Dalgo mislih dali da ti go napi6a,no i v davat slu4aq ni6to ne gybq! Znam 4e nikoga ne bi mi go prostil...znam 4e sega ima6 za jalka kurva..no az vse pak 6te te pomolq ot cqloto si sarce da mi prosti6 i zavinagi da ostane6 s men...! Zanam 4e e nevazmojno pone za men..nz ti na kakvo mnenie si ...no iskam da znae6 4e iskreno sajelqvam 4e postapih taka...i 4e adski mnogo te obi4kam i nemoga da si predstavq jivota mi bez teb!Ako naistina misli6 4e moje6 nqkoga da mi prosti6 i da mi povqrva6 4e sam se premenila i 4e nikoga pove4e nqma da ti izneverq...6te me napravi6 nai-6tastlivoto momi4e na sveta..n0 ako nqma nadejda me ostavi da pla4a i da se samosajelqvam za tova koeto napravih! I znai 4e kakvoto i da re6i6 az nikoga nqma da prestana da te obi4am...Nikoga! TI mi be6e vsi4ko koeto dava6e smisal na moq jivot i taka 6te si ostane!Ako misli6 4e ne sam se promenila i 4e nikoga nqma da mi prosti6 po-dobre ne me tarsi..za6toto taka pove4e me boli...ako ne sam v skupe drasni edin sms da znam molqte...i o6te vednaj TI KAZVAM 4E MNOGO SAJELQVAM znam 4e tova ne e dostata4no no ako mi dade6 o6te edin 6ans 6te ti dokazvam do kraq na jivota si 4e ti si edinstven za men i 4e nikoga nqma da pogledna dryg ;( OBI4AAM TE POVE4E OT VSEI4KO NA TOQ SVQT! 6TE 4AKAM OTGOVORA TI! dori i da izglejdam jalka 4e ti se molq da mi dade6 6ans ne mi pre4i bih ti padnala na kolene samo i samo da sme zaedno za6totot bez teb za men nqma jivot!

ДА И ПРОСТЯ ЛИ?ЛИЧНО АЗ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ.......