- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви грижи полагате за...? (лицето си х) )
Хм...а на мене някой би ли ми препоръчал нещо за лице, имам впредвид цялостна грижа. И да спомене кога /сутрин;вечер/, колко често трябва да се използва дадения продукт и каква е цената му, че съм малко назад на тема "грижа за себе си"![]()
Умирай само в краен случай =)
Всяка вечер си почиствам лицето със скраб за лице или едно измиващо на Avene, след това се мажа със салицилов спирт. Няма спасение.
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Мия си го с вода.. и сапун
нищо повече![]()
Първо си почиствам грима с тоалетно мляко,след това измивам лицето с бебешки сапун,правя си маска,мажа се с нощен крем,околоочен гел и един стик,който е против бръчиците по устните.
Ами наскоро ми се появиха черни точки и спрях мацането с пудри и фондю-тен (нз дали така се пише).
Мия си лицето със студена вода и използвам някои просукти от серията Клеарскин (Clearskin).
Всяка седмица си правя парна баня на лицето със сода и лайка в нея - доста добре ми действа.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
хора в никакъв случей не си мийте лицето с сапун![]()
тфа ви омазнва кожатааз съм на 14 и ползвам продукти на orflame 3 стъпки и съм много доволна .. аи почистват мн силен грим .. мн са добри ако някой го интересува да казва
![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
az si pochistvam liceto s produkt ot oriflame to e kato toaletno mlqko merishe mn hubavo pochistva porite sashto a i za kosata polzvah predi de hinononva voda a sega pak edno ot oriflame za slyncezashtiten faktor neshto takova beshe pryska se sled kato se iskypesh na suha kosa... kupih si go zashtoto kato bqhme na prezentaciqta na oriflame kazaha che slynceto iztushtava kosata i az za tva si go kupih naistina deistva...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Garnier 3 в 1, тоник за лице на Neutrogena със силицилов спирт в него и крем "Здраве", мн съм си доволна.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.