- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпроси относно колата маска
Първо да ви питам,колко струва да направят кола маска на двата крака на момче? Освен това,вярно ли е,че няколко дни след това кожата на краката не изглежда добре(зачервена е и прочее)? И ако е така,наистина колко време трае това?
И другото което е,колко време трае самата епилация,имам предвид колко време ще трае престоя в козметичния салон?
Този последният въпрос не е от ключова важност,но на другите ще се радвам много ако някой ми отговори![]()
ами зна4и незнам за мом4е но за моми4е е около 20 лева зависи каде ще отидеш за кожата дали се за4ервява мове и да се за4ерви 1-вите 2-3 пъти но то не е за дълго за около ден два не пове4е а колко трае ами около 30 мин. зависи и от мацката дето ще ти я прави а и ако ше си правиш кола маска избери най доброто място шото има такива дето не струватПървоначално написано от nekuv_tam
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
ем то колкото струва за момиче толкова и за момче..хаа. иначе дали ще се зачерви зависи само от кожата ти :P .. а самия престои докато те изчистят не е много.. най - много 10 15 мин..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Струва около 20 лева.Ще ти я направят за 15-20 минути.Съмнявам се кожата ти да се зачерви,а и да се зачерви няма да умреш,така ще е макс 2-3 пъти и после няма да имаш проблем.![]()