- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "скоростен трамвай" или метро все пак?
Има и специалисти, които са на мнение, че не е необходимо метро. .... И какво мислите за въвеждането на чип-картите вместо билетчета ?
оня ден пътувах в някакво хипер-мега-ултра-гига-алфа-бета-гама бавно метро, което "преплава" Сливница - СУ за 35-40 минути, кажи-речи. по 5-7 минути от станция до станция.
НЕКЪВ УЖАС, НЕКЪВ АД!![]()
то транспорта в Софя е толкова НЕ навързан че си е ебало майката . В другите държави например в Италия , кола по центъра карат само тия дето си плащат солидно за да си карат колата . Иначе всичко е градски транспор ама там им е уредено и направено ..
който търси - намира . ^^
ем то не знам дали са чип карти ама има некви карти електронни им викам аз май са си чип картиПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Бе каквито и да са, една допълнителна карта никога не е излишна.Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
селските каруци
за кво ти е смисъл тая карта си е универсал удобна си е достатъчно смисъл по голямо одобство освен преди да си се качил в градския да си таксувал няма бате пък и то няма смисъл те ся лъжат камоли пак такаПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
I'm a psycho baby
Метрото е дело на Костов, трябва да му благодарите! Още от 98-ма година го замисляше за към Младост![]()
Аз честно казано не съм видяла особено облекчение на трафика, но пък е супер бърз начин за придвижване, ако не си шофьор.
Saatana vittu perkele hate crew!
Да, градския транспорт го облекчава от към пътници. Но честно казано не мисля, че са много хората, които са пътували с кола до сега и изведнъж да минат на метро. Като свикнат с колата и повечето ги домързява да се движат. Иначе не отричам, че поне до някаква степен облекчава и се надявам един ден да обхваща целия ни град
И ДА ЗАБРАНЯТ ШИБАНИТЕ КОЛИ ДА ВЛИЗАТ В ЦЕНТЪРА!
(което няма да се случи, де)
Saatana vittu perkele hate crew!
Що за идиот трябва да си, за да ти хрумне, че метрото е безмислено?![]()
Това е може би най-доброто и значимото, направено в последните години за развитието на града.
Не знам за тия електронни чипове, ама тук е мястото да изкажа възмущението си от новите електронни карти - простотия и половина.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Направо прекрасно!За какво да слизаш в центъра, като може за 2 минути да пропътуваш дистанцията Младост-Обеля.
![]()
Смисълът на метрото е точно обратният - да свързва крайните квартали с ЦЕНТЪРА (и помежду им разбира се), но метрото улеснява главно трафика Младост 37563 - центъра.
You got to work hard
Е то метрото и сега си има достатъчно врътки (главно ооколо стадиона и СУ), за какво да усложняват положението още повече.То си е бързо и така (все пак трябва да има спирки в центъра, няма начин), я някои да се опита да се придвижи с икарус в час-пик примерно.
You got to work hard
Някаква нова звезда?? и що Мадона..?
You got to work hard
Е ЗАЩО!? То в цяла София има 2 линии, ти за допълнителни..
Ако метрото обхваща всяко блокче във всеки квартал, супер натоварено е и мрежите са нагъсно - има смисъл.
Но ние с наще 2 линии - за какво са нио други 2 такива със същия маршрут, ама без спирки?
Метрото е най-бързият начин за придвижване от целия градски транспорт, който желае да си пътува от едната крайна спирка до другата, ще си изчака търпеливо спирките в центъра или да тръгва пеша.
You got to work hard
Мдааам.И аз съм попадала на такъв тип.Напоследък случаите на "бавно метро" зачестяват.Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
кви глупости говорите 50 мин това е отиване и връщане от Младост до Сливница! Вие от Сливница до СУ стигате за 12 макс
трафик за вас !Първоначално написано от SofiaRegularCunt
В софия като си стигаш на работата за 20 мин. пеш тук ще си стигаш за 1.
Не си попаднал просто ... някои влакчета много се бавят.Не знам у кого е вината,но е доста досадно.Ти си си изчислил метрото да ти е 10 мин., а не 25 ...Първоначално написано от WooDo
няма как да се бавят по толкова защото си имат график.. то ако се бави 40 минути на 6 станции ще минат 3-4 влака през него.. не знам как е възможно такова нещо.. пътувал съм по всяко време на деня и не е имало нищо подобно
И аз не знам как е възможно - просто се изумявам ...колкото и да го мисля все не ми се връзва поради горепосочените от теб причини.Обаче - това е.Фактите са си факти.Първоначално написано от WooDo
я я кое им е кофтито че не съм ги ползвал тия карти ощеПървоначално написано от lDoLLl
I'm a psycho baby
не нямам такава чертая с едни карти от казина много яки карти и една карта от гуилд варс като си къпиш играта дето ти пише кода на нея също много яка :ДПървоначално написано от SofiaRegularCunt
I'm a psycho baby
Ако се измисли нещо за редовен градски транспорт,задръстванията ще намалеят защото все повече хора ще използват ГТ-то,а не личния си автомобил,както едно време качвахме се на ИКАРУСИТЕ че дори и 6-та им включвахме щото пътищата бяха пусти ама сега не е така.Реши ли се проблема с градския транспорт край на задръстванията и всякакви такива глупости като метро и скоростни трамвай са излишни,скъпи и в повечето случай НЕефективни проекти.