- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАПРАВИХ ГИ :D
Zdrasti. Pochnah da prava hartieni jeravi. Ako ne znaete kvo e tva i predi sym pisal tuka http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 Napravih 999 i ot nqkolko dena mislq dali da ne se izebavam/precakam samChuda se dali vyobshte da prava poslednoto. I s nego iz bez nego tva, za koeto si mislq nqma da se sbydne... taka che
Ta kakvo shte me posavetvate
Da si naprava li sam gadno
Pone shte e smeshno
Tolkos trud i da ne naprava poslednoto
P.S. Mai stana dvusmislica sys vyprosa v anketata. Po techno zadedeno: Da naprava li posledniq jerav?
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Абе ти луд ли си?!Толкоз много малки жеравченца и ти да прецакаш всичко! Само си помисли колко много пред теб са се захващали и не са ги довършвали...а ти си ги направил всичките! Хубаво е поне себе си да уважаваш
![]()
Добре ли си бе пичага..Давай, пробвай..Малко хора са успели да го направят..Как няма да довършиш последното, след време ще се ядосваш за лекомислената ти постъпка..?!
направи го бе,тутманик,..ако се збъднеи да не нищо не ти струва ....не си прави сам мастийски номера има кой да ти ги праий
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
`noтhИng...^ е*ати обръщението..са ми се дояде тутманик.![]()
Он:ше е много тъпо след всичкия къртовски труд,да зае*еш всичко.Направи и последното жеравче,пожелай си там нещото и чакай.Ако не се сбъдне на Коледа опитай пак.
![]()
![]()
направи ги бе...тамън ша каиш става ли та и ние да почнем...ако толкос искаш да си напраиш гадно им а мн др начини...
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Толкова много си направил, 4е на последното ли 6те се откаже6????? Опитай ни6то няма да ти стува а може и желанието ти да се сбъдне!!!
Много простотии съм прочел до сега в тоя форум,обаче това направо ме съсипа,пич ти си напълно откачил![]()
![]()
+1 а пък и желанието ти може да се сбъднеПървоначално написано от ~Brooke~
![]()
За кво толкова си се трепал ... много ясно, че трябва да го направиш иначе ще се преебеш сам! Нищо не губиш, само любопитството дали легендата е истинска. Направи го и после кажи действа ли![]()
оО изумяваш ме..
Наистина какво ти коства да направиш последния? Направил си 999,а се чудиш за 1.. За какво си се трудил иначе? По-добре го направи,дори и заради самото любопитсво..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
аз мисля че се бъзикаш![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
работата не е да ти кажат,че се сбъдват така желания,а сам да повярваш и да го направи.
Браво за търпението,за труда и за вярата.Аз те съветвам а направиш и последното,но не само за желанието,но и за лично удовлетворение.
само моля те кажи как се правят,че искам и азз да го направя?
А да и ако знаеш точно легендата ще те помоля да я разкажеш![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Значи нищо не ти пречи да го направиш.Хайде....заради мен.......Първоначално написано от maharbal
![]()
Ти трябва да си луд за да го направиш!
Не го прави!
Az sum ujasno skeptichno nastroena i vse pak - napravi go.
Хах, гласувах с да, защото забравих какво беше заглавието на темата, бях убедена, че гласувах да направиш и последния.![]()
Do it like they do on the Discovery channel- като видях Do it се сетих за рекламата![]()
ся сериозно направи го, къф е бил смисъла да ги правиш като няма да ги довършиш?!
мен ми се струва че смисъла на тия глупости и да те накара да повярваш в тва което искаш пък току виж станало...
иначе не знам..така и така си се ебаваш,не ми пука особено
Аве поне дай снимка на толквоа много хартия на едно място, йебаси :Д
Айде направи последното и престани да ни занимаваш с твойте жерави !Достатъчно хартия изхаби за желанието си !
Като не вярваш , че ще се сбъдне защо само си губиш времето с глупости ?
![]()
Koga gi napravi ? Predi pet dena beshe oshte na 200Aide, pravi gi, puk toky vij mackata ti vurje
Yspeh, suvsem iskreno ti go pojelavam
![]()