- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм нисък
Епа...на 15-ти обикаляй стаите,намери си няколко петокласника по 1.46-1.50 и няма да те избива на комплекси.
хахааха да бе..А иначе уучилището е от 8ми клас нагоре, ГИМНАЗИЯ...?!
Първоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
град?Първоначално написано от archlord
нямам желание да го съобщавам, виж си личните съобщенияПървоначално написано от `noтhИng...
е как бе сладур си....ша имаш успех в новото даскало![]()
Еми...пич,ти хем така,хем онака.Ше пораснеш,не се бой.Или си намери някой приятел гном или си продължавай с тоя.То...като се замисля и аз се чувствам като джудже една приятелка като си обуе 5 сантиметровите обувки с токчета...щото стърчи.Иначе аз съм по-високата.![]()
И бтв спрете да ми се хилите на постовете...губи се респекта !
![]()
хах благодаря, ама момичетата не харесват ниски момчета, айде аз почнах да се примирявам вече..Първоначално написано от `noтhИng...
ами така е хем така хем онака, но това е ситуацията![]()
За 2-ри път в тая тема-де*ба ..всичко опира до характер....и чар.Ако си чаровен и не се държиш като идиот,когато видиш че някоя те харесва,няма да имаш проблеми.
Първоначално написано от ~*RoNi*~
Абе голямо доверие вдъхваш нещо..Чак започнах да се успокоявам..Ама си мисля, че като видят, че съм нисък и като ме оплюят, дори и да ме хареса някой, само заради това няма да тръгне с мен)
~*RoNi*~ ти си велика...винаги ще имаш респакта ми![]()
![]()
archlord момичетата ние не знаем ко харесваме та ти ша знаеш...я се успокой и стига мисли за тъпия ръст...тва не е най-важното
Първоначално написано от `noтhИng...
и ти де..много ми помогнахте и вече се чувствам добре..Просто сигурно греша..Много ви благодаря, но в крайна сметка може и не ръстта да е определящ..
е точно тъка еПървоначално написано от ~*RoNi*~
...само остава и той да го разбере
Е няма такова положение да те харесва,ама да те оплюе.Ше тръгне с тебе,само да не си мухльо.Шото тогава и аз бих те оплюла.С тебе не би тръгнала,заради ръста,единствено някоя ф!еШъЪнКъЪ,за която такива неща имат значение.Недей се плаши,тигре,все някоя ще те хареса.
Пък и ти ше пораснеш,няма да си стоиш все 1.60.
`noтhИng^...а,така ! Иначе ше има бой !![]()
Бтв,ти от къде разбра,че archlord е сладък ?! Снимки ли се раздават тука ? Яя,пращайте насам,че нямам какво да правя..![]()
мисля, че го разбрах
=D> =D> =D>Първоначално написано от archlord
глей вече заби една ....ко се притесняваш
Спокойно. Аз седя на един чин с един, който е 168, а аз съм 195см. и като вървиме заедно хората мислят, че съм му баща.![]()
![]()
![]()
Поне не си болен от спин
Това че някой не е болен от спин, не прави проблемите му маловажни.Първоначално написано от bl00dmage
![]()
Нищо не можеш да направиш . Просто ще чакаш да срещнеш някое момиче , което си пада по джобни момченца .![]()
Абе , май преувеличаваш малко ... Нали не си 120 см ...Първоначално написано от archlord
Никой не е казал , че задължително момчетата трябва да са високи (макар , че е желателно) .
![]()
Освен това ще ти дам един съвет : Не се подигравай със себе си пред другите ! Това ги предразполага да се правят на високи .![]()
мм..да ;]Първоначално написано от ATAKABG
човек аз съм за 8 клас и съм 1.70 да не мислиш че е хубаво да си 2-ри или 3-ти по височина в класана практика не е лошо..
![]()
а има време ще пораснеш.. играй баскетбол![]()
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()