Мм значи...преди година се запознах с едно момче...в началото аз не исках да се запозная с него...не знам защо...но той дойде и се запознахме...на другия ден отидох на плаж...той ми изпращаше смс-и...че ме обича и иска да е с мен...и не знам си кво си друго...аз не вярвах на това щото...не може ей така си да се влюби в мене за 1 ден...а пък и мн мразя да ми казват че е било любов от пръв поглед от негова страна...беше и тъмно...ква любов...не вярвам на любов от пръв поглед ...та значи вечерта се върнах отново в този град...и отново се срешнахме с момчето...тръгнахме...и всичко си вървеше добре...започнах да вярвам на думите му че ме обича...а и аз него започнах да го обичам...но дойде ден в който той каза че му изневерявам...че са му казали че съм се натискала с други момчета и някви си такива глупости, които не са верни и приключехми отношенията си, но след няколко дни той отново ме потърси и каза че ме обича прекалено много и не може да се раздели с мене...и отново се събрахме, но аз съм си инат и много глупава и скъсах с него от яд, че той ме беше изоставил преди тва...но отново след няколко дни той ме потърси и аз исках да се събера с него, но тогава се разправях с друго момче...отново се събрахме...но моите така наречени приятелки ми казаха да си играя с него...щото не е добро момче...и че другият с който съм се разправяла е по свестен и не знам кво си...и аз скъсах с тва момче...но след време разбрах че приятелките ми просто завиждали..и сега след точно 1 година от запознаването ни аз продължавам да го обичам така силно...имах връзки с други момчета, но само за развлечение и се опитвах да ,,го" забравя...но не успях...сега знам че той ме мрази...разправя се с други момичета...а ние се отминаваме...не си говорим...всичко е пречупено...може да ме е забравил ....не знам...кажете какво да направя???ще го забравя ли изобщо някога??