- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИДЕАЛНО ПРАВА КОСА САМО С ЕДИН ПРОДУКТ
Здравейте всички!!!!!!
Предполагам има доста момичета като мен с чуплива коса и вече се чудите какво да правите с нея!!! На мен вече ми е писнало!
Преди малко гледах едно клипче в YouTube
( http://www.youtube.com/watch?v=OgW_umhsP1g ) Момичето е с много чуплива коса и си слага някакво CHI след това си изправя косата с преса и става идеално правааа!!!
Та въпроса ми е виждал ли е някой да се продават продукти за коса на тази марка (CHI) в България??? Аз до сега не съм виждала или може би не съм обръщала внимание, защото до днес не бях чувала за тях! Но задължително искам да го пробвам
!!!
Ето и снимка за да знаете за какво става въпрос(Момичето използваше това в сребристата тубичка)
![]()
о .. ми то аз ползвам крема на лореал за изправяне на косата и после кат я мина с пресата е перфектно права ии дори като спа си я връзвам на опашка и на сутринта не е мръднала.. на нивеа също става ;] иначе тоя крем на Чи не съм нито го виждала нито съм чувала за него![]()
А какъв е твоя крем на LOREAL? Може ли да дадеш една снимка?
Аз от крема на Лореал изобщо не съм доволна,а пък със сигурнос не може да се сравнява с този на CHI,най-малкото,защото CHI е професионална козметика за коса.
В такъв случай ще поръчам CHI на фризьорката ми, предполагам че тя може да ми намери![]()
и аз искам такава косаалеле колко е права...и колко лесно я изправя... аз никога не съм постигала 4ак такъв ефект с моята преса
`*`MaLkA SlAdUrKa`*` моля те ако фризьорката ти каже 4е миже да ти намери тва CHI пиши че и аз да го поискам на моята
![]()
моята коса става също толкова права с ........... ютията![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Mоята коса е права, но не е няква тънка все едно имам 3 косъма ами е много голяма и обемна и ми е много си я харесвам.. а пък като се накъдря ми държи по 2 дни..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
ехеех LOREAL не е къто да не е професионален леърПървоначално написано от mil4eto_
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
от тая ютиа ше си докараш свръхнакъсване и трудно ще се възтановишПървоначално написано от -4arovnata-
I Love
Vania
Kabakova
тва кво общо има с тематаПървоначално написано от sweetcupcake
? искаш да накараш нас, с чупливите коси, да ни е яд ли
![]()
мерсиПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Нее просто казвам.. бтл и аз искам да имам чуплива коса ама..Първоначално написано от sladur4etyYy
Fall down seven times..
Stand up eight.
ka4stvoto li e lo6o ili na men mi se struva 4e si izpravq kosata dokato e mokra ili pone vlajna![]()
Крема,за който тя говори не е от професионалната серия.Първоначално написано от BoRe
Ако слушаш това дето говори ще чуеш че косата и е сухаПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
aa qsno az go gledah bez zvukПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
![]()
10x
![]()
Като мен сега!Първоначално написано от BoRe
А пък аз бях писала в една моя тема за продуктите на CHI, ама кой да види...![]()
mindscan
ползвам продуктите на ЧИ скъпи..но не много ефектни..идеално права ще ти е косата само и единствено с трайно изправяне,което трае 5 6 4аса..до постигане на ефектна около 500 лева и държи 1 година ако косати ти не е хи4 третирана..аз мисля да си го направя,но не знам дали ще издържа 5 4аса да ме правят ..тва е на4ина ина4е
![]()
Колко скъпи?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
i togava nqma da e idealno prava nai malko vrah4etata nqma da saПървоначално написано от besnicataa
![]()
да, и откъде ги купуватеПървоначално написано от ju**
![]()
q kajete tochnoto naimenovanie na loreala i niveata za koito govorehte![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...