.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    1,8 милиона домакинства не купуват дезодорант Rexona.Ами нека от тези 1,8 да извадим 1 милион домакинства,които са на прага на бедността и нямат пари за хляб,камо ли за дезодорант остават 0,8 милиона домакинства.Да кажем,че поне половината са алергични към дезодорантите на Rexona.Остават 0,4 милиона.Ако от тях поне 0,1 милион се замислят за вредите върху озоновия слой,значи остават 0,3 милиона.От тях 0,299 са пенсионери и обичат аромата на натуралното.то остава 1 домакинство,което обаче е дистрибутор на Dove и не използват Rexona.
    +1
    може бе просто Рексона не струва и затова ползваме друга марка дезодоранти

Което значи, че англичанките миришат три пъти по-лошо, щом им трябва три пъти повече дезодорант

Цитирай Първоначално написано от *LoRa*
    Което значи, че англичанките миришат три пъти по-лошо, щом им трябва три пъти повече дезодорант
    ooo,tva be6e mn qkooo

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Интересно как го изчислиха. Вкъщи примерно не са идвали да ме питат използвам ли дезодорант.
    i pri men ne sa... a puk i az ne izpolzvam de kakto i da e naistina ne mogat da go dokajat =]
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

аз пък използвам парафюм и рол - он

ей авторке ти си мн зле... това незначи че щом използваме незнам си кокло пъти по малко дезоторанти значи че сме мърли ... ми пък дай всички българки и да вземем да се състезаваме с европейските страни кой по голямо лайно ще изсере
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си