.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Hot Liss е кремчето на Лореал...на Нивеа е straight and easy, ама не знам за кое от серията тоно говорят

иначе кво се занимавате с глупости, слагате пяна, сушите със сешоара и колкото можете изправяте, минавате с пресата и пръскате с лак...най-добре и най-бързо става...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ползвам продуктите на ЧИ скъпи..но не много ефектни..идеално права ще ти е косата само и единствено с трайно изправяне,което трае 5 6 4аса..до постигане на ефектна около 500 лева и държи 1 година ако косати ти не е хи4 третирана..аз мисля да си го направя,но не знам дали ще издържа 5 4аса да ме правят .. тва е на4ина ина4е
    абе 500 лева ти нормална ли сиии бе D:
    за 500 лева мога да ти сложа коса и със дистанционно да регулираш дължина цвят да я къдриш изпраяш ..
    I Love
    Vania
    Kabakova

Офф..какво ви обяснявам ...проу4ила съм питала съм много фризиори в София ама простото си е ПРОСТО !!!!!!!!!!!!!! Дадох си мнението и някой ПРОСТАК веднага ме напада..този,който разбира..знае.4е съм права

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    q kajete tochnoto naimenovanie na loreala i niveata za koito govorehte
    Аз днес специално излязох да си купя това на LOREAL И веднага шом се прибрах си измих косата с NIVEA за да го пробвам!! ОБАЧЕЕЕЕ връхчетата пак са ми начупениии!!! Явно ще трябва да се поразровя за CHI-то!!!

А иначе ето ти ги да ги видиш как изглеждат
    Това е на NIVEA серията за изправяне

А това е на Loreal Hot Liss

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Hot Liss е кремчето на Лореал...на Нивеа е straight and easy, ама не знам за кое от серията тоно говорят

иначе кво се занимавате с глупости, слагате пяна, сушите със сешоара и колкото можете изправяте, минавате с пресата и пръскате с лак...най-добре и най-бързо става...

Да! И така най-добре си увреждаш косата!!!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Е това ''Hot Liss'' Е от професионалната серия.
    mindscan

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Е това ''Hot Liss'' Е от професионалната серия.
    Това как го реши?Не е от професионалната серия.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    моята коса става също толкова права с ........... ютията
    Седя си аз в автобуса и слушам разговора на две фешънки... Едната от тях се хвалеше как си изправяла косата с ютия.... Поглеждам я аз...има 2 кичура адски изтощена коса. И се чудя докъде може да стигне човешката простотия и все си мисля, че май няма граници...

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Офф..какво ви обяснявам ...проу4ила съм питала съм много фризиори в София ама простото си е ПРОСТО !!!!!!!!!!!!!! Дадох си мнението и някой ПРОСТАК веднага ме напада..този,който разбира..знае.4е съм права
    ...и неграмотна.
    Пфф...кой бил ПРОСТАКА.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Трайното изправяне е доста вредно за косата,също толкова колкото и студеното къдрене. А и плюс това не е много "трайно",защото все пак косата расте.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Трайното изправяне е доста вредно за косата,също толкова колкото и студеното къдрене. А и плюс това не е много "трайно",защото все пак косата расте.
    +1

Това всичкото не зависи от тия кремове, серуми и всякакви други боклуци. Просто си купете по една хубава преса моята е Remington Protect and shine една такава много тясна ... струва около 120-130 лева

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от ninito`baby
    Това всичкото не зависи от тия кремове, серуми и всякакви други боклуци. Просто си купете по една хубава преса моята е Remington Protect and shine една такава много тясна ... струва около 120-130 лева
    presata ima zna4enie oba4e tiq ne6ta osven vsi4ko drugo i predpazvat kosata za6toto tva e nai vajnoto

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Хахах какво съвпадение, тъкмо днес си купих преса на таzи марка- Чи. Всички продукти на тази марка са ПРОФЕСИОНАЛНИ и струват наистина доста. Дори и аз където живея в Америка тези продукти не са по джоба ми. Но наистина много ги хвалят, наистина са много добри
    и да не кажа ДА BEST поне тук в US.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    presata ima zna4enie oba4e tiq ne6ta osven vsi4ko drugo i predpazvat kosata za6toto tva e nai vajnoto
    Просто си вземаш от фризьорката си едни професионални кристали, които не са скъпи, а и моите например ми стигат за около година

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Просто си вземаш от фризьорката си едни професионални кристали, които не са скъпи, а и моите например ми стигат за около година
    ДА ГИ ЯДЯХ КРИСТАЛИТЕ ПО-БАВНО щЯХА ДА СВЪРШВАТ

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Седя си аз в автобуса и слушам разговора на две фешънки... Едната от тях се хвалеше как си изправяла косата с ютия.... Поглеждам я аз...има 2 кичура адски изтощена коса. И се чудя докъде може да стигне човешката простотия и все си мисля, че май няма граници...

a на Нивеа шампоана мирише мноооооооооооооооого якоооооо,честно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз тва чи го гледах в Бургас в една парфюмерия е борисовата,някъде около 30лв беше...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не съм чела цялата тема, на всички продукти на CHI са уникално добри. Наистина не са от най-евтините, но качеството е на много високо ниво. Аз ги използвам от около година и половина и съм много доволна. А как миришат само...
    Обожавам аромата на silk infusion

Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек

Голям фен Аватара на shadows92
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    +1

аз съм си купувала от тези продукти от фризиорски салон..може да ги има по големите супермаркети,но не съм обръщала внимание.

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    +1
    +++1 с ютията става много права отколкото с преса и не ползвам някакви козметични работи и не изгаря, не пада просто хващаш и дърпаш надолу става прекрасна...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Ето ти и информация за продукта и цена,продукта е наистина страхотен,заслужава си парите

http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1...d30061128.html [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си