може ли само в добрия периодПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
...?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Почистващ гел, маска и крем за лице.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
про4етох,4е някой попита за марка на хума...и някой каза (извинявам се за обръщението) в синя опаковка..това е на клеопатра,но аз не ви препоръ4вам нея,защото мястото където правят продуктите на клеопатра е ужасно мръсно...и нехигиени4но..мен ли4но ме е гнус..предпоръ4вам хумата на джанкар.има и с лайка и обикновенна..по-добри са
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Вечер се мия с почистващ гел и след това се намазвам с някакъв крем.
От време на време си правя и маски.
За лицето използвам екфолиант клийн & клиар, мисля да си взема и розова вода да с минавам лицето. А за тялото на AVON екфолиант един зеленичак, мн готино мирише. А и се мажа с тоалетни мляко
.
polzvam Clinique Anti Blumish 3 step system (120-130 leva e) i sam super dovolna.
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!