- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет или въпрос нз :)
Така...малко странно ще ви се стори защото не знам как да формулирам това което пиша,като въпрос или като искане за съвет.
Та да започна,
...значи аз съм на 15 год почти 16 изглеждам добре даже бих казал доста добре,(не приемайте това което казвам като хвалене а като факт все пак не ме познавате и няма смисъл да го правя)здрав съм в лицето съм добре в тялото за 15 год съм животно висок 1.81-2 огромен(ходя на фитнес от година но ми е генетично)ако може да си представите 117 гръдна обиколка 40 ръйа и тн. уча в добро у-ще (френската)не съм някой задръстен,нормално държание за моите години
даже съм малко по-сериозен от обикновените,падам си малко роматник от което съм си патил и което се опитвам да прикривам.Мога да кажа че съм добър човек малко си падам филмар(имам предвид че преовеличавам събитията ама не много търпи се
).
И сега се попитате що аджеба тоя пише..ами проблема е следния,цял живот до преди година съм бил пълен а бе напрао дебеличъкно набит и пак съм си бил пекан а у,но от както почнах фитнес сериозно не съм се показвал много извън махалата(тренирам по 2 пъти на ден
)и съм се примрил че за мене момиче няма,наскоро имахме екскурзия и се изненадах когато едно момиче дойде при мене и това доведе до онова и цяла вечер се натискахме.Това ме учуди тъй като преди да почна да тренирам обикновенно постояно ме режеха
даже ходих 3-4 дена с това момиче но нешо не потръгна.но да не се отклонявам от темата,та зех че си повярвах и реших да позарибявам но като не съм свикнал да продължа по нататък от "здр как си"и след това да ме одрежат нз кво да говора и почвам да си говора като чели говора с фр. димек не "зарибявам"така пак не бях пробвал около 2 месеца което пак ме прормени към по добро(в телесна насока :П)и сега след 7 дни ще заминавам на море(лагер) и не искам да остана на сухо
и друго защо сички си намират постоянно момичета а аз не мога(а секи ден съм с тях)кажете кво да правя да се срещам и да ми връзват повече момичета дайте съвет на грозното патенце което не се е превърнало баш в лебет ама в нещо по-добро
![]()
(хора с мерките горе не съм искал да се изхвърлям а просто да ви дам бегла представа за мене)
мерси на който го е изчел![]()