- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Майка уби детето си
Постановиха постоянна мярка за майката, убила тригодишното си дете.
Постоянна мярка за задържане под стража постанови Сливенският окръжен съд за 19-годишната майка от село Злати войвода, която уби с пръчка тригодишното си дете, съобщи за Дарик говорителят на съда Мартин Данчев. Първоначално тя бе задържана за 24-часа.
Тригодишният Божидар почина в петък сутринта в сливенската болница, вследствие на тежка черепно-мозъчна травма.
Жената, която е от ромски произход имала четири деца най-малкото, от които е на два месеца, са под полицейска закрила. Очаква се грижите да тях да поеме Агенцията за закрила на детето.
Слушахте ли снощи новините.???![]()
Тая е луда бе.
![]()
![]()
Взето от =
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=274185
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Много гадно,наистина.Явно детенцето наистина е било много зле,защото доколкото знам ние в сливен си имаме едни от най-добрите специалисти за деца.Много е жалко когато се случи подобно нещо.Просто нямам думи.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Колкото по-малко цигани, толкова по-добре.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mn GAdNyY I tfa AKo E maiKA
![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Да се беше хвърлила отнякъде. Пуууу майка им мангалска, на 19 години с 4 деца...и няма да ни управляват след време ли?![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
убаа работа ама циганска(не казвам че да убиеш детето си е хубаво..дано сте разбрали какво имам впредвид)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами цигани.. Защо пишат въобше за тях? Взе едно да пишат за крокодил, че изял крокодилчето си...![]()
Избийте се сами мама ви черна. Всички мангали под ножа !
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
олеле!!!! за ко става вапрос ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
....То, наистина не е за смях ама
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щот'o и пищяло най- много то и за това го тресналаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
трябва да си малумен за това да убиеш детето си,и изопщо да го убиеш...
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Nali znaesh, che ne stava vupros za ciganeto, a che maika e ybila deteto si?Първоначално написано от Pliok0019
Neshto, koeto az ne bih napravila i spored men ne e redno, vinagi shte me iznenadva.Първоначално написано от Christ
Майчински инстинкт сведен до нула, явно.
Да ги еба и родителите идиотски.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не го правят само циганите..на мен винаги ми изниква в съзнанието един слу4ай от преди няколко години,с главно действащо лице Даниела Терзийска,как ми се е набило това име в акъла толкова години.Майката е убила 3-годишния си син,сега е на свобода,защото е уж е невменяема..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
^ И аз се сетих за този случай.
А всъщност не останаха ли недоизаснени нещата? Имам предвид , доказаха ли , че майката го е убила???
По темата : Ми , тя е циганка. Те са със супер неадекватно мислене , по отношение отглеждането на деца ( всъщност , не само в тая област) .. така че за нея явно е било нормално да си шиба детето с тоягата , докато не млъкне... или умре.
Такива са си. Не е единствения случай.
Преди време в нашия район , имаше случай с дете , чиято невменяема майка , през зимата е решила да го изкъпе на външната чешма със студена вода . Искала то да се кали ( доколкото разбрах)...
Представете си за какво става въпрос...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Само мен ли ме побиха тръпки?
Хубаво, цинганче...Но е дете. Истинско като останалите.
Брат ми е на 3.
Даже не мога да изразя отвръщението си с думи.
То се е драло, пищяло е. Нечовешки болки, причинени от "майка"...
Определено имаме нужда от газови камери.